alutka_dg Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witajcie po długiej nieobecności :) Tak się niefortunnie ostatnio złożyło, że miałam urwanie głowy w pracy i w domu. Fachowcy którzy na gwałt robią mi nowe ogrodzenie dają nieźle popalić:mad: Byliśmy do tej pory ogrodzeni z trzech stron, pozostało do zrobienia frontowe od ulicy i ze względu na przygarnięcie ARO musieliśmy przyspieszyć tę inwestycję. ARO jest bardzo wdzięcznym i sympatycznym psem, wydaje mi się, że już na dobre się u nas zadomowił. Pieszczoch oczywiście nadal straszny. Zdjęć ostatnio nie robiłam, bo córka zarekwirowała aparat fotograficzny na swoje wyjazdy, ale jak tylko wróci z kolonii, to porobię parę fotek. Moja mama strasznie się w charciku zakochała. Wstręciucha sugerowała, żeby jej go zostawić, a ponieważ nic nie wskórała, to kupiła szczeniaczka we Wrocławiu. Właśnie za kilka dni jadą go odebrać. Jak tak dalej pójdzie, to założymy "charciarnię" :evil_lol:. Pozdrawiam serdecznie;) Quote
SZPiLKA23 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ciesze sie ze wszystko ok i ze Aro ma sie dobrze gratulujemy kolejnego charta :) Quote
SZPiLKA23 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dziekuje wszystkim za ogłoszenia dla Aro ale prosze je juz usunac bo nadal do mnie dzwonia zainteresowane osoby! Quote
halcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 polecaj inne,albo białe albo chude:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Neczka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 To może by im powiedzieć o jakimś innym potrzebującym charciku ?:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Diana S napisał(a):Kazdy chce charta?... Tego konkretnego... Aro zachwyca uroda i kolorem:cool1: Quote
alutka_dg Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Witam serdecznie po bardzo długiej nieobecności :lol: Charcik zadomowił się u nas już na dobre. Z koteczkiem już dwa nierozłączne kumple, natomiast z Rokim niestety nie będzie przyjaźni. Bardzo ostrożnie zapoznaliśmy pieski z sobą i o mało co nie doszło do walki. Roki jest w naszej rodzinie od ponad dziesięciu lat, jest strasznym egoistą i chyba poczuł się bardzo zagrożony. Momentalnie zareagował ogromną agresją. Postanowiliśmy w związku z tym, że charciki nie będą się spotykały w górach. Na szczęście Kama zareagowała bardzo pozytywnie i Aro będzie miał młodszą koleżankę do zabawy i szalonych gonitw po łące. Nie przypuszczałam w najśmielszych marzeniach, że będziemy mieli tak wspaniałego pieska. Aro jest kochany, wdzięczny za wszystko, mądry i w ogóle ............ Ponieważ nie mogę wkleić tu żadnych zdjęć, przesyłam je Szpilce :loveu: Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziękuję. Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Dziekujemy za informacje i zycze zeby wszystko sie ułozyło w wiadomej sprawie. Zdjecia wkleje jak bede miała chwile, napisze tylko ze nasz Aro jeszcze wypiekniał ;) Quote
xxxx52 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Piekne zdjecia ,piekne szczesliwe psy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Przypomniało mi się ostatnio, jakto się popłakałam przed jego boksem... jak zwyczajnie u orzeszków nie płaczę, widok trzęsącego się z zimna i przerażenia charta, który dopiero co został zamknięty w małym boksie był nie do zniesienia... Teraz jak patrzę na zdjęcia tego uśmiechniętego pysia w nowym domku wśród kochających ludzi........ nie ma słów, żeby to opisać:loveu::loveu::roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Aro swietnie trafił:) a tak bardzo sie bałam ;) Quote
Becia66 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Aro swietnie trafił:) a tak bardzo sie bałam ;) Szpileczko to jego szczęście to też twoja wielka zasługa....nie bądż taka skromna, toż ty go prawie porwałas ze schronu żeby mu dupke ratowac...:evil_lol::evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja porwałam huskiego według "Pana kierownika- biała koszula" :D Quote
Neczka Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 PBK (:evil_lol:) to chyba mylił sobie psy z kotami... :D Quote
halcia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dla innych"ten biały chudy"A zdjecia cudne,można patrzeć i patrzeć. Quote
ewatr Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale piękne zdjecia szczęsliwego Aro :loveu: Quote
halcia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Chart ma domek,a Szpilka nastepnego charta.... Quote
SZPiLKA23 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Maaaaaaaaaaa :-P Ale Aro zawsze bedzie tym pierwszym :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Czy mozna liczyc na jakies charcie wiesci ?:cool3: Quote
Recommended Posts