Tosia2 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 W ostatnim czasie tylko Barni znalazł domek....
Tosia2 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Uszatka i Pegi są już po sterylce... Niestety nie miałyśmy sumienia odwieść Pewni do przytuliska i.....jest u nas.... Jednak serdecznie Was prosze o pomoc w znalezieniu domku dla niej..... To cuuuuuudowna suczka !!!!!
Lemoniada Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tosia2 napisał(a): Jednak serdecznie Was prosze o pomoc w znalezieniu domku dla niej..... To cuuuuuudowna suczka !!!!! Ale powiedz tylko słowo, a będzie założone jej allegro:evil_lol:
Lemoniada Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Już się robi. A możesz napisać o niej coś więcej? Szczepienia, choroby, usposobienie, wymagania itp.
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 tosiu kajam się ale mam urwanie glowy z pracą inż. z uczelni i nie mam teraz za wiele czasu:placz:postaram się w tym tyg zrobić allegro, oby się udalo, wybacz tą zwlokę:oops:
Lemoniada Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Tosiu, jak będziesz na dogo napisz jeszcze kilka konkretnych informacji, dodam je do allegro :) http://www.allegro.pl/item379509684_karmelowo_smietankowa_sunia_sliczna_lomianki.html Znów zdjęcia się rozmazały. Jak zrobić, żeby zdjęcia były "wklejone" pomiędzy linijki ogłoszenia?
Tosia2 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Co do zdjeć to kiepski ze mnie ekspert.... Jest to suczka młodziutka, w tej chwili nieszczepiona, bo była u nas kilka dni i poszła na sterylkę, ale zaszczepiona do momentu adopcji będzie, zostanie także zaczipowana. Jest to szczyt łagodnosci, uwielbia ludzi, uwielbia głaskanie, uwielbia koty i wszystko co sie rusza. W domu jest aniołem, jak człowiek śpi to Pegi się przytuli razem, jak nawet słuchać uwielbia-jak człowiek mówi to staje przed nim i patrzy w oczy, często łapeczkę daje, no po prostu jest idealna! Nawet nie szczeka za wiele-inne lecą i jazgoczą a ona nawet nie biegnie za nimi tylko tkwi przy człowieku...... Ten pies nie stwarza problemó po prostu.................
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=379686104 uszatka na allegro
_beatka_ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 http://www.allegro.pl/item379691294__piekna_pregowana_sunia_z_odgryzionym_uchem_.html effi na razie tylko tyle zdąrzylam:oops: podaj mi Aniu więcej info o effi jak do innych psów, dzieci itp czy jest w 100% zdrowa?
Tosia2 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dzięki dziewczyny!!! :loveu: Effi jest zdrowa jak ryba, bardzo łagodna do wszystkiego co się rusza, ma jamniczy charakter, straszna pieszczocha, jest nieco zazdrosna o zwierzęta, ale niegroźnie.... Uwielbia towarzystwo ludzi, to straszna przylepka...To przyjaciółka Zuli i Uszatki... Uwielbia bawic sie z psami, lubi dzieci, teraz ma cieczkę, a po niej sterylka. Jest zaszczepiona, zabezpieczona od kleszczy, zaczipowana...jak z resztą wiekszosć... ;)
_beatka_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 http://www.allegro.pl/item380205711__cudowna_5kg_sunia_zabrana_pijakom_szuka_domu_.html fila na allegro
eurydyka Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 a ja dzieki mamie Tosi mam swojego Fendera, najbardziej znanego beagla w Polsce na forum beaglowym (na dogo jego watek jest na nowotworach z racji choroby), ale to wlasnie mama Tosiu powiedziala nam o nim 3 lata temu Tosiu, dzis rozmawialysmy, watek znalazlam i czekam na obiecane fotki tych dwoch psiakow a podesle dalej info o kilku Waszych psiakach tez
Tosia2 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Przyjechała wczoraj nowa sunia ze szczeniakami... Wstawię dzis jej zdjęcia w ostatnim wolnym poście na 3 stronie... :) Prosimy o ogłoszonka, bo maluchy rosną z każdym dniem, a im starsze, tym trudniej o domek....
eurydyka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 widzialam wczoraj Pegi i te maluchy z mama, cuda wszystkie
Tosia2 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Eurydyko, ja wkleję zaraz zdjęcie maluszka który nie ma jeszcze omku i moja gorąca prośba-czy mogłabyś tę chętną Pania nastawiac najbardziej na maleństwo? Ona powinna być blisko człowieka, jej socjalizacja bedzie kiepawa... Bardzo mi zalezy... :) Widziałas jaka jest cudna :)
eurydyka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 podobno na razie Ptys sie spodobal ale czekam na fotki, oczywiscie przekaze
eurydyka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 dalam linka do watku buldozki i maluchow, licze ze sie odezwa do p. Ewy
faza14 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam, a dokładnie to o zdrowie Ptysia:diabloti: czy jest jeszcze na wydaniu? Proszę o jakieś szczegóły odnośnie jego zdrówka, charakterku, wielkości i ...możliwości przewiezienia go za jakiś tydzień do Wrocka...jest pikny :lol:
Tosia2 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Bardzo prosze o kontakt telefoniczny.... :) 508 430 284
Recommended Posts