Jump to content
Dogomania

Fliper...10 lat na łańcuchu!!Teraz na nim umiera...Już nie!!!! Flip w nowym domu!!!!!

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:)

1. Pani Jadwiga z Łodzi! Mieszkanie...czyli odpada!! Ale Pani ma ogromne serce dla zwierząt i obiecała, że zaraz leci do zaprzyjaźnionych Fundacji i nagłaśnia sprawę :multi:! Im więcej rąk tym lepiej!!!

2. Pani z Katowic! Mieszkanie..czyli odpada!! Ale Pani trzyma kciuki i śle ciepłe myśli!! Super, bo pozytywna energia i dobre fluidy są na wagę złota ;)!
I uwaga teraz!!! Nie śmiać się i nie gadać!!! :mad:

3. Pani Magda z podwarszawskiej Białołołęki. Dom i ogród, sporo miejsca do latania i 9-cioro towarzyszy!!! :loveu: Pani Magda zbiera psiaki z ulicy chore, połamane, po wypadkach... i dlatego ma ich tyle. Niedawno uśpiła swoją 18-to letnią suczkę

• :-( i niejako "zwolniło" się miejsce! Absolutnie nie przeraża ją stan zdrowia Flipera!! Ma pogadać z mężem i w piątek albo w sobotę ewentualnie mają przyjechać obejrzeć Flipera!!

I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu:

• Posted

[quote name='DIF']Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:)

Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong:

Posted

[quote name='DIF']Dzisiaj do tej chwili miałam trzy telefony w sprawie Flipera!! :loveu: Z Metra (Wisełko!! jesteś wielka, moja Ty.... malutka :Rose:)

1. Pani Jadwiga z Łodzi! Mieszkanie...czyli odpada!! Ale Pani ma ogromne serce dla zwierząt i obiecała, że zaraz leci do zaprzyjaźnionych Fundacji i nagłaśnia sprawę :multi:! Im więcej rąk tym lepiej!!!

2. Pani z Katowic! Mieszkanie..czyli odpada!! Ale Pani trzyma kciuki i śle ciepłe myśli!! Super, bo pozytywna energia i dobre fluidy są na wagę złota ;)!
    I uwaga teraz!!! Nie śmiać się i nie gadać!!! :mad:

3. Pani Magda z podwarszawskiej Białołołęki. Dom i ogród, sporo miejsca do latania i 9-cioro towarzyszy!!! :loveu: Pani Magda zbiera psiaki z ulicy chore, połamane, po wypadkach... i dlatego ma ich tyle. Niedawno uśpiła swoją 18-to letnią suczkę

• :-( i niejako "zwolniło" się miejsce! Absolutnie nie przeraża ją stan zdrowia Flipera!! Ma pogadać z mężem i w piątek albo w sobotę ewentualnie mają przyjechać obejrzeć Flipera!!

I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu:

• Się dzieje!!!!:multi::multi::multi:
    W Pani Magdzie to ja spore nadzieje lokuje.......

Daje czadu Wisła, co?;)

Posted

Mhm...
    DIF...coś mi przyszło do głowy....
    Bo jeśli ta Pani z Katowic była sensowna i chce psa to Ziutka Katowicka właśnie pilnie szuka domu.....Może by się Pani skusiła?
    Może by do niej zadzwonić? Albo Ziutkowe ogłoszenie w Metrze pokazać.....?:oops:

Posted

gusia0106 napisał(a):
    Mhm...
    DIF...coś mi przyszło do głowy....
    Bo jeśli ta Pani z Katowic była sensowna i chce psa to Ziutka Katowicka właśnie pilnie szuka domu.....Może by się Pani skusiła?
    Może by do niej zadzwonić? Albo Ziutkowe ogłoszenie w Metrze pokazać.....?:oops:

O cholera.......... Nie pomyślałam kompletnie!!! :oops: W szoku byłam po prostu.... Zaraz ślę smsa do obu!!!
    U Pani z Łodzi jest 11 kotów w mieszkaniu i dwa psiaki a u pani z Katowic...nie wiem, bo jak usłyszałam że mieszkanie to już dalej nie pytałam!! Samolub jeden jestem.....!:oops: Sory, ale zgłupiałam do cna!! :oops:

Posted

Wisełka napisał(a):
    Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong:

To tak jak ja!!! :evil_lol:
    Słuchaj.. Ty jesteś z Warsaw, ja też (i praca i dzieci w Warszawie), kochamy psiaki... Może razem na jakąś siłownię byśmy się "udali" co :evil_lol::mad:? W końcu wakacje za pasem......:-(:shake:

Posted

DIF napisał(a):
    To tak jak ja!!! :evil_lol:
    Słuchaj.. Ty jesteś z Warsaw, ja też (i praca i dzieci w Warszawie), kochamy psiaki... Może razem na jakąś siłownię byśmy się "udali" co :evil_lol::mad:? W końcu wakacje za pasem......:-(:shake:

Hahahaha....... ja to jestem za leniwa hahaha, poza tym totalny brak kasy :shake: i jeszcze mam w domu szczeniaka i nie dość że cały dzień prawie sam siedzi to mam jeszcze po pracy go zostawiać?? No way :evil_lol:

A z jakiej dzielnicy jesteś??

