RRRR Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 acha mój np świetnie łapie gołębie na dworze. żaden mu nie umknie. mówie bierz gołębia. Czy ktoś z waszych psó to umie? Acha jeszcze zna komendę micha - zaraz biegnie jak to powiem :) Quote
kaskaSz Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 RRRR polecam zapoznać się z regulaminem forum... Nie pisze się posta pod postem, jest opcja edycji. Jeśli pies lubi się uczyć komend to spoko, westy głupie nie są i jak nie będą chciały czegoś zrobić to nie zrobią, bynajmniej mój tak ma. Uczę go 'daj łapę' od kilku lat i nic, a czołgania nauczył się w 4 dni... Więc przestań udowadniać nam jak to my męczymy psy. Ty męczysz gołębie i narażasz na stres szczując je psem. ;) Quote
RRRR Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 To było dobre. Może masz rację z tymi gołębiami. haahaha Quote
Pixeloza Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Oj dużo tego, a mój psiak ma niecałe pół roku :multi: 1. podstawy (siad, leżeć, do mnie) 2. suseł/surykatka/kangurek 3. zostań 4. zostaw 5. ukłon 6. łapa (jedna i druga) 7. piątka 8. skok przez rękę 9. żółwik 10. wejdź i zejdź 11. poproś (jako machanie łapą) 12. na miejsce 13. cofnij się 14. turlaj się 15. na bok/zdechły pies 16. kółeczko chyba wszystko :D Quote
Recommended Posts