Koperek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No tak, jak myślałam:cool1: Poszłam do schronu po tygodniowym oczekiwaniu i mam już dwóch chętnych na ciepłe miejscówki w moim domku. Jeden stary, schorowany kocur, i jedna kicia, która cud, że nie padła na serce, bo waży minimum 10 kilo:roll: No ale jestem uparta i nadal czekam na pojawienie się Agnes;) Gdyby kandydatka była idelna... Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Agnesssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gagata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Chyba musimy wszyscy razem zawołać...AAAAAgneeeeessss !!!!! Quote
agnes_czy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jestem jestem :oops: Powiadomienia mi nie przychodzą. A klawiatura faktycznie ciągle zajęta :evil_lol: Moje potfforki weszły teraz w naggorszy (albo najpiękniejszy) wiek i wszędzie ich pełno, trudno przewidzieć, co wymyślą. No ale i tak mogę sie uznać za szczęśliwca, a moje koty za aniołeczki, bo właśnie mi Bogusia zadzwoniła niemal z płaczem, że jej kotołaki futro za 3 tys. napoczęły :angryy: Koperku- jeśli Twoja oferta nadal aktualna, to co byś powiedziała na uroczą mamę Bubo- Orzeszkę Dymną? Ona nie jest naprawdę dymna, tylko w przecudnym kolorze starego, szlachetnego srebra. A przy tym jest drobniutka- taka kocia miniaturka, teraz po porządnym przytyciu waży 3 kg. Dymniaczka jakoś się zaaklimatyzowała w mieszkaniu, ale bardzo brak jej zielonych łączek. Jest dość nieśmiała i bojaźliwa, potrzebuje sporo czasu i cierpliwości na obdarzenie kogoś zaufaniem, ale za to jak już pokocha, to bezgranicznie i bezwarunkowo. Aha- na jednym oczku ma starą bliznę, prawdopodobnie po jakimś mechanicznym uszkodzeniu, już nie do naprawienia. Na to oczko prawdopodobnie nie widzi lub widzi w niewielkim stopniu, ale w niczym jej to nie przeszkadza i nie ujmuje uroku. Ps.: Gdybym się znów nie pojawiała, to zawsze jestem do znalezienia pod agnes@rsoz.org lub kundelek@rsoz.org - adres jest w moim banerku kundelkowym kom 604 084 754 Quote
Koperek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Po przytyciu waży 3 kilo??? Toż to manieństwo niesłychane!:crazyeye::loveu::loveu: Tak, czy inaczej zadzwonię i porozmawiamy ;) Raczej po niedzieli, ale drynnę na pewno! Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 agnes_czy napisał(a): No ale i tak mogę sie uznać za szczęśliwca, a moje koty za aniołeczki, bo właśnie mi Bogusia zadzwoniła niemal z płaczem, że jej kotołaki futro za 3 tys. napoczęły :angryy: Bo kotki są bardzo mądre i wiedzą, że futra są BE :evil_lol: Agnes, możemy liczyć na jakieś aktualne fotki Bubasa ? :) Quote
agnes_czy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Neczka']Bo kotki są bardzo mądre i wiedzą, że futra są BE :evil_lol: Agnes, możemy liczyć na jakieś aktualne fotki Bubasa ? :) "Umiesz liczyć? To licz na siebie" :evil_lol: Eeee... Takie nie na miejscu powiedzonko mi sie nasunęło :eviltong: Oczywiście, że możecie, Bubulinka bardzo lubi pozować. "...W promieniach słonecznych.... ... opaaaaaaalamy się" "Panienka z okienka": Ależ jestem skonana... Jak łatwo stracić stołek... Podano do... stołu :eviltong: Maślak i Szyszka- 1 runda: Quote
Neczka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Ulala, ale śliczne kocisko wyrosło z Buby:loveu: Taka delikatna, smukła... :roll: ale widać te diabełki w oczkach:evil_lol: Quote
agnes_czy Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Taaajest, ciociu Neczko, już podskakuję :multi: Ale taka malutka to ja już nie jestem, Duża mówi, że ze mnie już kawał kota :p Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ale jakiego ślicznego kota :loveu::loveu: ...człowieki się bić o nią powinni a tutaj taka cisza:mad: Quote
gagata Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kociaki,kotki,koteczki....wszystkie czekaja na ludzia... Quote
Neczka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Buba i jej kocia gromadka pokazują się na 1 ! :roll: Quote
Recommended Posts