Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 W dzisiejszym metrze moje dwa znajome pieski :loveu: Fliperek i Libra od Dorothy :) Quote
gusia0106 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Margo05 napisał(a):W dzisiejszym metrze moje dwa znajome pieski :loveu: Fliperek i Libra od Dorothy :) I oby w obu przypadkach dało im to szansę na domek Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A mój post wskoczył nie wiedzieć czemu przed Margo :razz: Quote
kaja555 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Fliper ma jeszcze ogłoszenia na: www.adopcje.org dzisiaj się powinno ukazać Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:) 1. Pani Jadwiga z Łodzi! Mieszkanie...czyli odpada!! Ale Pani ma ogromne serce dla zwierząt i obiecała, że zaraz leci do zaprzyjaźnionych Fundacji i nagłaśnia sprawę :multi:! Im więcej rąk tym lepiej!!! 2. Pani z Katowic! Mieszkanie..czyli odpada!! Ale Pani trzyma kciuki i śle ciepłe myśli!! Super, bo pozytywna energia i dobre fluidy są na wagę złota ;)! I uwaga teraz!!! Nie śmiać się i nie gadać!!! :mad: 3. Pani Magda z podwarszawskiej Białołołęki. Dom i ogród, sporo miejsca do latania i 9-cioro towarzyszy!!! :loveu: Pani Magda zbiera psiaki z ulicy chore, połamane, po wypadkach... i dlatego ma ich tyle. Niedawno uśpiła swoją 18-to letnią suczkę :-( i niejako "zwolniło" się miejsce! Absolutnie nie przeraża ją stan zdrowia Flipera!! Ma pogadać z mężem i w piątek albo w sobotę ewentualnie mają przyjechać obejrzeć Flipera!! I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No to bombowo!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='DIF']Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:) Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong: Quote
gusia0106 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='DIF']Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:) 1. Pani Jadwiga z Łodzi! Mieszkanie...czyli odpada!! Ale Pani ma ogromne serce dla zwierząt i obiecała, że zaraz leci do zaprzyjaźnionych Fundacji i nagłaśnia sprawę :multi:! Im więcej rąk tym lepiej!!! 2. Pani z Katowic! Mieszkanie..czyli odpada!! Ale Pani trzyma kciuki i śle ciepłe myśli!! Super, bo pozytywna energia i dobre fluidy są na wagę złota ;)! I uwaga teraz!!! Nie śmiać się i nie gadać!!! :mad: 3. Pani Magda z podwarszawskiej Białołołęki. Dom i ogród, sporo miejsca do latania i 9-cioro towarzyszy!!! :loveu: Pani Magda zbiera psiaki z ulicy chore, połamane, po wypadkach... i dlatego ma ich tyle. Niedawno uśpiła swoją 18-to letnią suczkę :-( i niejako "zwolniło" się miejsce! Absolutnie nie przeraża ją stan zdrowia Flipera!! Ma pogadać z mężem i w piątek albo w sobotę ewentualnie mają przyjechać obejrzeć Flipera!! I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu: Się dzieje!!!!:multi::multi::multi: W Pani Magdzie to ja spore nadzieje lokuje....... Daje czadu Wisła, co?;) Quote
gusia0106 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Mhm... DIF...coś mi przyszło do głowy.... Bo jeśli ta Pani z Katowic była sensowna i chce psa to Ziutka Katowicka właśnie pilnie szuka domu.....Może by się Pani skusiła? Może by do niej zadzwonić? Albo Ziutkowe ogłoszenie w Metrze pokazać.....?:oops: Quote
kaja555 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No a panie z Łodzi i Katowic to koniecznie wykorzystać! Jakby co to do katowickich czy łodzkich dogomaniaków... Quote
gusia0106 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dla Pani z Łodzi tez bym miała prawie owczarka.... Tyle, że niewidomego....:-( Nie wiem czy by chciała Ale zapytać można zawsze nie? Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 gusia0106 napisał(a):Mhm... DIF...coś mi przyszło do głowy.... Bo jeśli ta Pani z Katowic była sensowna i chce psa to Ziutka Katowicka właśnie pilnie szuka domu.....Może by się Pani skusiła? Może by do niej zadzwonić? Albo Ziutkowe ogłoszenie w Metrze pokazać.....?:oops: O cholera.......... Nie pomyślałam kompletnie!!! :oops: W szoku byłam po prostu.... Zaraz ślę smsa do obu!!! U Pani z Łodzi jest 11 kotów w mieszkaniu i dwa psiaki a u pani z Katowic...nie wiem, bo jak usłyszałam że mieszkanie to już dalej nie pytałam!! Samolub jeden jestem.....!:oops: Sory, ale zgłupiałam do cna!! :oops: Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='gusia0106']Dla Pani z Łodzi tez bym miała prawie owczarka.... Tyle, że niewidomego....:-( Nie wiem czy by chciała Ale zapytać można zawsze nie? Tutaj jest ogłoszenie: http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1164 /Rzeszów/ A tu drugiego ogłoszenie: http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1163 Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Wisełka napisał(a):Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong: