Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domki czekają na pieski, tylko same pewnie nie wiedzą, gdzie tych fajnych piesków szukać - a one u Tosi!

pieski chcą do domu własnego,
może i niedużego, takiego niewielkiego
z wielką za to miłością
i na obiadek z wołową kością:evil_lol:

Posted

hehehe...
więc po co daleko szukać,
w inne ogłoszenia lukać,
jak pieski u Tosi czekają,
wesoło ogonkiem merdają,
więc dłużej prosimy nie czekaj,
by zabrac pieska ..nie zwlekaj!!!!!!

Posted

Tosia2 napisał(a):
No, no... Widze że kącik poetycki nam się utworzył... ;)

a to jest jego ciąg dalszy...we wcześniejszych postach juz się zaczął...garnuszki też mają swoją poetycką nutkę...a wszystko to po to,by pieski znalazły domki....

Posted

dzieki za odp. bo juz myslalam ze mam nienormalnego kota,a z tego wynika ze mam konesera dobrego jedzonka, dzisiaj jej kupilam karme miesna z rybkami, bardzo Kropce smakuje, ale gdy jadlam bulke z pomidorem to probowala mi ukrasc pomidorka.No ale jak powiedziala Tosia i Antek o gustach sie nie dyskutuje.!!!:lying::cool3: Tosiu nie moge sie doczekac kiedy wrescie pojade do Lomianek zobaczyc mojego psiaka,:question: jeszcze zobacze ktory to bedzie , bo po rozmowie z twoja siostra zaczynam sie zastanawiac nad Ptysiem,gdyz podobno twoja mama bardzo boi sie ucieczek Asika,aja nie chce jej niepotrzebnie denerwowac.A mnie tak naprawde wszystko jedno jaki bedzie ten psiak byle w typie ww kawalerow.Mnie i mojej rodzinie Ptys takze bardzo sie podoba, w sierpniu zobaczymy ktory z nich zostanie czlonkiem mojej rodziny.Psiaki od Tosi szukajcie nowych domkow, ale szybko.:Dog_run::painting:

Posted

bogusika1 napisał(a):
Anetek ty to masz talent, chyba musze u ciebie pobrac korepetycje pisania pieknej poezji,podziwiam:crazyeye::lying:,szkoda ze ja tak nie umiem.:oops:

:oops: ojej dziękuje bardzo tak mi się jakoś rymuje hihi...często mam zamówienia na podziękowania,życzenia,wierszyki ślubne itp..więc może by tu jakąś firmę założyć hehehe....nie no żarty żartami...lubię rymowanki

rymowanki fajne,śmieszne,
pożyteczne lub pocieszne,
można nimi o coś prosić,
podziękować,toast wznosić,
można nimi także wzruszyć,
serca wrażliwe poruszyć,
więc ja teraz tym wierszykiem,
małą prośbą cichym krzykiem,
proszę pieski gołaszajcie,
a najlepiej domek dajcie!!!!!!!!:evil_lol::multi:

Posted

Bogusika, nawet nie wiesz jak często o Tobie rozmawiamy....Uszy Cie nie swędzą? hihi... ;)
Generalnie uważam, ze Asik jest dla Was idealnym psem pod względem charakteru, jest totalnie łóżkowy czego za chiny go nie oduczysz, bardzoi pragnie towarzystwa człowieka, chodzi za nogami, jest bystry i wesoły... Jedyne ale to pierwsze dni adaptacji w jego przypadku będą trudne... A z Ptysiem jest generalnie jeszcze gorzej, bo on nie wychodził nigdy na ulicę, jest zupełnie nie przystosowany, więc moim skromnym zdaniem z nich dwóch powinniście wziać Asika... Czuję pod skórą że do Ciebie pasuje... ;)
Bedzie trzeba tylko rozsądnie to rozegrać, bo Asik nie jest sprzedajnym stworzeniem, za to jak juz pokocha to całym sobą to pokazuje każdego dnia.... ps. Uwielbia wtulać się we włosy... :loveu:

Posted

czy można żyć bez psa?
bez machania ogonem na powitanie
bez oczu pełnych miłości
bez ciepłej, przytulnej wierności
w ciemności nos wtula się w twą dłoń
czy można żyć bez psa?

