Itske Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 anetek100 napisał(a):podnoszę psiaki eno myk do góry:sweetCyb:!!! To ja podniosę z Tobą, będzie Ci lżej:eviltong: Buziaki i drapanko dla Wojtusia!
anetek100 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 teraz ja podnoszę i będzie jeszcze lżej..a drapanko to dla każdego psiaka przesyłam...po równo dla każdego:bluepaw::bluepaw:
BoWa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czy te wszystkie teierowate też zsocjalizowane z kotami ? Czy tylko boją się dużego "tygrysa" ? Tygrys niesamowity !!!
Tosia2 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Jedynym psem który u nas nie akceptuje kotów jest Tajga... Z tego tez powodu jako jedyna mieszka w boksi na stałe.... Asik uwielbia wszystko co się rusza, Ptyś od 5tyg życia śpi z kotem... :) Jak rozumiem pisząc "tygrys" masz na myśli szarą kotkę, wąchającą szczeniaczka na jednym ze zdjęć? To staruszka która jest z nami 14 lat.... :)
BoWa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 "Tygrys" - miałam na myśli tego kocura, co "karmi" małe:lol:
Itske Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 no ja sprawiedliwa nie jestem ;)i mam faworyta Wojtusia i pręgowanego jamniora EFfi! Wszystkie psiaki do domków!
Tosia2 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Tak dla niewtajemniczonych, to Itske obdarowała nas Effi, służąc jej transportem ze schroniska w Elblągu..... :roll: ... choć przywiozła połowę tego co mamy teraz w domu.... ;)
Itske Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Tosia2']Tak dla niewtajemniczonych, to Itske obdarowała nas Effi, służąc jej transportem ze schroniska w Elblągu..... :roll: ... choć przywiozła połowę tego co mamy teraz w domu.... ;)[/quote] Nie zdążyłam po drodze podtuczyć:diabloti: Jamnik długowłosy holenderski - taki piękny pies nie ma amatora???? :mad: normalnie trzeba się z nią przespacerować po wystawie;)
Itske Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No jamniki, Wojtusie i inne pięknoty - hop do góry! Tosiu - jak wakacje z taką gromadką????? Uda Ci się odpocząć (czy już nie pamiętasz co to znaczy?:diabloti:)
Tosia2 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Ja to ja... Wyjeżdżam co roku....ale moja mama od 12 lat nie była na urlopie... Jak pamiętasz, mieszkamy oddzielnie... :)
Tosia2 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Nowa tragedia.... :placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10375473#post10375473
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Wczoraj jedna babka z zapytaniem czy dla 2 letniego dziecka Hera się nadaje... O Uszkę nikt... :( Za to zgłosili się ludzie z gatunku tych którym dałybyśmy KAżDEGO psa.... Pani (bardzo kulturalna) zzadzwoniła generalnie o psa, mówiąć żee ma być to sunia, średnia i lubiąca koty... a wygląd nie ma znaczenia, mieli wiulczastą sunię z Palucha, która zeszła po długim leczeniu w sędziwym wieku.... WYPADłO NA NORKę !!! :multi: W sobote mają przyjechać, więc trzymajcie kciuki, bo dziewczyna choć urosła w szerokości, itd....ma szanse na suuuuuuper dom na Mokotowie... :loveu:
anetek100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jej wspaniała wiadomość...super!!!!!!!!:multi: trzymamy kciuki mocno z całych sił!!!!:thumbs:
oktawia6 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 cuda się zdarzają Tosiu widzę-nawet w wakacje i upalne dni-są jeszcze odosobnione jednostki z dobrym serduszkiem:loveu:
Tosia2 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 A żebyś wiedziała... Przecież takich Norek jest najwięcej, do tego nieco styta po sterylce, ok. 4 lata, średnia... nic niezwykłego, ale trafi do niezwykłych ludzi.... mam nadzieję... :loveu:
bogusika1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tosiu2, pisze do ciebie w sprawie Asika, wczesniej rozmawialysmy telefonicznie w sprawie jego adopcji do Niemiec.Pozniej rozmawialam z twoja mama ,i juz troche wiecej wiem na temat tego huncwota.Wyslalam ci maila z PW mojego syna ale nie dostalam odpowiedzi,chyba nie doszla.Pozniej probowalam napisac do ciebie z mojej poczty 2 razy ale przyszly mi odpowiedzi ze poczta nie zostala doreczona.Nie wiem co zle robie,ale przez przypadek przeczytalam o twoim apelu o pomoc dla Przytuliska w LOMIANKACH i juz zauwazylam na banerku "mojego Asika" mam nadzieje ze maluch czeka na nas. Adopcja jest dalej aktualna ,umowiony termin odbioru psa w sierpniu jak bede w Polsce w Legnicy.Pozdrowienia
bogusika1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 a co do pomocy to jak w sierpniu dostarczycie do mnie psiaka to mam do oddania pare garkow,koldry,kaganiec po moim rottku,smycz,jezeli jeszcze beda potrzebne to chetnie oddam.:Dog_run:
anetek100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 corazl epsze te wiadomości ...więc podnosimy szybciutko,by było ich więcej
Recommended Posts