Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No i stało sie co sie musiało stac.... Aro wpakował sie nareszcie do łozka:evil_lol::diabloti:

To moze jednak nie szukamy co ?????;):evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Cioteczko a gdzie ja mam spac jak do orzeszkow jade?? :D

Tam na zdjeciu widziałam legowisko :diabloti:;) moze sie nada ...........?

Tylko mnie nie bij :eviltong:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Cześć i czołem suchcielu z rana :loveu:

Suchcielu :mad:;) ładnie to tak przezywać najpiekniejszego charta pod słońcem ? eeeeeeeee ?

Aro jestes sliczny i w sam raz i tego sie trzymamy :eviltong:

Posted

Z charcikiem ok, teraz koniec słodzenia Aro to złodziej! :mad:
Wczoraj ciotka Patrycja gotowała rosołek z ryzem:loveu: dla złodziejaszka no i oczywiscie był kadłubek z kurczaczka i dodatkowo szyjka indycza, po ugotowaniu lezały spokojnie na talerzu i czekały na oskubanie z miesa:cool1:, no ale spryciarz Aro wydar szyjke i zacz ganiac po mieszkaniu:-o, narobilismy szumu to wypuscił z pyska i stał jak ta sierota :D zal mi sie go zrobiło bo krzyczelismy, a on stał tak i sie ogladał to na jedno to na drugie....:oops: złodziejstwa ciag dalszy .... chipsy z ławy, smaki włowe ze skrzyni z butami, szyneczka ze stołu..... i moj kapec z parapetu gdzie suszyl sie od niedzieli (po kapieli Ara mozna było do wyrzymac):cool1:

Cioteczki czy ktos ma sennik :D Aro sni nieustannie: to biegnie, to szczeka, to sie tarza...:roll:

Wczoraj znowu bylismy w parku Aro gania za TZ (szkoda ze TZ nawet startu nie ma przy nim :D) w ogole zakochani sa w sobie, Aro o wiele bardziej słucha TZta niz mnie:shake:;) no ale to z nim w koncu jest 24 na dobe...
Wzbudza nie mała sensacje na ulicy juz wiele osob podchodziło i o niego pytało:cool3:... przy okazji dowiaduje sie jaka to rasa:D był juz dog niemiecki i buldog! :D Wczoraj jedna starsza Pani zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie bo wiedziała jaka to rasa, wiedziała gdzie jest schronisko no i jeszcze pochwaliła za to ze tam pomagam:oops:

Dobra koniec paplania... pare fotek ze spaceru nad San (robione telefonem bo aparat nadal nie działa)

Posted

[quote name='ewatr']Suchcielu :mad:;) ładnie to tak przezywać najpiekniejszego charta pod słońcem ? eeeeeeeee ?

Aro jestes sliczny i w sam raz i tego sie trzymamy :eviltong:
Taka charcia budowa :eviltong: 'moje' whippetki to suchcielice oo :loveu:
ale to taki komplement raczej niż przezwisko ;)

Aro kradziej ? :shake: hmm..no ale jak tu takiemu nie wybaczyć.. ? :lol:

Cioteczki czy ktos ma sennik :-D Aro sni nieustannie: to biegnie, to szczeka, to sie tarza...:roll:
Romantyczny chłopak jest !:loveu:

.. przy okazji dowiaduje sie jaka to rasa:-D był juz dog niemiecki i buldog! :-D
:mdleje: Ludzie to mają pomysły...

Posted

obsmialam sie z jego zlodziejskich ciagot ze hoho:lol::lol::lol:a ze chlopak jest slusznego wzrostu to na pewno mu latwiej:diabloti::diabloti:
a jesli chodzi o rase to na ironie losu jak sama nazwa wskazuje sa to psy polskie tyle ze jak to w naszym kraju bywa ,prawie doprowadzone do wymarcia:roll:nie pamietam gdzie udalo sie podtrzymac ta rase,chyba na Wegrzech???malo kto je zna bo to baardzo rzadkie okazy...dlatego mysle ze z domem stalym nie powinno byc problemu dla tego "Porche":evil_lol:

Posted

jest piękny spróbuję się popytac bo znajoma mojej znajomej jest zakochana w chartach i z tego ci mi wiadomo niedawno musiała uśpić swojego, zapytam więc czy by nie przyjęła :oops:

Posted

wilczyca napisał(a):
jest piękny spróbuję się popytac bo znajoma mojej znajomej jest zakochana w chartach i z tego ci mi wiadomo niedawno musiała uśpić swojego, zapytam więc czy by nie przyjęła :oops:

Dziekuje :)

Dziendobry Cioteczko ewatr :) nasz Aro spi sobie w najlepsze oglnie zauwazyłam ze upały go mecza a rano i wieczorem kiedy jest chłodniej ozywia sie :)