Posted

to sie super sklada bo ja mam wlosy takie do ramion,moja kicia tez lubi sie nimi pobawic ,gdy spie a najbardziej to poskakac mi po glowie i brzuchu,traktuje mnie jak trampoline do wyskoku,:sweetCyb::sweetCyb:ale juz sie do tego przyzwyczailam, a co do psiaka najwyzej przez pierwszy mc. sama bede spacerowac z psiakiem,:painting::megagrin::megagrin:tak bedzie pewniej,moj syn jest kochany ,ale troche roztrzepany,jak to szesnastolatek, juz widze oczami wyobrazni moja piekna smukla figure po tych spacerkach,no ale w koncu mi tez cos sie nalezy.:cool3::evil_lol:Moje stadko potrzebuje troche zwariowanej energii,tzn.kicia Kropka i dwie rozdarte hapy,czyli wolnolatajace po kuchni papugi.:angel::angel:Mam nadzieje ze Asik nie jada papug,:cool3:posiadam tez rybki ale te w akwarium wiec chyba bezpieczne.

Posted

a co do tych uszow to prawda ze ostatnio mnie swedzialy ale myslalam ze to taka alergia :cool3::cool3:teraz wiem dlaczego oj wiem:eviltong:pogadamy sobie jak przyjade:mad:

Posted

Z naszymi diabłami nie jest tak łatwo... Są generalnie wybredne... ;)
Musiałob to być coś bardzo aromatycznego....

Posted

Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia Norki z nowego domu... Jednak w chwili gdy się pakowałysmy z nią do samochodu, odwiedziła nas Kaja, mama Zuli (która nadal szuka domu i jest u nas) która wracała z wakacji....Od listopada 2007 jest w swojej nowej uroczej rodzinie...:)

Tak wyglądała...gdy do nas trafiła....

...a tak w dniu odwiedzin... Prawie jak szczeniak, co? A dziewczynka ma już jakieś 8 latek.... :loveu:

...a co ten kociak robi w mojej dawnej misce?!

...tęsknicie za mną choć troszkę? ;)

Posted

jaki szczęśliwy piesek i oby takie szczęście miała cała reszta z przytuliska...i choć mają u Was bardzo dobrze, to domki musza się znależć...domki dzwonimy dzwonimy raz raz raz

Posted

No i już przechodze do rzeczy.... ;)

....Tak na dobry początek ....czekał kawał wołowinki.... :)

...posłanko też całkiem do rzeczy....

..eeee...fajnie tu....

...o oo...i "dzieci" są... Dobrze że tylko na dochodne... ;)

....ale najfajniejsze mają zabawki.... :)

....i to wszystko tylko dla mnie.... no i jeszcze kota.... ale damy radę ;)

Posted

Tosiu a masz może fotki z pierwszego dnia Pusi u mnie???jak znajdziesz wolną chwilkę chętnie zobaczę chociaż jedno,ale bez pośpiechu... jeśli się zdjatka jeszcze uchowały,możesz mi przesłać na maila....

Posted

A co tam na maila... Niech wszyscy zobaczą jaki kochający domek znalazła niewidoma 15 latka z nowotworem, a co.... ;)

....prosto na kanapkę...

...jakby ktoś oddawał psa to Olsztyna, to pamiętajcie-głodni nie wyjdziecie.... :evil_lol:

...psiak też nie... ;)

...jeszcze życzenia szczęścia od P.Dyrektor schroniska w Józefowie skąd była sunia..... ;)

...już nikt Cię nie skrzywdzi....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...