Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kompa na szczęście oszczędziły na razie, ale jak takich 5-6 bestii zlegnie na biurku to i tak nie mam szans się dopchać:cool3: Tak zresztą, jak i wyspać we własnym łóżku :shake:
Bubulinka niestety odchorowała te ostatnia eskapadę, musiała tam przemarznąć na tej klatce schodowej, bo to łóżkowe takie, poduszkowe... Charczała, kasłała, kichała, rozpalona była niemal do czerwoności... Ale już chyba wszystko pod kontrolą.
gagata:

Ale co to za życie bez kotów....
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Wy wiecie, co to za życie z kotami ??? W oknach wiszą szmatki, po których białe półdiablę wspina sie do sufitu, więc nie ma sensu zmieniać, kanapy... już dałam za wygraną, zrezygnowałam z tłumaczenia, że to nie drapak, qwety wprawdzie stoją 4, ale jak cokolwiek nieświeże, to.... samam sobie winna... Doskonale wiedzą maupy, kiedy się najbardziek śpieszę i wtedy 4, a nie 1, pryskają na klatkę schodową, i co jednego złapię, to drugi ucieknie... :placz::cool3::placz::cool3:
Ale co robić, miłość bywa ślepa

Posted

Ale i tak koty górą....Karol też zawsze wiedział,że domownik się spieszy i...cmyk! od razu na sam dół....z III piętra.Opanował też zeskakiwanie bezpośrednio spod drzwi na podest półpiętra - człowiek ne miał szans...