ewatr Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dziekuje :) Dziendobry Cioteczko ewatr :) nasz Aro spi sobie w najlepsze oglnie zauwazyłam ze upały go mecza a rano i wieczorem kiedy jest chłodniej ozywia sie :) Te typy tak maja :eviltong: mój Arnik tez nielubi upałów ignoruje wtedy nawet ukochane wychodzenie na spacerki ..... tylko zimne płytki w domu sa cacy :p Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No tak tak Aro jak go wydzieram na pole i chce zby polezał w cieniu to zwiewa na klatke .... jest ulubiencem wszystkich starszych Pan z bloku :D, ktore wyciagaja stołeczki i czekaja az do nic podejdzie zeby go mogły pomiziac ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 To jeszcze foty ze schronu, ktore robiła Kasia- nowa wolontariuszka Quote
xxxx52 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czy piesek jest wykastrowany? Ps.a tak na marginesie ,to my stawiamy warunki adopcji ,a nie przyszli opiekunowie. tej rasy pieski potrzebuja specjalnych opiekunow,gdyz te psy potrzebuja specjalnego postepowania ,i maja specjalne wymagania. To nie sa psy dla kazdego!!!!!!!!!! Quote
wilczyca Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 niestety :shake: dowiedziałam się własnie że że chart który został uśpiony :-( to była suka a w domu został jej syn. Szkoda, bo miał by bardzo dobre warunki domowe jak i spacerowe. Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Trudno :) dziekuje ze zapytałas:) Pies nie jest kastrowany zastanawaim sie nad tym bo nie wykazuje nadmiernej pobudliwosci czy agresywnosci (warczy czasami na inne pieski do suk jest wspaniały) ale nie che tez zeby był rozmnażaczem.... Domek musi byc sprawdzony, najlepiej taki ktory miał juz doczynienia z chartem. Szczerze piszac licze na wielbicieli rasy ;) Quote
Neczka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):...ale nie che tez zeby był rozmnażaczem.... dlatego jak dla mnie powinien być wykastrowany :eviltong: tak dla pewności, bo zawsze może komuś się spuścić ze smyczy albo coś i później tylko niepotrzebny kłopot... Quote
SZPiLKA23 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Prawie zaden pies nie jest kastrowany (moze to i bład) ale naciskamy na sterylizacje suk. Wet stwierdził ze jezeli nie wystepuje pobudliwość to nie trzeba go kastrowac i narazac w ten sposob... Quote
Neczka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 narażać ? :) przecież to tylko zabieg, w dodatku niezbyt skomplikowany ;) Quote
xxxx52 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wyobrazic sobie mozna ,jezeli pies ucieknie bo poczuje suczki w rui,to ile moze zaplodnic.?Poza tym rasowe pieski czy rasowopodobne sa latwym kaskiem dla rozmnazaczy i klosownikow. Quote
ewatr Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 I na dobry dzien przyszliśmy sie przywitać z cudnym psem i jego tymczasowymi panciami :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :D Pomyslimy o tej kastracji jakby nie było to pies "rasowy" trzeba by poczekac na jakies ochłodzenie bo obecnie w dzien Aro jest mało tomny... Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 myślałam, że szybciej się znajdzie ten domek... nikt nie chce ślicznego charcika ? Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ciiiii ;) Trzymajcie kciuki ;) A to dzisiajszy spacerek do parku ;) nareszcie aparat zadziałał ;) Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 przepiękny:loveu: zwłaszcza to 1 zdjęcie :loveu: no i wreszcie porządne fotki :evil_lol::roll: Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Aparat miał byc oddany juz w sobote do naprawy ale TZ nie miał czasu no i chyba sie przestraszył tego naprawiania bo działa :D to jeszcze ze 2 ;) Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mi w ogole kazdy pies pasuje mama twierdzi ze jestem z moja Sara podobna :D zreszta Rafał tez tak mowi :D Quote
Neczka Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 wiesz co Szpilka ? pasujecie do siebie z Aro :evil_lol: a jak masz jeszcze jakieś fajne zdjęcia, to się nie krępuj :eviltong::eviltong: Quote
salibinka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Piękny, piękny i jeszcze raz piękny. Rzeczywiście dobrana z Was para :) Quote
Panca Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 to niebywale ze ktos takiego pieknego psa wyrzucil:roll: super fotki Szpilka:diabloti: Quote
Panca Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 sie wie!ja nie mam zadnych watpliwosci ze sie uda:evil_lol: Quote
Recommended Posts