To tak jak ja!!! :evil_lol: Słuchaj.. Ty jesteś z Warsaw, ja też (i praca i dzieci w Warszawie), kochamy psiaki... Może razem na jakąś siłownię byśmy się "udali" co :evil_lol::mad:? W końcu wakacje za pasem......:-(:shake: Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF napisał(a):To tak jak ja!!! :evil_lol: Słuchaj.. Ty jesteś z Warsaw, ja też (i praca i dzieci w Warszawie), kochamy psiaki... Może razem na jakąś siłownię byśmy się "udali" co :evil_lol::mad:? W końcu wakacje za pasem......:-(:shake: Hahahaha....... ja to jestem za leniwa hahaha, poza tym totalny brak kasy :shake: i jeszcze mam w domu szczeniaka i nie dość że cały dzień prawie sam siedzi to mam jeszcze po pracy go zostawiać?? No way :evil_lol: A z jakiej dzielnicy jesteś?? Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Wisełka']DIF, to Ty masz Ronie od Josi????????? :p Of course mam (że błysnę z angielska..) !!!!!!!! :multi: Tu masz linka do "naszego" wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53796&highlight=ronia&page=53 Będzie mi miło jak tam zajrzysz, bo jakoś "nie ma wzięcia" ten wątek... Mam nadzieję, że z powodu mojej aktywności i bytności na dogo a nie dlatego, że dogo położyło tzw. "laskę" na Roni :diabloti:! Od kochanej Zdrojki nie mogę się doprosić o wizytę poadopcyjną (mam nadzieję, że to czyta :eviltong:) Co za dogo .... :shake::evil_lol::diabloti::eviltong:!!! Quote
Hotel KADIF Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Wisełka']Hahahaha....... ja to jestem za leniwa hahaha, poza tym totalny brak kasy :shake: i jeszcze mam w domu szczeniaka i nie dość że cały dzień prawie sam siedzi to mam jeszcze po pracy go zostawiać?? No way :evil_lol: A z jakiej dzielnicy jesteś?? No i dlatego grubiejemy okrutnie!!! Jestem z "dzielnicy Halinów" koło Warszawy, ale jak trzeba ...dojeżdżam do klienta :evil_lol::eviltong:!! Powiedz tylko gdzie i kiedy!! :p Moje dzieciaki "urzędują" na Gocławiu a ja pracuję na Woli, ale kocham Żoliborz, bo tu się urodziłam.....:p A jeśli chodzi o szczeniaka ... to nie ma sprawy! Jadę do Ciebie...... :eviltong:!! To żart oczywiście... Ale dobrze wiedzieć, że "tak blisko" są takie dobre dusze!!! Dzięki Wisełko!!!!!! :Rose: Quote
Cekinka13* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 DIF, jakie wspaniałe wieści!!! :loveu: :multi: :multi: Rano znalazłam miejsce zamieszkania Filperka, ale nie wiedziałam, jak się tam dostać :oops: :eviltong: ... później, po szkole, poszłam drugi raz. No i znalazłam furtkę :lol:. Psiak na początku szczekał, wydawał się agresywny, ale jak podeszłam do niego bliżej to........ rzucił się na mnie!!! prawie zalizał mnie na smierć!! :evil_lol: Fajny on jest, z charakteru przypomina mi Barego ;-). Strasznie kulał na tylnią łapkę, rzeczywiście ma chore stawy... oczy też nie wyglądają najlepiej... :shake: A jeśli chodzi o zęby... niemożliwe, on nie ma 10 lat!! :roll: Naprawdę fajny psiak :loveu: Quote
Margo05 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='DIF'][COLOR=red] 3. Pani Magda z podwarszawskiej Białołołęki. Dom i ogród, sporo miejsca do latania i 9-cioro towarzyszy!!! :loveu: Pani Magda zbiera psiaki z ulicy chore, połamane, po wypadkach... i dlatego ma ich tyle. Niedawno uśpiła swoją 18-to letnią suczkę :-( i niejako "zwolniło" się miejsce! Absolutnie nie przeraża ją stan zdrowia Flipera!! Ma pogadać z mężem i w piątek albo w sobotę ewentualnie mają przyjechać obejrzeć Flipera!! [B]I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu: Kciuki trzymane bardzo mocno :) [quote name='Wisełka']Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong: Witam w klubie :evil_lol: [quote name='DIF']To tak jak ja!!! :evil_lol: Słuchaj.. Ty jesteś z Warsaw, ja też (i praca i dzieci w Warszawie), kochamy psiaki... Może razem na jakąś siłownię byśmy się "udali" co :evil_lol::mad:? W końcu wakacje za pasem......:-(:shake: Mogę się przyłączyć? Samej mi nie bardzo, a w towarzystwie raźniej :loveu: A kasa się znajdzie. Musi i tyle. W końcu tu o moje samopoczucie chodzi :evil_lol: A Fliperek jest naprawdę śliczności :loveu: Quote
Wisełka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='DIF']No i dlatego grubiejemy okrutnie!!! Jestem z "dzielnicy Halinów" koło Warszawy, ale jak trzeba ...dojeżdżam do klienta :evil_lol::eviltong:!! Powiedz tylko gdzie i kiedy!! :p Moje dzieciaki "urzędują" na Gocławiu a ja pracuję na Woli, ale kocham Żoliborz, bo tu się urodziłam.....:p A jeśli chodzi o szczeniaka ... to nie ma sprawy! Jadę do Ciebie...... :eviltong:!! To żart oczywiście... Ale dobrze wiedzieć, że "tak blisko" są takie dobre dusze!!! Dzięki Wisełko!!!!!! :Rose: Żoliborz to tak jakby ja :p Dokładniej Bielany :lol: :lol: :lol: Zapraszam na stare tereny :evil_lol: Quote
Recommended Posts