Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nieustające dzięki Ciociom i Wujkom za podnoszenie
Ekhmm... Palę sie ze wstydu i posypuję głowę popiołem , bo Bubu okazał się ..... Bubinką...... albo Balbinką Jakoś się tak niedokładnie zajrzało pod ogonek, jakoś się tak nie miało czasu sprawdzić, jakoś sie przywykło, że to Bubu, aż nagle ten pysio wydał mi sie coś za delikatny, jak na chłopczyka Jak zaczęliśmy oglądać, sprawdzać, porównywać, to nam wyszła .... Balbinka Widać te Orzeszki już coś tak mają z tymi płciami
Balbisia Sto Pociech nauczyła sie własnie wdrapywać na biurko i zwiedza z ogromna ciekawością. Najbardziej jej sie podoba, jak coś z biurka spada i robi takie fajne "pac" na podłogę, taka jest z siebie dumna No i uwielbia pisać na klawiaturze, ale jakimś tajemniczym kocim szyfrem, bo nikt za nic nie może zrozumieć, co autor miał na myśli I obawiam się, że ... jest uzależniona od telewizora bo wpatruje sie w ekran z wielką uwagą, staje słupka, wyciąga szyjkę i przekręca łebek na boki i co raz to paca łapką w ludzia na ekranie
Dymniaszka w pełni zsocjalizowana, bryka i baraszkuje, jak mały kociak, a ponieważ jest taka malusia, to Mary o przerośniętym instynkcie macierzyńskim chyba coś się pomyliło, bo często przytula ją i liże po łebku, jak maluszka. Śmiało korzysta z łóżka, a wzięta na ręce, układa się na ramieniu i włącza odkurzaczyk
Wobec Balbisi jest nadal bardzo opiekuńcza i służy cysiem, kiedy tylko panna sobie życzy, chociaz panna już niewiele mniejsza od mamy

Posted

Ciekawe, co tam o mnie napisali :p

Napisz proszę szybciutko, jaka jestem śliczna i zgrabna.

A tu mamusia Bubulinki, nareszcie ma trochę spokoju:

Bo zwykle nawet śpiąc musi dziecko niańczyć:

No.... chyba, że ciocia ją czasami wyręczy: