Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tuptuś jest największym łobuziakiem z całego stada.Jest wesoły,lubi bawić się z Goliatem,ale nie mogę go oduczyć żeby nie wyrywał mu sierści z grzbietu.Po ich zabawie nasz szorściuszek jest tak wyskubany,że zbieramy z podłogi całe kłęby sierści,ale jemu to widocznie nie przeszkadza.
Ataki drgawkowe,rzadko występują 1x na 2-3 tygodnie.Jest zazdrosny o Lilith,potrafi podbiedz i lekko ją ugryżć znienacka.Ale ostatnio przeliczył się.Lilith się wściekła i jak czołg naparła na Tuptusia,dając mu reprymendę swoimi trzema zębami.Był tak zaskoczony,że zwiał z podkulonym ogonkiem i teraz jej nie zaczepia..Jest posłuszny,ale to największy indywidualista ze wszystkich psiaków.Potrafi skarżyć na pozostałe.Jak Lilith po cichu naleje na dywan,to staje nad tym miejscem ,szczeka i pokazuje mi nosem.Kiedyś maluszek ukradł kość Jogusiowi i przyniósł ją w błocie do domu,po cichu chciał ją sobie pogryżć.Tupek to zobaczył przybiegł do mnie,szczekał i prowadził mnie na kołderkę Maluszka.Był bardzo zadowolony kiedy Maluch dostał klapa w tłustą doopkę.Ogonek chodził mu cały wieczór.Jak się obraził to całkowicie wypatroszył swoją poduszkę,a potem udawał że to nie on.Jest niesamowity,nie wyobrażam sobie swojego domu bez niego.
Postaram się dzisiaj wstawić nowe zdjęcia Tuptka.

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Bardzo dziękuję Isadorze za wklejenie zdjęć Tuptka.
A jeszcze bardziej dziękuję Jej za uporządkowanie mojego profilu użytkownika,który skopał się 2 miesiące temu i paru informatyków nie mogło sobie z tym poradzić,a prośby do admina i modów były jak kamień rzucony w wodę.
Tuptek też dziękuje Isadorze.

Tuptuś był testerem widocznej na zdjęciu nowej zabawki od Isadory,niestety pozostała ona po kontakcie z jego ząbkami wspomnieniem.
1:0 dla Tuptka.

Posted

Dobrze sie Tuptusiowi i Wam z nim żyje i oby to szczęście trwało jak najdłuzej nie tylko w tym nadchodzącym Nowym Roku ale jeszcze przez wiele innych,tego Wam kochani życzymu z Toficzkiem najbardziej.:loveu:

• 5 months later...