bianka0 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tuptuś jest największym łobuziakiem z całego stada.Jest wesoły,lubi bawić się z Goliatem,ale nie mogę go oduczyć żeby nie wyrywał mu sierści z grzbietu.Po ich zabawie nasz szorściuszek jest tak wyskubany,że zbieramy z podłogi całe kłęby sierści,ale jemu to widocznie nie przeszkadza. Ataki drgawkowe,rzadko występują 1x na 2-3 tygodnie.Jest zazdrosny o Lilith,potrafi podbiedz i lekko ją ugryżć znienacka.Ale ostatnio przeliczył się.Lilith się wściekła i jak czołg naparła na Tuptusia,dając mu reprymendę swoimi trzema zębami.Był tak zaskoczony,że zwiał z podkulonym ogonkiem i teraz jej nie zaczepia..Jest posłuszny,ale to największy indywidualista ze wszystkich psiaków.Potrafi skarżyć na pozostałe.Jak Lilith po cichu naleje na dywan,to staje nad tym miejscem ,szczeka i pokazuje mi nosem.Kiedyś maluszek ukradł kość Jogusiowi i przyniósł ją w błocie do domu,po cichu chciał ją sobie pogryżć.Tupek to zobaczył przybiegł do mnie,szczekał i prowadził mnie na kołderkę Maluszka.Był bardzo zadowolony kiedy Maluch dostał klapa w tłustą doopkę.Ogonek chodził mu cały wieczór.Jak się obraził to całkowicie wypatroszył swoją poduszkę,a potem udawał że to nie on.Jest niesamowity,nie wyobrażam sobie swojego domu bez niego. Postaram się dzisiaj wstawić nowe zdjęcia Tuptka. Quote
Isadora7 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Tuptuś jest zakochany w swojej Pani do bólu. Tutaj szczesliwy wtulony w plecy Pani. W oczekiwaniu na powrót Pani. Bawimy się. Quote
bianka0 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Bardzo dziękuję Isadorze za wklejenie zdjęć Tuptka. A jeszcze bardziej dziękuję Jej za uporządkowanie mojego profilu użytkownika,który skopał się 2 miesiące temu i paru informatyków nie mogło sobie z tym poradzić,a prośby do admina i modów były jak kamień rzucony w wodę. Tuptek też dziękuje Isadorze. Tuptuś był testerem widocznej na zdjęciu nowej zabawki od Isadory,niestety pozostała ona po kontakcie z jego ząbkami wspomnieniem. 1:0 dla Tuptka. Quote
danka1234 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dobrze sie Tuptusiowi i Wam z nim żyje i oby to szczęście trwało jak najdłuzej nie tylko w tym nadchodzącym Nowym Roku ale jeszcze przez wiele innych,tego Wam kochani życzymu z Toficzkiem najbardziej.:loveu: Quote
bianka0 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Dziękujemy za życzenia,przepraszam że z opóżnieniem,ale mam komputerowego agresora w domu:evil_lol:.My Wam również życzymy udanego,dobrego roku 2009. Quote
Isadora7 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Tuptuś pomaga swojej ukochanej Pani przy komputerze. Quote
danka1234 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 rozkaszna mordka Tuptusiowa,do zacałowania:loveu::loveu::loveu: Quote
bianka0 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ze względu na trzy wątki ,na których są moje psiaki,danka1234 pomogła mi założyć jeden wspólny dla nich wszystkich,na który zapraszam: Uwaga jamniki i reszta Quote
Recommended Posts