SZPiLKA23 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wow ale pieknosc.... tak bardzo bym chciała kota dla mamy (wczoraj wspominała nasza Roberte [*] zamordzona przez Sare ) ale Sara zamordzi nawet malucha bez wahania :( Quote
Neczka Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Bubu, co jest ? ...dlaczego nikt nie chce pięknej, młodziutkiej koteczki ? :mad: Quote
Koperek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Agnes piękne masz te koty u siebie!!!:loveu: A ja mam pytanie: Poszukuję kotki dla siebie. Z dwóch względów: rok temu zaginęła nasza przygarnięta kicia:-(, coś a la norweska z długą sierścią i jeszcze piękniejszym charakterem, a tydzień temu musieliśmy uśpić naszego dzikiego Kiciorka:-(, który przychodzi na jedzonko. Wymagania są niemałe, ale domek mój już znany i krzywdy nie będzie;) Najlepiej, jak kicia będzie starsza (może być mocno starsza;)). Musi dogadywać się dobrze z kotami (choć moje buraski nie biją się z innymi- najwyżej ze sobą:eviltong:). Nie może bać się psów, bo u mnie na stałe dwa duże i co chwilę jakiś nowy. Problem największy to kicia musi być wychodząca, czyli absolutnie nie domowo-mieszkaniowa, bo sobie nie poradzi na dworze i boję się, że mi gdzieś zniknie:roll: Ufff... to chyba wszystko, teraz czekam na propozycję ;) p.s. Ta kociczka maluteńka z poprzedniej strony to cudo nad cudy!!! Quote
Neczka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Koperek, myślę, że napewno coś się znajdzie :) ...wybór nie mały ;) Gagata, a Ty jak się tutaj znalazłaś ? :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kazda kicia mniej dla Agnes to wielka ulga, cudnie by było gdyby chociaz jedna kicia znalazła om u Koperek :) Quote
gagata Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Neczka napisał(a): Gagata, a Ty jak się tutaj znalazłaś ? :evil_lol: Neczko, ja za Tobą jak za pania matką...:loveu: A koty koooochaaammm Quote
Koperek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Kazda kicia mniej dla Agnes to wielka ulga, cudnie by było gdyby chociaz jedna kicia znalazła om u Koperek :) No byle szybko, bo dzisiaj jadę do schronu i jak coś znajdę to będzie klops. Chyba, że Agnes mi drugą do kompletu dołoży ;) Quote
Neczka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 gagatko, a czy Ty mnie przypadkiem nie śledzisz ? :evil_lol::eviltong: Koperek, z dołożeniem nie powinno być problemu :) Quote
gagata Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Nie,nie śledzę, nie trzeba było tak oficjalnie dawać linku Koperkowi na orzechowskim wątku:evil_lol::lol: A pomysł z kocią pólką jest suuper i u siebie też o czymś takim pomyślę.. Quote
gagata Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Neczka napisał(a):g Koperek, z dołożeniem nie powinno być problemu :) Koperek,Ty uważaj,bo Neczka dołożyć potrafi...:evil_lol: W górę koci domku ! Quote
Neczka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 eee tam, to się nazywa jedynie Mocą Przekonywania... ale nie stosuję na wszystkich...[SIZE=2] :evil_lol: no może prawie... Quote
gagata Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tyle kiciusiów, a wykopywac trzeba...:razz: Quote
Koperek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Czy Agnes w ogóle bywa na swoim wątku??? :razz: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bywa, jak jej koty z klawiatury poschodzą...:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 I nie łapia niczego po ekranie :D Neczko jak masz kontakt z Agnes to popros zeby sie pojawiła Quote
irysek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ta kicia z pierwszej strony nie ma juz 10 tyg, prawda? troche mnie to w blad wprowadzilo. Quote
Recommended Posts