Rybka. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/oddam_mlodego_charta_polskiego_tylko_w_dobre_rece_152384_13340.html Namiary podałam takie same jak na Allegro. Quote
Cambel&Megi Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 On jest rewelacyjny.... Ma wątek na charcim forum: http://www.swiatchartow.net/viewtopic.php?t=616&postdays=0&postorder=asc&start=0 I info na klubie charta: http://www.klubcharta.zkwp.pl/adopcje.html Quote
Neczka Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 dziękujemy baardzo za wszystkie ogłoszenia :) Quote
oris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A ja mam pytanko: jak Aro zachowuje sie w stosunku do kotow Quote
SZPiLKA23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No i stało sie co sie musiało stac.... Aro wpakował sie nareszcie do łozka:evil_lol::diabloti: Quote
ewatr Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No i stało sie co sie musiało stac.... Aro wpakował sie nareszcie do łozka:evil_lol::diabloti: To moze jednak nie szukamy co ?????;):evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Cioteczko a gdzie ja mam spac jak do orzeszkow jade?? :D Quote
ewatr Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Cioteczko a gdzie ja mam spac jak do orzeszkow jade?? :D Tam na zdjeciu widziałam legowisko :diabloti:;) moze sie nada ...........? Tylko mnie nie bij :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 juz lezałm na legowisku calkiem przyjemnie, to ogromna kołdra złozona na 4 a wiec mieciutko :D zaczynam byc zazdrosna :D Quote
ewatr Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cześć i czołem suchcielu z rana :loveu: Suchcielu :mad:;) ładnie to tak przezywać najpiekniejszego charta pod słońcem ? eeeeeeeee ? Aro jestes sliczny i w sam raz i tego sie trzymamy :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Z charcikiem ok, teraz koniec słodzenia Aro to złodziej! :mad: Wczoraj ciotka Patrycja gotowała rosołek z ryzem:loveu: dla złodziejaszka no i oczywiscie był kadłubek z kurczaczka i dodatkowo szyjka indycza, po ugotowaniu lezały spokojnie na talerzu i czekały na oskubanie z miesa:cool1:, no ale spryciarz Aro wydar szyjke i zacz ganiac po mieszkaniu:-o, narobilismy szumu to wypuscił z pyska i stał jak ta sierota :D zal mi sie go zrobiło bo krzyczelismy, a on stał tak i sie ogladał to na jedno to na drugie....:oops: złodziejstwa ciag dalszy .... chipsy z ławy, smaki włowe ze skrzyni z butami, szyneczka ze stołu..... i moj kapec z parapetu gdzie suszyl sie od niedzieli (po kapieli Ara mozna było do wyrzymac):cool1: Cioteczki czy ktos ma sennik :D Aro sni nieustannie: to biegnie, to szczeka, to sie tarza...:roll: Wczoraj znowu bylismy w parku Aro gania za TZ (szkoda ze TZ nawet startu nie ma przy nim :D) w ogole zakochani sa w sobie, Aro o wiele bardziej słucha TZta niz mnie:shake:;) no ale to z nim w koncu jest 24 na dobe... Wzbudza nie mała sensacje na ulicy juz wiele osob podchodziło i o niego pytało:cool3:... przy okazji dowiaduje sie jaka to rasa:D był juz dog niemiecki i buldog! :D Wczoraj jedna starsza Pani zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie bo wiedziała jaka to rasa, wiedziała gdzie jest schronisko no i jeszcze pochwaliła za to ze tam pomagam:oops: Dobra koniec paplania... pare fotek ze spaceru nad San (robione telefonem bo aparat nadal nie działa) Quote
ewatr Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ale słodziak cieszy :loveu: widac ze mu z Wami dobrze :lol: http://img68.imageshack.us/img68/552/obraz0055lg2.jpg Quote
Cambel&Megi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='ewatr']Suchcielu :mad:;) ładnie to tak przezywać najpiekniejszego charta pod słońcem ? eeeeeeeee ? Aro jestes sliczny i w sam raz i tego sie trzymamy :eviltong: Taka charcia budowa :eviltong: 'moje' whippetki to suchcielice oo :loveu: ale to taki komplement raczej niż przezwisko ;) Aro kradziej ? :shake: hmm..no ale jak tu takiemu nie wybaczyć.. ? :lol: Cioteczki czy ktos ma sennik :-D Aro sni nieustannie: to biegnie, to szczeka, to sie tarza...:roll:Romantyczny chłopak jest !:loveu: .. przy okazji dowiaduje sie jaka to rasa:-D był juz dog niemiecki i buldog! :-D :mdleje: Ludzie to mają pomysły... Quote
SZPiLKA23 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Pan Wet tez był zachwycony mowił ze piekny pies i ze miał czempiona Europy własnie charta polskiego :) Quote
Panca Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 obsmialam sie z jego zlodziejskich ciagot ze hoho:lol::lol::lol:a ze chlopak jest slusznego wzrostu to na pewno mu latwiej:diabloti::diabloti: a jesli chodzi o rase to na ironie losu jak sama nazwa wskazuje sa to psy polskie tyle ze jak to w naszym kraju bywa ,prawie doprowadzone do wymarcia:roll:nie pamietam gdzie udalo sie podtrzymac ta rase,chyba na Wegrzech???malo kto je zna bo to baardzo rzadkie okazy...dlatego mysle ze z domem stalym nie powinno byc problemu dla tego "Porche":evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Pewnie ze łatwiej ;) miałam w jego sprawie 1 telefon, pytano o wiek i gdzie jest pies, rozmowa lakoniczna maja sie zastanowic... Quote
SZPiLKA23 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 2 foteczki bo reszta wyszła rozmazana ta druga zreszta jest nie wyrazna :-/ Quote
wilczyca Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 jest piękny spróbuję się popytac bo znajoma mojej znajomej jest zakochana w chartach i z tego ci mi wiadomo niedawno musiała uśpić swojego, zapytam więc czy by nie przyjęła :oops: Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wilczyca napisał(a):jest piękny spróbuję się popytac bo znajoma mojej znajomej jest zakochana w chartach i z tego ci mi wiadomo niedawno musiała uśpić swojego, zapytam więc czy by nie przyjęła :oops: Dziekuje :) Dziendobry Cioteczko ewatr :) nasz Aro spi sobie w najlepsze oglnie zauwazyłam ze upały go mecza a rano i wieczorem kiedy jest chłodniej ozywia sie :) Quote
Recommended Posts