gagata Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Pieszczochy chyba znowu zabrały się za kompa opiekunki.... Quote
gagata Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Co Ty,Szpilka....widziałam Twojego kota...na focie obok Kiry:lol: Quote
agnes_czy Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kompa na szczęście oszczędziły na razie, ale jak takich 5-6 bestii zlegnie na biurku to i tak nie mam szans się dopchać:cool3: Tak zresztą, jak i wyspać we własnym łóżku :shake: Bubulinka niestety odchorowała te ostatnia eskapadę, musiała tam przemarznąć na tej klatce schodowej, bo to łóżkowe takie, poduszkowe... Charczała, kasłała, kichała, rozpalona była niemal do czerwoności... Ale już chyba wszystko pod kontrolą. gagata: Ale co to za życie bez kotów....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Wy wiecie, co to za życie z kotami ??? W oknach wiszą szmatki, po których białe półdiablę wspina sie do sufitu, więc nie ma sensu zmieniać, kanapy... już dałam za wygraną, zrezygnowałam z tłumaczenia, że to nie drapak, qwety wprawdzie stoją 4, ale jak cokolwiek nieświeże, to.... samam sobie winna... Doskonale wiedzą maupy, kiedy się najbardziek śpieszę i wtedy 4, a nie 1, pryskają na klatkę schodową, i co jednego złapię, to drugi ucieknie... :placz::cool3::placz::cool3: Ale co robić, miłość bywa ślepa Quote
gagata Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ale i tak koty górą....Karol też zawsze wiedział,że domownik się spieszy i...cmyk! od razu na sam dół....z III piętra.Opanował też zeskakiwanie bezpośrednio spod drzwi na podest półpiętra - człowiek ne miał szans... Quote
SZPiLKA23 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 U orzeszkow kolejne kicie ale ktos tam sie juz pytał a wiec moze szybko znajda domy Quote
SZPiLKA23 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 I na 1....... na allegro mamy obserwatora Quote
gagata Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bubiaki,nie leńcie się.....po kompie i firankach to umiecie, a na pierwszą juz nie ? Quote
SZPiLKA23 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):W gore kiciaki :multi::cool3: Quote
bubu+ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 W góre kotku!!!! dawno mnie tu nie było oj dawno:( ale sie poprawie :cool3: Quote
Recommended Posts