Posted

[quote name='Wisełka']DIF, to Ty masz Ronie od Josi????????? :p

Of course mam (że błysnę z angielska..) !!!!!!!! :multi:
    Tu masz linka do "naszego" wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53796&highlight=ronia&page=53

Będzie mi miło jak tam zajrzysz, bo jakoś "nie ma wzięcia" ten wątek... Mam nadzieję, że z powodu mojej aktywności i bytności na dogo a nie dlatego, że dogo położyło tzw. "laskę" na Roni :diabloti:! Od kochanej Zdrojki nie mogę się doprosić o wizytę poadopcyjną (mam nadzieję, że to czyta :eviltong:) Co za dogo .... :shake::evil_lol::diabloti::eviltong:!!!

Posted

[quote name='Wisełka']Hahahaha....... ja to jestem za leniwa hahaha, poza tym totalny brak kasy :shake: i jeszcze mam w domu szczeniaka i nie dość że cały dzień prawie sam siedzi to mam jeszcze po pracy go zostawiać?? No way :evil_lol:

A z jakiej dzielnicy jesteś??

No i dlatego grubiejemy okrutnie!!! Jestem z "dzielnicy Halinów" koło Warszawy, ale jak trzeba ...dojeżdżam do klienta :evil_lol::eviltong:!! Powiedz tylko gdzie i kiedy!! :p
    Moje dzieciaki "urzędują" na Gocławiu a ja pracuję na Woli, ale kocham Żoliborz, bo tu się urodziłam.....:p
    A jeśli chodzi o szczeniaka ... to nie ma sprawy! Jadę do Ciebie...... :eviltong:!! To żart oczywiście... Ale dobrze wiedzieć, że "tak blisko" są takie dobre dusze!!!
    Dzięki Wisełko!!!!!! :Rose:

Posted

DIF, jakie wspaniałe wieści!!! :loveu: :multi: :multi:

Rano znalazłam miejsce zamieszkania Filperka, ale nie wiedziałam, jak się tam dostać :oops: :eviltong: ... później, po szkole, poszłam drugi raz. No i znalazłam furtkę :lol:. Psiak na początku szczekał, wydawał się agresywny, ale jak podeszłam do niego bliżej to........ rzucił się na mnie!!! prawie zalizał mnie na smierć!! :evil_lol: Fajny on jest, z charakteru przypomina mi Barego ;-). Strasznie kulał na tylnią łapkę, rzeczywiście ma chore stawy... oczy też nie wyglądają najlepiej... :shake: A jeśli chodzi o zęby... niemożliwe, on nie ma 10 lat!! :roll:

Naprawdę fajny psiak :loveu:

Posted

[quote name='DIF'][COLOR=red]

• [B]I co Wy na to, ciotki????!!!!!:loveu::loveu::loveu:
    Kciuki trzymane bardzo mocno :)

[quote name='Wisełka']Malutka to ja na pewno nie jestem :evil_lol: mam tu i ówdzie... :eviltong:
    Witam w klubie :evil_lol:

[quote name='DIF']To tak jak ja!!! :evil_lol:
    Mogę się przyłączyć? Samej mi nie bardzo, a w towarzystwie raźniej :loveu: A kasa się znajdzie. Musi i tyle. W końcu tu o moje samopoczucie chodzi :evil_lol:

A Fliperek jest naprawdę śliczności :loveu:

Posted

[quote name='DIF']No i dlatego grubiejemy okrutnie!!! Jestem z "dzielnicy Halinów" koło Warszawy, ale jak trzeba ...dojeżdżam do klienta :evil_lol::eviltong:!! Powiedz tylko gdzie i kiedy!! :p
    Moje dzieciaki "urzędują" na Gocławiu a ja pracuję na Woli, ale kocham Żoliborz, bo tu się urodziłam.....:p
    A jeśli chodzi o szczeniaka ... to nie ma sprawy! Jadę do Ciebie...... :eviltong:!! To żart oczywiście... Ale dobrze wiedzieć, że "tak blisko" są takie dobre dusze!!!
    Dzięki Wisełko!!!!!! :Rose:

Żoliborz to tak jakby ja :p Dokładniej Bielany :lol: :lol: :lol: Zapraszam na stare tereny :evil_lol: