Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uszatka i Pegi są już po sterylce... Niestety nie miałyśmy sumienia odwieść Pewni do przytuliska i.....jest u nas....

Jednak serdecznie Was prosze o pomoc w znalezieniu domku dla niej..... To cuuuuuudowna suczka !!!!!

Posted

Tosia2 napisał(a):

Jednak serdecznie Was prosze o pomoc w znalezieniu domku dla niej..... To cuuuuuudowna suczka !!!!!

Ale powiedz tylko słowo, a będzie założone jej allegro:evil_lol:

Posted

tosiu kajam się ale mam urwanie glowy z pracą inż. z uczelni i nie mam teraz za wiele czasu:placz:postaram się w tym tyg zrobić allegro, oby się udalo, wybacz tą zwlokę:oops:

Posted

Co do zdjeć to kiepski ze mnie ekspert....

Jest to suczka młodziutka, w tej chwili nieszczepiona, bo była u nas kilka dni i poszła na sterylkę, ale zaszczepiona do momentu adopcji będzie, zostanie także zaczipowana.
Jest to szczyt łagodnosci, uwielbia ludzi, uwielbia głaskanie, uwielbia koty i wszystko co sie rusza.
W domu jest aniołem, jak człowiek śpi to Pegi się przytuli razem, jak nawet słuchać uwielbia-jak człowiek mówi to staje przed nim i patrzy w oczy, często łapeczkę daje, no po prostu jest idealna! Nawet nie szczeka za wiele-inne lecą i jazgoczą a ona nawet nie biegnie za nimi tylko tkwi przy człowieku......

Ten pies nie stwarza problemó po prostu.................

Posted

Dzięki dziewczyny!!! :loveu:

Effi jest zdrowa jak ryba, bardzo łagodna do wszystkiego co się rusza, ma jamniczy charakter, straszna pieszczocha, jest nieco zazdrosna o zwierzęta, ale niegroźnie.... Uwielbia towarzystwo ludzi, to straszna przylepka...To przyjaciółka Zuli i Uszatki... Uwielbia bawic sie z psami, lubi dzieci, teraz ma cieczkę, a po niej sterylka. Jest zaszczepiona, zabezpieczona od kleszczy, zaczipowana...jak z resztą wiekszosć... ;)

Posted

a ja dzieki mamie Tosi mam swojego Fendera, najbardziej znanego beagla w Polsce na forum beaglowym (na dogo jego watek jest na nowotworach z racji choroby), ale to wlasnie mama Tosiu powiedziala nam o nim 3 lata temu

Tosiu, dzis rozmawialysmy, watek znalazlam i czekam na obiecane fotki tych dwoch psiakow a podesle dalej info o kilku Waszych psiakach tez

Posted

Przyjechała wczoraj nowa sunia ze szczeniakami... Wstawię dzis jej zdjęcia w ostatnim wolnym poście na 3 stronie... :) Prosimy o ogłoszonka, bo maluchy rosną z każdym dniem, a im starsze, tym trudniej o domek....

Posted

Eurydyko, ja wkleję zaraz zdjęcie maluszka który nie ma jeszcze omku i moja gorąca prośba-czy mogłabyś tę chętną Pania nastawiac najbardziej na maleństwo? Ona powinna być blisko człowieka, jej socjalizacja bedzie kiepawa... Bardzo mi zalezy... :) Widziałas jaka jest cudna :)

Posted

Witam, witam i o zdrowie pytam, a dokładnie to o zdrowie Ptysia:diabloti: czy jest jeszcze na wydaniu? Proszę o jakieś szczegóły odnośnie jego zdrówka, charakterku, wielkości i ...możliwości przewiezienia go za jakiś tydzień do Wrocka...jest pikny :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...