Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...a ja mam wieści z domku Norki!!!!!!!!!!!!!!!!!

Otóż nasza niunia zadomowiła się już zupełnie w swoim domku, ubóstwia Państwa, którym słów brakuje by wyrazić jak sa nam wdziczna za tę suczkę, jaka jest madra i wspaniała! Pani opiekuje się nią jak dzieckiem, dogadza jak tylko może tworząc suni menu... Była ostatnio zła na siebie, ż Norcia była już głodna, a ona za późno ugotowała jedzonko i stało gorące... :evil_lol: Norka uwielbia pierś z indyka gotowaną, z ryżem i buraczkami, serek biały polany kefirkiem, kuleczki z mielonej, surowej wołowinki, itd..... :lol:

Popołudniami śmiga z Państwem po Polach Mokotowskich...

Słów nam brakuje by wyrazić radość.. Kto by pomyślał, ze na średnią, grubawą, kilkuletnią sunieczkę którą tłukli nad wisłą bez opamiętania, topili szczeniaki już biegające(!!!) ze wszystkich miotów jakie miała, która bała się właśnego cienia i panicznie mężczyzn....czekał raj na ziemi??? :loveu::loveu::loveu:

Posted

To naprawde cudownie :) sa jeszcze ludzie ktorzy nie patrza na wyglad psiaka tylko na to by mu pomoc i reszte dni spedzil w raju ;)
osattnio w lecznicy poznalam malzenstwo, ktore biora ze schroniska tylko najstarsze lub kalekie pieski - jak jeden odejdzie do psiego raju ze starosci to biora nastepnego - ktorego nikt nie chce adoptowac. psiaki u nich maja raj :)))

Posted

Angie :) napisał(a):
osattnio w lecznicy poznalam malzenstwo, ktore biora ze schroniska tylko najstarsze lub kalekie pieski - jak jeden odejdzie do psiego raju ze starosci to biora nastepnego - ktorego nikt nie chce adoptowac. psiaki u nich maja raj :)))

a Noreczka była ślicznym pieskiem...wspaniale,że ma taki domek,a co do starszych piesków to prawda,sama od Tosi mam staruszkę Pusieńkę i nie żałuję....są takie kochane i wdzięczne..kiedyś jak mało i czujnie spała,tak teraz daje nam chrapiącą orkiestrę hehehe pozdrawiam cieszę się z domku Norki

Posted

Hehe... Anetka to juz w ogóle wzięła (mając już 2 psiaki) mocno pogwarancyjne stworzenie(ok.15 lat), ślepe, głuche, i z nowotworem który już we właśnym zakresie zoperowały!!! Do dziś nie mozemy uwierzyć ,że Pusia ma TAKI dom !!! :evil_lol:

ps. Pusia jest w avatarze Anetki100 ;)

Aha.. Zapomniałam powiezic, że mamy nowego mieszkańca szukającego domku....
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=398118652

Posted

Ciesze sie ze Norka trafila do takiego super domku,:loveu:mam nadzieje ze moj bedzie taki sam dla ASIKA,probowalam sie dodzwonic do p.Ewy ale raz bylo zajete a nastepnie nikt nie odbieral.:placz:Tosiu2 jak juz bede wiedziec dokladnie kiedy do Polski w sierpniu przyjade to powiadomie wczesniej,a teraz mam pare pytan odnosnie Asika czy jest wykastrowany? czy umie chodzic na smyczy?, jakiej wielkosci szelki powinnam na niego kupic,bo nie wiem? tutaj podaje ci moja poczte jakbys chciala sie ze mna skontaktowac bogusika1@wp.pl. Nowy mieszkaniec cudny,zycze nowych domkow:thumbs:

Posted

Musisz bezpośrednio kontaktować się z Ewą, bo Asik jest szczególnym przypadkiem, bardzo skorym do ucieczek. Dlatego tyle strachu się plącze wokół jego adopcji.... Kastrowany nie jest, nie wiem jak ze smyczą....

Posted

Wrócilam już i podnoszę
Tosiu - a co to za krytyka Noreczki "średnia, grubawa"? Co grubawe to gorsze:mad:? Proszę nie ulegać stereotypom;), Grubawe łączmy się:multi:
A jak tam jamnior holenderski się czuje?
I mój ulubiony Wojtuś?

Posted

dziewczyny a tak z innej beczki,nie wiem czy to normalne ale moja roczna kropeczka tzn.kicia, je salate,marchewke gotowana, pomidory surowe,:lying::smhair2:to jest normalne czy moze brakuje jej witamin. Normalnie je kocie konserwy i sucha karme dla kotow, takze ma dostep do zielonej kociej trawy, sama jej wysiewam,:shiny:bo moja kicia tylko w domu siedzi.Odpowiedzcie bo sie martwie jeszcze zaden kot u mnie tak nie jadl, :???:co innego psiak.dziekuje za odpowiedz.:loveu::grin:

Posted

Wiesz... Faktycznie nieczęsto się to zdarza, ale u nas są psy które uwielbiają kukurydzę, winogrona i kiszoną kapustę... Podobno o gustach się nie dyskutuje... ;)

Posted

moje psiaki też jedzą na przykład...czosnek i cebulę(ale nie daję specjalnie broń Panie),to co kiszone tak samo,kwaśne owoce i warzywa,winogronka tez mile widziane...to prawda o gustach się nie dyskutuje...a psiaki Łomiankowe w górę!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...