natalia_aa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Napisz do ciotki Asia & Ginger, napewno coś pomoże. Może ma jakiś DT na zbyciu, a jak nie to napewno ogłosi Wam pikusia. Quote
karolina1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Staruszek cocer spaniela najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu koło schroniska.Może mieć nawet powyżej 8 lat. Jest bardzo przyjacielski, miły, spokojny, do zwierząt zero agresjii. Niedługo napisze o nim więcej. Kontakt: karolina522@o2.pl Quote
karolina1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 natalia_aa napisał(a):Napisz do ciotki Asia & Ginger, napewno coś pomoże. Może ma jakiś DT na zbyciu, a jak nie to napewno ogłosi Wam pikusia. okej.. łoj ale przeskoczyłaś ;) Quote
karolina1 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No, niestety psów przybywa coraz więcej...:shake: :-( Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Już jestem. ;) Ależ on ma uroczy pyszczek. :loveu: Zaraz wrzucę słodziaka na forum spanielowe. Jak już będę mogła to zrobię mu Allegro (bo miałam zablokowane i muszę sprawdzić, czy już mogę wystawiać aukcje). ;) Quote
natalia_aa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Już jestem. ;) Ależ on ma uroczy pyszczek. :loveu: Zaraz wrzucę słodziaka na forum spanielowe. Jak już będę mogła to zrobię mu Allegro (bo miałam zablokowane i muszę sprawdzić, czy już mogę wystawiać aukcje). ;) Witamy zbłąkaną ciotkę Asię. No to trzeba spanielowi zrobić dobra reklamę, poogłaszać, gdzie się da ... Powiedz ciotka jak teraz z adopcjami spanieli? Dzieje się coś czy zastój? Cholera bo ta pięknośc do najmłodszych nie należy... Cholera. Quote
natalia_aa Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 No to nie jest tak źle jak myśłałam ;) W takim razie tylko adopcje bullowatych przechodzą kryzys, w dodatku ciągle psów przybywa, a co gorsza coraz starszych, a u tych szanse na dom są nikłe. To w takim razie robimy mu dobre pi ar i wypychamy do domu. Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 natalia_aa napisał(a):Witamy zbłąkaną ciotkę Asię. No to trzeba spanielowi zrobić dobra reklamę, poogłaszać, gdzie się da ... Powiedz ciotka jak teraz z adopcjami spanieli? Dzieje się coś czy zastój? Cholera bo ta pięknośc do najmłodszych nie należy... Cholera. A muszę przyznać, że z adopcjami spanieli nie jest tragicznie. ;) Choć co chwilę pojawiają się kolejne psiaki szukające domków. :shake: Jeśli spaniel nie jest agresywny, to dość szybko znajduje domek, bo ludzie lubią te psy. :p W sumie sporo ludzi dzwoni do mnie z ogłoszeń na Allegro jeśli wystawię jakiegoś psiaka, więc na Allegro najbardziej by mi zależało. Ostatnio domki znalazły dwa spanielki staruszki. :cool3: :multi: I to wyjątkowo szybko (2-3 tygodnie). ;) Więc jest nadzieja, że i ten psiak ma szanse. Szczególnie, że nie jest agresywny do ludzi i innych zwierzów. No i jest naprawdę uroczy. :loveu: Ma cudne oczka. :rolleyes: Quote
karolina1 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dzięki ciotka, że tak szybko zadziałałaś. :Rose: No ten to jest normalnie ocean spokoju i taki przekochany :loveu: PS: Nie dostał od nas żadnego imienia więc możemy ciotki pogłówkować i jakieś mu nadać ;] Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 natalia_aa napisał(a):To w takim razie robimy mu dobre pi ar i wypychamy do domu. O tak, wypychamy. :multi: karolina1 napisał(a):Dzięki ciotka, że tak szybko zadziałałaś. :Rose: No ten to jest normalnie ocean spokoju i taki przekochany :loveu: PS: Nie dostał od nas żadnego imienia więc możemy ciotki pogłówkować i jakieś mu nadać ;] Ja w wymyślaniu imion dobra nie jestem. Dla Gingerki przez miesiąc wybierałam imię. :evil_lol: Może ktoś ma jakąś propozycję? :cool3: Quote
natalia_aa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Heh a ja sobie wzięłam psa z imieniem i problemu nie miałam :evil_lol: A co do suni to bo ja wiem... Corsa, Bona, Mona, Kira... eee, nie wiem, dla spanieli to ja nie umiem. Quote
Asia & Ginger Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 natalia_aa napisał(a):Heh a ja sobie wzięłam psa z imieniem i problemu nie miałam :evil_lol: A co do suni to bo ja wiem... Corsa, Bona, Mona, Kira... eee, nie wiem, dla spanieli to ja nie umiem. Ale to chyba piesek jest a nie suczka. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Zrobiłam Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=374274451 Jakby trzeba było coś dopisać, to krzyczcie. ;) Aha, podałam swoje dane, jedynie e-mail jest karoliny1. Quote
natalia_aa Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 No masz :splat: Ot cała ja, zabiegana, ciągle o kilku rzeczach naraz myślę i tak oto z pieska suczke zrobiłam. Quote
karolina1 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No ty jedna :eviltong: No to ciotka wymyśl jakieś imiono dla chłopca, bo ino mi nic nie leży ;] Dziękuje za allegro :loveu: Tak mój kontakt GG też możesz podać : 8188654 a numer do schroniska : ( 058 ) 531-96-56 Quote
Asia & Ginger Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Czy ktoś wie, co z psiakiem? :roll: Wystawiać go jeszcze raz na Allegro? Quote
karolina1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tak można go jeszcze raz wystawić.. Piesek niestety cały czas w schronisku... Quote
Asia & Ginger Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Allegro spanielka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=392533046 Quote
karolina1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Allegro spanielka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=392533046 Dziękuje :loveu: :Rose: Quote
Asia & Ginger Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Co z psiakiem? Jest jeszcze w schronie? :roll: Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Halo, halo, co z psiaczkiem? :roll: Quote
natalia_aa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Zapytam Karoliny i dam Ci znać. Quote
Asia & Ginger Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 natalia_aa napisał(a):Zapytam Karoliny i dam Ci znać. Dzięki wielkie. :p Quote
Recommended Posts