Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale sie uśmiałam i wzruszyłam moja Pusieńka kochana...dzięki za zdjęcia hehe super!! a co do głodowania oj tak Mamusia nie wypuści choćby z małą czekoladką

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo..kurde!!!
jak milo zobaczyc zdjecia czarno bialej sunieczki z jozefowa....
wiedzialam ze domek znalazla , ale ze zdjeciami to zupelnie inne wrazenie ...
dzieki Tosia :) :loveu:

wiesz moze jak ona sie miewa?
wszystko dobrze ?

Posted

Chyba lepiej być nie moze... Anetka każdego dnia zdaje relacje... :loveu:
Z resztą sama najlepiej Ci napisze..... :evil_lol: Ja już od zdjęć i filmików Pusi mam zapchany komputer....hehe... ;)

Posted

zaraz zaraz ... :crazyeye:
anetek100-czy to Ty jestes nową Panią czarno białej sunieczki z Józefowa?
jesli tak to pisz szybciutko co tam u Was:lol:

Posted

Irkowa napisał(a):
zaraz zaraz ... :crazyeye:
anetek100-czy to Ty jestes nową Panią czarno białej sunieczki z Józefowa?
jesli tak to pisz szybciutko co tam u Was:lol:

tak tak ja mam w domciu od lutego tego roku Pusieńkę...jest kochana...zdrobiliśmy jej operację na te guzki,gdyż i tak wszyscy baliśmy się,że i tak koniec blisko,a już zaczęły się robićpęcherze i powoli sięwylewały....aż tu nagle...Pusia po operacji guzków,a właściwie guzów biega szybciej niż ja,skacze,szczeka,macha całą dupinką i ciałkiem,widząc nas z impetem wręcz przewraca się na podłogę by ją tylko tulić i głaskać...jest urocza pozwala sobie wyjadać z miski jedzenie przez moją pozostałą dwójke pieskówktórym nie chce się iść do swojjej miski,skacze razem z nimi,no jedynie jak któreś nie zauważy jej i nadepnie na ogon to warknie a tak to istna sielanka....zaraz może wstawię zdjęcia,ale niedużo,bo ten wąteczek trzeba poświęcić pozostałym pieskom z Łomianek

Posted

Anetek ale ty masz super ferajne,zaluje ze ja nie moge miec tak licznej:placz::placz:,ale jeden kociak ,2 papugi i w przyszlosci 1 psiak to juz moze starczy:multi::loveu:zeby wygladac na rasowego dogomaniaka:eviltong:

Posted

Pusia dziś odwiedziła nas z Anetką (albo i odwrotnie ;)), przywiozły podarki dla przytuliska którym się zajmujemy, poznała wszystkie psiaki osobiście.... :)
....niestety przybyły 2 nowe...... :( Wrzucę je jutro do zdjęć naszych czworonogów na str.3..........

Posted

bogusika1 napisał(a):
Anetek ale ty masz super ferajne,zaluje ze ja nie moge miec tak licznej:placz::placz:,ale jeden kociak ,2 papugi i w przyszlosci 1 psiak to juz moze starczy:multi::loveu:zeby wygladac na rasowego dogomaniaka:eviltong:

co do papug to mam jeszcze dwa kanarki i dwa akwaria więc jest wesoło...ale nie ważna ilość,a miłość!!pozdrawiam
p.s.bylam dziś u Tosi2..pieski są wspaniałe,urocze,Wojtuś przekochany jejku wszystkie..trzeba im znaleźć cudowne domki..do góry pieski

Posted

Pieseczki czekają na domeczki!

na poprzedniej stronie jakaś licytacja kto ma więcej zwierzaków - a ja oprócz psów i kota mam konia - to gabarytowo mam prawie tyle co mama Tosi:evil_lol:

Posted

[quote name='Itske']Pieseczki czekają na domeczki!

na poprzedniej stronie jakaś licytacja kto ma więcej zwierzaków - a ja oprócz psów i kota mam konia - to gabarytowo mam prawie tyle co mama Tosi:evil_lol:[/quote]

eee nie licytacja ale jak sie wkręci temat własnych zwierzaczków to tak jest że by się rozmawiało o nich godzinami,jakie się ma, jakie są itp...konika powiadasz że masz...no gabarytowo to pewnie tak hehehe u mnie koń by się nie zmieścił,a ja poza tym nie mam pojęcia o ich utrzymaniu,pielęgnacji itp..ale dla chcącego nic trudnego..hehe..żarty żartami a tu domki gdzies pewnie czekaja na łomiankowe pieski

Posted

Noooo.... Ptyś czeka na swoją wymarzoną właścicielkę ze zdjęcia....... :evil_lol:
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/4488/zdjcia0524ep8.jpg[/IMG]

Posted

ojej to ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) no mam nadzieję,że w końcu się uda,ale przecież Ptynio nie będzie na nas czekał :(:(:(moja Wega już sie nie może doczekać,jak zdemoluje z nim domek biegając i szalejąc...ojej moje cudeńko...ale Mama widzę,że chce,ale ją powstrzymuje liczbą psiaków...spoko Tosiu..powalczę jeszcze

Posted

Lemoniada napisał(a):
A będą nowe zdjęcia Wojtusia? Jestem w nim zakochana:oops:

Wojtuś jest cudowny...jak byłam u Tosi,to pierwsze kto mnie przywitał oprócz domownikówto właśnie on..cudowny piesek.położył sie na plecki żeby glaskać,"uśmiech" od ucha do ucha..boski i jeszcze te jego fajniutkie - pudziankowe łapki....super piesek,jest wspaniały..byłam chwilkę,a ja już go bardzo polubiłam:p fajnie by było,gdyby znalazł cudowny domek

Posted

anetek100 napisał(a):
powalczę jeszcze

Pomóc walczyć? Jako osoba wiekowa:diabloti:, matka właściwie dorosłej córki, mieszkająca z całym mnóstwem zwierząt - może znajdę przekonujące argumenty?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...