SZPiLKA23 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Bubusiu w schronisku jest kocik bardzo podobny do Ciebie ale niestety z urazem łapki, strasznie mi szkoda malucha bo jest taki kochany a tak juz skrzywdzony, kocik nie ma stupki mimo to jest baaardzo dzielny, pozniej wstawie foteczki Quote
agnes_czy Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ojoj :-( Biedaczek To nic, bez stópki można całkiem dobrze żyć. Zwierzęta na szczęście nie mają takich barier psychicznych z powodu kalectwa, jak ludzie, i bardzo szybko się przystosowują. Byle tylko zdrówko było i domek się szybko znalazł, bo w schronie to mu baaaardzo ciężko :shake: Nasz maślaczek- bibelocik pojechał wczoraj do nowego domku. Będzie teraz mieszkał w Stalowej Woli, to może mu tam Wujka Rafała wyślemy kiedyś z wizy... tą :p A balbinka pozazdrościła i też się na bibelocik zrobiła :evil_lol: A za nią Pralinka A tu Pralinka a la chomik (liczymy ptaszki) i oczywiście obie Jagódki: Polowanie na myszkę: Quote
SZPiLKA23 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Slicznie kicie:-P ciesze sie ze jeden mniej :) oby mu sie dobrze zyło:) A to nasza bida:( Łapka bidy Bida łapka rusza, na poczatku myslałam ze ma martwa i jej nie czuje I Bida na raczkach Zrobie mu watek i wstawimy na stronke orzechowska Bida strasznie przymilasna i kochana Quote
Neczka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Biedactwo :-( ...mam nadzieję, że nie będzie musiała długo czekać... Quote
SZPiLKA23 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Watek malucha bez stopy http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10788993#post10788993 Quote
gagata Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Witajcie, kociluchy z rana....I odczepcie się od tego kompa Agnes....bo znowu gdzieś biedna wsiąknie... Quote
Neczka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Cześć Buba ! Pokazujemy się na 1... Quote
Neczka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Hopaj Bubuuu ! ...a Bubu+ nas już opuścił :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bubu+ to kolega ktory hopał czasami Bube kicie;) Quote
gagata Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Aaa ! A ja już się wystraszyłam...Tak to często bywa - ludzie wpadają na wątki a potem biegną dalej...:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Bubu+ jest mocno zajety ale poprosze go o odwiedziny ;) Quote
gagata Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Zawsze będzie weselej na wątku.:cool3: Quote
Neczka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 W górę, kicia :roll: ...teraz dopiero do tego doszłam, jak to zabrzmiało, że Bubu od nas odszedł :D:D Quote
Recommended Posts