gagata Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Oj, bubasy, cuda potraficie robić z reumatycznymi rękoma, a nikt was nie chce.... Quote
gagata Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Moje psy i koty się kochają....a tu tak pusto.... Quote
gagata Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A co tam...zajrzę jeszcze...może ktoś się złamie...:shake: Quote
gagata Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Hopkamy....bo jak nie my,to kto?:shake: Quote
agnes_czy Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No dobra... tfu tfu przez lewe ramię i puk puk w niemalowane.... Już napiszę: Bubulinka już od 2 tygodni w nowym, wspaniałym domeczku, i na dodatek ze swoim ukochanym wujkiem Małyszkiem :loveu: Bałam się pisać, bo załapała sie trochę "na krzywy ryj": właściwie Duzi przyjechali po Małyszka, właściwie to przyjeżdżali kilka razy, żeby Małyszek się z nimi zaprzyjaźnił. Nie zamierzali adoptować dwóch kotów, ale Balbisia ich oczarowała, a jeszcze jak zobaczyli, jak się kochają z Małyszkiem, to nie mogli bez niej odejść. Postanowiliśmy więc, że Bubu pojedzie do Cioci i Wujka na rekonesans, żeby Małyszkowi było raźniej, a po tygodniu podejmiemy decyzję. Już następnego dnia dostałam wiadomość, że Małyszek jeszcze się trochę boczy, za to Balbinka szaleje, zwiedza i okupuje ludzkie kolana i łóżko :evil_lol:. I że chyba nie wróci do domu :shake:. Pierwszej nocy trochę płakała i szukała mamy, ale przytulona szybko się uspokoiła. Dymna też szukała córeczki, ale jakoś się pogodziła, więcej się teraz przytula do mnie. Tak więc.... umowa wprawdzie jeszcze nie podpisana, ale klamka chyba już zapadła :mad: Bardzo nam smutno bez łobuziary, ale pocieszamy się, że tam jest oczkiem w głowie Dużych i nie musi czekać w kolejce do głasków. Bardzo dziękujemy Ciociom i Wujkowi za wierne kibicowanie. A tu zdjęcia tej dwójki, jeszcze z domu: Quote
SZPiLKA23 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To ja sie prawie Ciezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! :multi: Dziekuje Agnes:loveu: Quote
Neczka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 No bossko :multi::multi::multi::loveu: Wreszcie Balbiś ma domek :loveu: Quote
Recommended Posts