bubu+ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dobra......... to ja 189 psow i jeden kot ok? :crazyeye::cool2: Quote
SZPiLKA23 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 I jeszcze raz na 1.... faceci tak maja przychodzi co do czego to zwiewaja 8) Quote
agnes_czy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nieustające dzięki Ciociom i Wujkom za podnoszenie Ekhmm... Palę sie ze wstydu i posypuję głowę popiołem , bo Bubu okazał się ..... Bubinką...... albo Balbinką Jakoś się tak niedokładnie zajrzało pod ogonek, jakoś się tak nie miało czasu sprawdzić, jakoś sie przywykło, że to Bubu, aż nagle ten pysio wydał mi sie coś za delikatny, jak na chłopczyka Jak zaczęliśmy oglądać, sprawdzać, porównywać, to nam wyszła .... Balbinka Widać te Orzeszki już coś tak mają z tymi płciami Balbisia Sto Pociech nauczyła sie własnie wdrapywać na biurko i zwiedza z ogromna ciekawością. Najbardziej jej sie podoba, jak coś z biurka spada i robi takie fajne "pac" na podłogę, taka jest z siebie dumna No i uwielbia pisać na klawiaturze, ale jakimś tajemniczym kocim szyfrem, bo nikt za nic nie może zrozumieć, co autor miał na myśli I obawiam się, że ... jest uzależniona od telewizora bo wpatruje sie w ekran z wielką uwagą, staje słupka, wyciąga szyjkę i przekręca łebek na boki i co raz to paca łapką w ludzia na ekranie Dymniaszka w pełni zsocjalizowana, bryka i baraszkuje, jak mały kociak, a ponieważ jest taka malusia, to Mary o przerośniętym instynkcie macierzyńskim chyba coś się pomyliło, bo często przytula ją i liże po łebku, jak maluszka. Śmiało korzysta z łóżka, a wzięta na ręce, układa się na ramieniu i włącza odkurzaczyk Wobec Balbisi jest nadal bardzo opiekuńcza i służy cysiem, kiedy tylko panna sobie życzy, chociaz panna już niewiele mniejsza od mamy Quote
Neczka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 :D:D:D a to ci nowiny :D:D ...chyba muszę zmienić tytuł :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Bubu+ Ty tez nie wiesz do konca jakiej płci jestes :D:D:D Quote
bubu+ Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A to ci pech:lol: gdzie się nie pojawie wszedzie kobiety:evil_lol: Quote
agnes_czy Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ciekawe, co tam o mnie napisali :p Napisz proszę szybciutko, jaka jestem śliczna i zgrabna. A tu mamusia Bubulinki, nareszcie ma trochę spokoju: Bo zwykle nawet śpiąc musi dziecko niańczyć: No.... chyba, że ciocia ją czasami wyręczy: Quote
SZPiLKA23 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Boskie zdjecia i sliczna kicia... szkoda ze jeszcze ie w nowym domu Quote
ewatr Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hihihi czyżby koci dogomaniak komputerowy nam rosł ?:eviltong: Quote
agnes_czy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ponieważ Bubulinka już sama nie wie, czy jest psem, czy kotem, czy też jakimś psiokotem, to czytuje na przemian: raz dogo, raz forum.miau :evil_lol: Quote
Recommended Posts