Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ludzie kciuki trzymac trzeba ! ;)

To trzymamy ...tylko uchyl rąbka tajemnicy o co chodzi ;)
bo Wy mi sie jako para ogromnie na tych zdjeciach podobacie :eviltong: więc .......

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy stalismy w Jarosławiu ekipą w której był tenże charcik,pieknie i po równo kleił sie do kazdego sprawiedliwie,takie kółka do miziania zataczał.Sama dostojnosć i elegancja w tym gosciu widoczna.

Posted

Aro bedzie miała dom w Dąbrowie Górniczej (mam nadzieje ze dobrze wybrałam) domek z ogrodem (1400 m . kw) 4 osoby do kochania, pojedzie do rodziny, która zna wymagania rasy i wiedza ze chartom nalezy wyjatkowe traktowanie i opieka, na wekendy Aro wraz z rodzina bedzie jezdził do domku w gory tam do dyzpozycji dom i 4000 m kw. terenu do biegania no i kolega 12 letni piekny chart utrzumany w swietnej kondycji (widziałam foty;)) jezeli pieski sie nie pogodza to poprostu nie beda sie widywały. Domek wydaje mi sie idealny, oby tak było:)

Posted

NO NO gratulacje SZPiLKA:multi::thumbs::cool2: ja bym go nie oddał jak bym tyle czasu przebywał z psem, ale dobrze że bedzie domek:multi:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
bubu+ jak jak sobie pomysle ze trzeba go oddac to ====> :( no ale niestety trzeba misje ciagnac dalej... nie trzeba mi gratulowac takie psy same sobie szukaja domkow ;)

:cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

No warunki wydaja sie wymażone :p tyle miejsca do ganiania i ludzi do kochania :loveu: Powodzenia Aro !!!!

Tylko Szpilko czy beda jakies zdjecia i informacje od panstwa ??? Bo my tu bedziemy tesknic .............:eviltong:

Posted

Jeszcze nie wiem, musze porozmawiac z Becia czy zgodzi sie zabrac go do siebie i przetrzymac do pon. i załatwic wszystkie formalosci, ja ze wzgledu na prace i sprawy rodzinne raczej nie dam rady, prawdopodobnie Tato Pani Lidii mogłby zabrac psa z Rzeszowa, chociaz raz nie było by szukania transportu....

Posted

Cholera,może tato Kasi nam pomoze i podrzuci go do Rz-wa w pon,,zapytamy jutro.Ja noc np moge przetrzymać,choc nie wiem jak moje dwa to zniosa/i matka w coraz gorszym stanie/ a ,mówiłas,ze psów nie lubi.Rano w pon.mam kierownika z Mielca i duzo załatwień