anetek100 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ale sie uśmiałam i wzruszyłam moja Pusieńka kochana...dzięki za zdjęcia hehe super!! a co do głodowania oj tak Mamusia nie wypuści choćby z małą czekoladką
Irkowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 oooo..kurde!!! jak milo zobaczyc zdjecia czarno bialej sunieczki z jozefowa.... wiedzialam ze domek znalazla , ale ze zdjeciami to zupelnie inne wrazenie ... dzieki Tosia :) :loveu: wiesz moze jak ona sie miewa? wszystko dobrze ?
Tosia2 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Chyba lepiej być nie moze... Anetka każdego dnia zdaje relacje... :loveu: Z resztą sama najlepiej Ci napisze..... :evil_lol: Ja już od zdjęć i filmików Pusi mam zapchany komputer....hehe... ;)
Irkowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zaraz zaraz ... :crazyeye: anetek100-czy to Ty jestes nową Panią czarno białej sunieczki z Józefowa? jesli tak to pisz szybciutko co tam u Was:lol:
anetek100 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Irkowa napisał(a):zaraz zaraz ... :crazyeye: anetek100-czy to Ty jestes nową Panią czarno białej sunieczki z Józefowa? jesli tak to pisz szybciutko co tam u Was:lol: tak tak ja mam w domciu od lutego tego roku Pusieńkę...jest kochana...zdrobiliśmy jej operację na te guzki,gdyż i tak wszyscy baliśmy się,że i tak koniec blisko,a już zaczęły się robićpęcherze i powoli sięwylewały....aż tu nagle...Pusia po operacji guzków,a właściwie guzów biega szybciej niż ja,skacze,szczeka,macha całą dupinką i ciałkiem,widząc nas z impetem wręcz przewraca się na podłogę by ją tylko tulić i głaskać...jest urocza pozwala sobie wyjadać z miski jedzenie przez moją pozostałą dwójke pieskówktórym nie chce się iść do swojjej miski,skacze razem z nimi,no jedynie jak któreś nie zauważy jej i nadepnie na ogon to warknie a tak to istna sielanka....zaraz może wstawię zdjęcia,ale niedużo,bo ten wąteczek trzeba poświęcić pozostałym pieskom z Łomianek
Irkowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 anetek100-tak bardzo sie ciesze... mocno Cie sciskam dziekujac za nowe zycie ktore dalas Pusi!!!
anetek100 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 to my dziękujemy za nią...jest cudowna...dziękuję też za miłe słowa..jutro będę z Pusią u Tosi2...
Irkowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Trzymajcie sie ciepło!!!! i dajcie czasem znac co u Was dobrego :loveu::multi:
bogusika1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Anetek ale ty masz super ferajne,zaluje ze ja nie moge miec tak licznej:placz::placz:,ale jeden kociak ,2 papugi i w przyszlosci 1 psiak to juz moze starczy:multi::loveu:zeby wygladac na rasowego dogomaniaka:eviltong:
Tosia2 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Pusia dziś odwiedziła nas z Anetką (albo i odwrotnie ;)), przywiozły podarki dla przytuliska którym się zajmujemy, poznała wszystkie psiaki osobiście.... :) ....niestety przybyły 2 nowe...... :( Wrzucę je jutro do zdjęć naszych czworonogów na str.3..........
anetek100 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 bogusika1 napisał(a):Anetek ale ty masz super ferajne,zaluje ze ja nie moge miec tak licznej:placz::placz:,ale jeden kociak ,2 papugi i w przyszlosci 1 psiak to juz moze starczy:multi::loveu:zeby wygladac na rasowego dogomaniaka:eviltong: co do papug to mam jeszcze dwa kanarki i dwa akwaria więc jest wesoło...ale nie ważna ilość,a miłość!!pozdrawiam p.s.bylam dziś u Tosi2..pieski są wspaniałe,urocze,Wojtuś przekochany jejku wszystkie..trzeba im znaleźć cudowne domki..do góry pieski
anetek100 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hehe minęły się nam pościki Tosiu......będę ogłaszać gdzie się da Wasze pieski - są cudowne...
bogusika1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tosiu bede w W-wie 5 sierpnia, czy moglabym Was odwiedzic no i oczywiscie psiaki.Chcialabym poznac wstepnie Asika,:crazyeye:,pozdrawiam:hand:
Itske Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pieseczki czekają na domeczki! na poprzedniej stronie jakaś licytacja kto ma więcej zwierzaków - a ja oprócz psów i kota mam konia - to gabarytowo mam prawie tyle co mama Tosi:evil_lol:
anetek100 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Itske']Pieseczki czekają na domeczki! na poprzedniej stronie jakaś licytacja kto ma więcej zwierzaków - a ja oprócz psów i kota mam konia - to gabarytowo mam prawie tyle co mama Tosi:evil_lol:[/quote] eee nie licytacja ale jak sie wkręci temat własnych zwierzaczków to tak jest że by się rozmawiało o nich godzinami,jakie się ma, jakie są itp...konika powiadasz że masz...no gabarytowo to pewnie tak hehehe u mnie koń by się nie zmieścił,a ja poza tym nie mam pojęcia o ich utrzymaniu,pielęgnacji itp..ale dla chcącego nic trudnego..hehe..żarty żartami a tu domki gdzies pewnie czekaja na łomiankowe pieski
Tosia2 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Noooo.... Ptyś czeka na swoją wymarzoną właścicielkę ze zdjęcia....... :evil_lol: [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/4488/zdjcia0524ep8.jpg[/IMG]
anetek100 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ojej to ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) no mam nadzieję,że w końcu się uda,ale przecież Ptynio nie będzie na nas czekał :(:(:(moja Wega już sie nie może doczekać,jak zdemoluje z nim domek biegając i szalejąc...ojej moje cudeńko...ale Mama widzę,że chce,ale ją powstrzymuje liczbą psiaków...spoko Tosiu..powalczę jeszcze
Lemoniada Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A będą nowe zdjęcia Wojtusia? Jestem w nim zakochana:oops:
janna Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Tosiu2 ! Na stronie dogo jest ogłszenie, że ktoś podejmie się wykonania za darmo banerków i stron www :p również dla przytulisk...Myślę, że to by się Twoim podopiecznym baaardzo przydało :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105775
anetek100 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Lemoniada napisał(a):A będą nowe zdjęcia Wojtusia? Jestem w nim zakochana:oops: Wojtuś jest cudowny...jak byłam u Tosi,to pierwsze kto mnie przywitał oprócz domownikówto właśnie on..cudowny piesek.położył sie na plecki żeby glaskać,"uśmiech" od ucha do ucha..boski i jeszcze te jego fajniutkie - pudziankowe łapki....super piesek,jest wspaniały..byłam chwilkę,a ja już go bardzo polubiłam:p fajnie by było,gdyby znalazł cudowny domek
Itske Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 anetek100 napisał(a):powalczę jeszcze Pomóc walczyć? Jako osoba wiekowa:diabloti:, matka właściwie dorosłej córki, mieszkająca z całym mnóstwem zwierząt - może znajdę przekonujące argumenty?
Recommended Posts