_beatka_ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to super! bo Norka już zaczęła ustawiać stadko:cool3: oby więcej takich ludzi bylo:loveu:
Itske Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Domki - znajdowac się, ale już:diabloti: Pieski do domków marsz:loveu:
Itske Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Łomiankowe mordki w górę! Do wyboru do koloru! Tosiu - wspieramy Cię i serdeczności oraz ukłony dla mamy!
Tosia2 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Dzięki wielkie!!! :) Tak jak pisałam, Norka jest już od soboty w nowym domku... Była to po prostu randka w ciemno, gdyz Państwo chcieli biedaka jakiegoś byleby był suczką i lubił koty... Reszta nieważna.... :loveu: Po przyjeździe czekało wszystko-lista pytać o Niunię, 2kg chudziutkiej wołowinki, szelaczki, wyciągana smycz, posłanie w 3 miejscach i ....mnóstwo miłości oraz ręce chętne do głaskania! W Norce zakochali się od pierwszego wejrzenia, po prostu ich oczarowała... Niestety Norka tak jak się spodziewałyśmy chowała sie za nas i....gryzła Państwa gdy próbowali jej dotykać! Cierpliwie to znosili, a gdy po cichu wymknęłyśmy się, wyszli z niunią na spacer na szeleczkach, tak byśmy mogły obserwowac z daleka czy nie będzie próbowała uciekać... Nie było łatwo ani nam ani jej.....ale następnego dnia rano zadzwonili, że Norka pokazuje już brzuszek, spała z nimi i jest suuupppeerr !!!! :loveu::loveu::loveu: Wcale mnie to nie dziwi, bo Ci ludzie to serdecznosć na talerzu, mają ok.50lat, kotka który jest po zmarłej babci, mieszkają przy polach Mokotowskich, dużo spaceruję, a ich ostatni adoptowany psiak to był chorutki mix średni z Palucha, którego wybrali na tej zasadzie że wzięli najsmutniejszego psa z pierwszego boksu na jaki trafią..... Miał farta bo całe życie go leczyli, widziałyśmy wszędzie zdjęcia.... Matko, gdzie takich ludzi szukać więcej ?! :razz:
Itske Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Tosiu - prześlij ludziom ukłony i wyrazy szacunku ode mnie! ja ich rozumiem, mój pierwszy pies był ze schroniska, na zasadzie poprosze takiego jakiego nikt nie cche - i trafiłam na cudo (po doczyszczeniu piękne, a od razu z rewelacyjnym charakterem, nie miała oka i połamane żebra i nikt nie chciał, a potem każdy zazdroscił!)
Tosia2 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wstawię oczywiście zdjęcia tylko musze naładowac aparat bo od tego cykania doszczęstnie padł ... ;)
anetek100 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ...................................................
anetek100 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ..... i czy jest deszczowo i czy jest słonecznie, w domku jest najlepiej, w domku najbezpieczniej!!!! ;)
Itske Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 pieski z Łomianek - dla psich fanek! kiedy nie ma Cię kto kochać, to z Łomianek weź pieszczocha! Śliczny Wojtuś się uśmiecha, bo na domek własny czeka! Tosi mama psom matkuje, domków stale poszukuje. :lol:
anetek100 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 zatem domki....ja podnoszę i o telefony proszę, do Łomianek niechaj bieży każdy komu tak zależy, by przygarnąć już na stałe, psie serduszko tak wspaniałe, całe życie kochające, mokrym noskiem trącające, zatem ludzie nie zwlekajcie, tylko dzwońcie i ...kochajcie!!!! (a to się nam proza tworzy) c.d.??? ;)
anetek100 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 znów tak cicho,więc podnoszę i o super domki proszę, domki,których ciągle mało, a te pieski wciąż czekają, kto je weźmie,kto zadzwoni, kto pesymizm ich odgoni, kto da szczęście im na stałe, i odmieni życie całe??? pieski czekają na domki!!!!
Itske Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Antek - szacuneczek, ho ho! wielka rzecz! nie mam szans przy Tobie! ale domków i tak wypatruję - psiaki do domków marsz!
Recommended Posts