Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetek100 napisał(a):
podnoszę psiaki eno myk do góry:sweetCyb:!!!

To ja podniosę z Tobą, będzie Ci lżej:eviltong:

Buziaki i drapanko dla Wojtusia!

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy te wszystkie teierowate też zsocjalizowane z kotami ? Czy tylko boją się dużego "tygrysa" ? Tygrys niesamowity !!!

Posted

Jedynym psem który u nas nie akceptuje kotów jest Tajga... Z tego tez powodu jako jedyna mieszka w boksi na stałe....

Asik uwielbia wszystko co się rusza, Ptyś od 5tyg życia śpi z kotem... :)
Jak rozumiem pisząc "tygrys" masz na myśli szarą kotkę, wąchającą szczeniaczka na jednym ze zdjęć? To staruszka która jest z nami 14 lat.... :)

Posted

Tak dla niewtajemniczonych, to Itske obdarowała nas Effi, służąc jej transportem ze schroniska w Elblągu..... :roll: ... choć przywiozła połowę tego co mamy teraz w domu.... ;)

Posted

[quote name='Tosia2']Tak dla niewtajemniczonych, to Itske obdarowała nas Effi, służąc jej transportem ze schroniska w Elblągu..... :roll: ... choć przywiozła połowę tego co mamy teraz w domu.... ;)[/quote]

Nie zdążyłam po drodze podtuczyć:diabloti:
Jamnik długowłosy holenderski - taki piękny pies nie ma amatora???? :mad:
normalnie trzeba się z nią przespacerować po wystawie;)

Posted

No jamniki, Wojtusie i inne pięknoty - hop do góry!
Tosiu - jak wakacje z taką gromadką????? Uda Ci się odpocząć (czy już nie pamiętasz co to znaczy?:diabloti:)

Posted

Ja to ja... Wyjeżdżam co roku....ale moja mama od 12 lat nie była na urlopie... Jak pamiętasz, mieszkamy oddzielnie... :)

Posted

Wczoraj jedna babka z zapytaniem czy dla 2 letniego dziecka Hera się nadaje... O Uszkę nikt... :(

Za to zgłosili się ludzie z gatunku tych którym dałybyśmy KAżDEGO psa....
Pani (bardzo kulturalna) zzadzwoniła generalnie o psa, mówiąć żee ma być to sunia, średnia i lubiąca koty... a wygląd nie ma znaczenia, mieli wiulczastą sunię z Palucha, która zeszła po długim leczeniu w sędziwym wieku....

WYPADłO NA NORKę !!! :multi:

W sobote mają przyjechać, więc trzymajcie kciuki, bo dziewczyna choć urosła w szerokości, itd....ma szanse na suuuuuuper dom na Mokotowie... :loveu:

Posted

A żebyś wiedziała... Przecież takich Norek jest najwięcej, do tego nieco styta po sterylce, ok. 4 lata, średnia... nic niezwykłego, ale trafi do niezwykłych ludzi.... mam nadzieję... :loveu:

Posted

Tosiu2, pisze do ciebie w sprawie Asika, wczesniej rozmawialysmy telefonicznie w sprawie jego adopcji do Niemiec.Pozniej rozmawialam z twoja mama ,i juz troche wiecej wiem na temat tego huncwota.Wyslalam ci maila z PW mojego syna ale nie dostalam odpowiedzi,chyba nie doszla.Pozniej probowalam napisac do ciebie z mojej poczty 2 razy ale przyszly mi odpowiedzi ze poczta nie zostala doreczona.Nie wiem co zle robie,ale przez przypadek przeczytalam o twoim apelu o pomoc dla Przytuliska w LOMIANKACH i juz zauwazylam na banerku "mojego Asika" mam nadzieje ze maluch czeka na nas. Adopcja jest dalej aktualna ,umowiony termin odbioru psa w sierpniu jak bede w Polsce w Legnicy.Pozdrowienia

Posted

a co do pomocy to jak w sierpniu dostarczycie do mnie psiaka to mam do oddania pare garkow,koldry,kaganiec po moim rottku,smycz,jezeli jeszcze beda potrzebne to chetnie oddam.:Dog_run:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...