SZPiLKA23 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jeszcze filmik, jakosc kiepska bo z kom.... i kolega jedzie jutro do nowego domku teraz tylko czekac na wiesci ;) http://pl.youtube.com/watch?v=3UBzs0eef4Q Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):To juz dzisiaj :(:(:(:(:(:( O to zaciskam kciuki i trzymam za Was cobyscie twardzi byli ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Pojechał:placz::placz::placz: Duzo szczescia zycze Ci kochanie moje:loveu::loveu::loveu: Ide sobie popłakac:-( Quote
halcia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ja miałam z nim dyżur w Rz-wie 1,5 godz.Troche my pochpsali truchcikiem,a potem jak sie uwalił w trawe,to nie chciał wstac.Moim zdaniem strasznie lgnie do facetów,na spacerze do kazdego mijanego próbował sie przytulic.Pan który go brał podobał mu sie,od razu sie przytulił.Pan zachwycony.Ale do auta nie chciał wsiadac.Podnosiłam mu przód,potem tył,a on robił wszystko ,by wysiaść.Troche pewnie lęku,co jest grane i lepiej było w trawie.W drodze z Jarosławia wymiotował.Szpilka ja go odałam z ta smycza,bo tak mi mówił chłopak,który go przywiózł. Quote
SZPiLKA23 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Tak smyczka miała zostac i wszystko łacznie z kocykiem, dziwne ze wymiotował bo nic nie dostał jesc specjalnie. Dzwoniła przed chwila Pani Lidia, cała rodzina czeka na Ara:) Była pod wrazeniem naszej pracy i zyczyła szybkiego rozwiazania problemiow z kierownictwem;) pozdrawia wszystkich:) Znalazła dzisiaj forum dogo i watki orzechowski i Arowy, postara sie zalogowac i na bieżąco relacjonowac co nowego u charciaczka :) Strasznie mi go bedzie brakowało ale wiem ze bedzie mu tam bardzo dobrze, jestem o niego spokojna:) Za pare dni prawopodobnie pierwsze wiesci ;) Quote
alutka_dg Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam serdecznie wszystkich "orzechowczan" i wielbicieli ARO :lol::lol: Podczas baaaardzo długiej podróży ARO był bardzo spokojny. Jest bardzo zdesperowany ! Podczas krótkiego postoju w Nowym Sączu chyba myślał, że to kres jego podróży, bo znowu nie chciał wejść do samochodu. Do nas trafił dopiero przed północą :multi::multi::multi::multi: Dzieci już się nie doczekały, przywitały się z nim przez sen. Najlepsza była reakcja kota, nie uciekł i nie przeląkł się. Ostatnio nam bardzo "zlumpiał" :-x, nic tylko mu panny w głowie. Jak się zorientował, że ktoś mu się kręci po kwadracie, to nie odstępował mnie na krok i caaaaaaaałą noc spędził na moich nogach w łóżku. ARO troszkę na niego poszczekał, ale miał postawę do zabawy. Myślę, że będzie dobrze:Dog_run: Na razie nie potrafię wysyłać zdjęć, ale obiecuję poprawę. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 :) Witam serdecznie :) :multi: Dziekuje za wiesci :) Moze wysłac Pani do mnie zdjecia jezeli jakies beda, a ja wstawie, wysle tez insrukcje wklejania zdjec na PM:) Pozdrawiam i dziekuje za wymarzony dom dla Aro :):):) Quote
ewatr Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witamy serdecznie na dogomanii :multi::multi::multi: Super ze beda wiesci z pierwszej ręki o naszym ulubiencu :loveu: tu jest kilka platonicznie zakochanych w Aro cioteczek i wujków tak ze wiesci beda czytane jednym tchem ;) Quote
alutka_dg Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:) Witam serdecznie :) :multi: Dziekuje za wiesci :) Moze wysłac Pani do mnie zdjecia jezeli jakies beda, a ja wstawie, wysle tez insrukcje wklejania zdjec na PM:) Pozdrawiam i dziekuje za wymarzony dom dla Aro :):):) To my jesteśmy dozgonnie wdzięczni za tego pieska, ale jeszcze bardziej za to, że są jeszcze na ziemi tacy ludzie jak WY. Pozdrawiam. Ps. Milknę na jakiś czas - dostałam ustną reprymendę od szefowej! Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Mam nadzieje ze Aro mnie nie zawiedzie i bedzie super psem ;):) Upsssss... mam szczescie ze moj prezes bedzie o 15:00 :) Quote
halcia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Alutka ogromnie sie ciesze,że odnalazłaś nas na dogo.Aro myśle 2-3 dni ochłonie i uwierzy ze znalazł dom.To takie "ciepłe ,serdeczne "psisko,ufne i straszny przytulaczek.Ciekawe kogo najbardziej"wybierze" w Waszym cudownym domku.Dziekujemy Ci wszyscy z całego serca,za przygarniecie go i transport z którym przewaznie mamy problem.Pozdrowienia. Quote
Neczka Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Witamy na dogo, Alutka :sweetCyb: I baardzo dziękujemy za domek dla białego śliczniaka:loveu: ..że tak pozwolę sobie jeszcze dopowiedzieć, a raczej dopisać - napewno nie będziesz żałowała :roll::eviltong: Quote
Panca Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ja tez witam Alutke:p i pozdrawiam cudownego Aro- a przy okazji czy bedzie nosil inne imie? Quote
alutka_dg Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Witam:loveu: Myślę, że dosyć zmian już przeszedł i chyba pozostaniemy przy tym imieniu;) Nie reaguje na niektóre komendy i gdybyśmy zmienili mu jeszcze teraz imię, to była by już chyba ogólna katastrofa:nerwy: Ponieważ wymaga odrobiny swobody (w końcu jest chartem!) boimy się, że zmiana imienia może spowodować brak jego reakcji na przywołanie. Pobiegał sobie już dzisiaj trochę i mimo, że niejednokrotnie widziałam charta w biegu, to sylwetka ARO jest kwintesencją poezji:iloveyou::iloveyou: Quote
Panca Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 moze jeszcze chlopak jakies medale do domu przyniesie?:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Neczka prosze zmien temat ;) Tak.... Aro w biegu mnie urzekł poprostu + fotka zrobiona przez Zabe no i juz miłosc gotowa ;) Wydaje mi sie ze Aro był mało czegokolwiek uczony no i na imie chyba nadal jakos super nie reaguje najbardziej to na "chodz" i "masz";):D Quote
żaba88 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a): Tak.... Aro w biegu mnie urzekł poprostu + fotka zrobiona przez Zabe no i juz miłosc gotowa ;) To był zły pomysł żebym z nim wychodził... :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Zabko i Twoj czas przyjdzie i bedziesz biegał ze swoim "Arem":calus::buzi: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A ja mam fotki Ara z nowego domku:eviltong: Wstawie jak image zadziała 8) Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Juz wstawiam 8) Aro ze swoimi ludziami:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Hmmmmmmmmmm chyba gdzies widziałem kotecka:diabloti: A ja sobie biegam i biegam :p I tak mi sie pysio smieje :loveu: A teraz to ja sobie odpoczne :eviltong: Dziekuje za zdjecia :loveu: Quote
halcia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Cudo nie pies.A żygałem w podróży?Albo coś jeszcze?Bo kupke na spacerze miał rzadką,ale moze stres,upał.Pozdrawiam wszystkich.Pa. Quote
ewatr Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ślicznosci nie pies :loveu: i jak sobie biega juz bez smyczki ......... Quote
Recommended Posts