ewatr Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ludzie kciuki trzymac trzeba ! ;) To trzymamy ...tylko uchyl rąbka tajemnicy o co chodzi ;) bo Wy mi sie jako para ogromnie na tych zdjeciach podobacie :eviltong: więc ....... Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pary nie bedzie... domek ze slaska, znaja rase ;) barazie tyle czekam na maila :) Quote
ewatr Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pary nie bedzie... A juz myślałam :eviltong:;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Chciała bym ... strasznie bedzie mi go brakowało.... Quote
halcia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Gdy stalismy w Jarosławiu ekipą w której był tenże charcik,pieknie i po równo kleił sie do kazdego sprawiedliwie,takie kółka do miziania zataczał.Sama dostojnosć i elegancja w tym gosciu widoczna. Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zaczeło sie zainteresowanie, nie zawsze w dobra strone:-/ Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Aro bedzie miała dom w Dąbrowie Górniczej (mam nadzieje ze dobrze wybrałam) domek z ogrodem (1400 m . kw) 4 osoby do kochania, pojedzie do rodziny, która zna wymagania rasy i wiedza ze chartom nalezy wyjatkowe traktowanie i opieka, na wekendy Aro wraz z rodzina bedzie jezdził do domku w gory tam do dyzpozycji dom i 4000 m kw. terenu do biegania no i kolega 12 letni piekny chart utrzumany w swietnej kondycji (widziałam foty;)) jezeli pieski sie nie pogodza to poprostu nie beda sie widywały. Domek wydaje mi sie idealny, oby tak było:) Quote
Cambel&Megi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Rewelacja!! Uwielbiam czytać takie wiadomości! :multi: Quote
bubu+ Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 NO NO gratulacje SZPiLKA:multi::thumbs::cool2: ja bym go nie oddał jak bym tyle czasu przebywał z psem, ale dobrze że bedzie domek:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 bubu+ jak jak sobie pomysle ze trzeba go oddac to ====> :( no ale niestety trzeba misje ciagnac dalej... nie trzeba mi gratulowac takie psy same sobie szukaja domkow ;) Quote
bubu+ Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):bubu+ jak jak sobie pomysle ze trzeba go oddac to ====> :( no ale niestety trzeba misje ciagnac dalej... nie trzeba mi gratulowac takie psy same sobie szukaja domkow ;) :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
ewatr Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 No warunki wydaja sie wymażone :p tyle miejsca do ganiania i ludzi do kochania :loveu: Powodzenia Aro !!!! Tylko Szpilko czy beda jakies zdjecia i informacje od panstwa ??? Bo my tu bedziemy tesknic .............:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jeszcze nie wiem, musze porozmawiac z Becia czy zgodzi sie zabrac go do siebie i przetrzymac do pon. i załatwic wszystkie formalosci, ja ze wzgledu na prace i sprawy rodzinne raczej nie dam rady, prawdopodobnie Tato Pani Lidii mogłby zabrac psa z Rzeszowa, chociaz raz nie było by szukania transportu.... Quote
Panca Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 super super super:smilecol::smilecol::smilecol: dzieki szpilka ze sie nim zajelas bo w schronie by biedak mial marne szanse Quote
salibinka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wspaniale. Życzę Ci Aro wielkich przestrzeni, pięknego życia... :) Quote
halcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cholera,może tato Kasi nam pomoze i podrzuci go do Rz-wa w pon,,zapytamy jutro.Ja noc np moge przetrzymać,choc nie wiem jak moje dwa to zniosa/i matka w coraz gorszym stanie/ a ,mówiłas,ze psów nie lubi.Rano w pon.mam kierownika z Mielca i duzo załatwień Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Najgorsze jest to ze ja odpadam na niedziele i poniedziałek... Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jeszcze pare parklowych fotek na koniec ;) Aro i TZet oko w oko... czy to nie jest zakochany wzrok ;)?? Quote
ewatr Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='SZPiLKA23'] Aro i TZet oko w oko... czy to nie jest zakochany wzrok ;)?? http://img155.imageshack.us/img155/6250/p6030005gf6.jpg Pytasz to odpowiem :eviltong: JEST !!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts