LiNa Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 kochane jesteście .. co ja bym bez was zrobiła :Rose::Rose::Rose: Quote
danka1234 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Chciałam dodać banerek Tuptusia ale wyskakuje mi informacja że mozna w podpisie mieć 5 sztuk nie więcej,mozna cos zrobić? Quote
Isadora7 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 danka1234 napisał(a):Chciałam dodać banerek Tuptusia ale wyskakuje mi informacja że mozna w podpisie mieć 5 sztuk nie więcej,mozna cos zrobić? Też to mam, nawet napisałam na wątku modowym ale jakoś mi nie zmienili Quote
Ola164 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mi też nie zmienili... Robiłam specjalnie małe żeby się wiecej zmieściło (podpis zaplanowałam na 10)... Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 LiNa napisał(a):Tuptuś nadal szuka domku .. No to szukamy, znajdziemy na pewno. Quote
danka1234 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tuptuś do góry jak najwyżej. A ja musiałam 1 banerek usunąc by wkleić Tuptusia bo ciagle mi pisało ze nie mogę mieć więcej niz 5 banerków. Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 danka1234 napisał(a):Tuptuś do góry jak najwyżej. A ja musiałam 1 banerek usunąc by wkleić Tuptusia bo ciagle mi pisało ze nie mogę mieć więcej niz 5 banerków. Mnie też, ale napisałam jak i Ola na wątku modowym. Quote
Isadora7 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tuptusiu wierzę że już niedługo będziesz miał domek Quote
Isadora7 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Tuptuś był na allegro innego jamnisia który poszedł do domu, byli tam obserwatorzy i doszli tez w czasie aukcji. Teraz Tuptuś ma całkowicie swoje allegro: http://allegro.pl/item381764692_sliczny_jamnik_tuptus_nowe_info_i_fotki.html Quote
Isadora7 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 danka1234 napisał(a):Może go ktoś jednak wypatrzy. Już ma obserwatora Quote
Isadora7 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dostałam takiego maila: Wiadomość od: ann234 (4) Strona z przedmiotem: Śliczny Jamnik Tuptuś NOWE INFO I FOTKI Treść wiadomości: Witam, byłabym bardzo zainteresowana adopcją Tuptusia, jestem z Katowic, w okolicach Pszczyny mamy dom z ogródkiem. Mam tylko pytanie odnośnie jego choroby, wcześniej było napisane, że piesek ma padaczkę, czy w tym wypadku trzeba mu podawać jakieś leki? Proszę mi jeszcze napisać, dlaczego jego właściciel chce go oddać, i czy piesek nie jest agresywny, bo przecież jakiś powód musi być, skoro właściciel go oddaje... I jeśli uznają Państwo, że jakieś dodatkowe informacje będą ważne, również proszę o ich zamieszczenie w mailu Serdecznie pozdrawiam, Anna Dudzicz Odpowiedziałam pani jak najdokładniej. Mój jamniś też ma padaczkę wiec mogłam jej opisać dużo. Myślę że to co napisałam uspokoi ją. Quote
LiNa Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 powód oddania właściciela jest taki, że znalazł sobie kobite i stwierdził, że nie bedzie miał czasu dla psa :angryy: A tak sie ciesze, że ktoś nie nim zainteresował :multi: może to akurat to i domek z ogródkiem :loveu: Quote
Recommended Posts