TYGRYS-ica. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jak szybko ktos sie po niego zglosil :crazyeye: to i ja trzymam kciuki :thumbs: Quote
TYGRYS-ica. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 no teraz zostaje tylko czekac do poniedzialku :roll: Quote
Argat Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A poniedziałek już jutro... Bardzo mocno trzymam kciuki! Quote
Sabina02 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oh jaki cudny! Zupelnie jak Hawanczyk! Tak wygladaja Hawanczyki: Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Spotkanie zostało przełożone na dzisiaj, ale wszystko wskazuje, że kudłaczek będzie miał dom...:p Quote
monika55 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Trzymam, zeby to byl ten domek. Dobry oczywiscie. Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Podobno pani jest bardzo przejęta.. zamowiła już dla niego fryzjera. jak coś będę wiecej wiedziała to oczywiście napiszę... Quote
Guest Agata_B Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No to fantastycznie :multi: Czekam na wieści ;) Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Na razie nic nie wiem... jak tylko dostane wieści to napisze... Quote
iwop Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 WŁAŚNIE DOSTAŁAM TAKIEGO MAILA: Dzień dobry, Piszę do Pani żeby poinformować, że "kudłaczek" a właściwie Puszek bo tak się będzie teraz nazywał jest już u nas w domu:) Piesek jest oazą spokoju, miły, grzeczny do każdego się cieszy, ciągle merda ogonkiem. Zjadł obiad i teraz sobie śpi koło krzesła na którym aktualnie siedzę. Podróż zniósł bardzo dobrze, przez całą drogę spał grzecznie pod moimi nogami, w komfortowych warunkach (nastawiliśmy mu klimatyzację na 18 stopni). Wszyscy domownicy się dziwią że jest taki grzeczny. W czwartek mamy umówioną wizytę u psiego fryzjera zeby pozbyć się tych niewygodnych dla niego filców, jest bardzo chudy, ale myślę że szybko go odkarmimy:) psina naprawdę jest super, od razu widać że to taka przylepka. Pozdrawiam serdecznie. Jadwiga Tak bardzo się cieszę :) Puzek mial szczęście bo długo nie czekał na dogo :) Quote
Argat Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 iwop napisał(a):WŁAŚNIE DOSTAŁAM TAKIEGO MAILA: Dzień dobry, Piszę do Pani żeby poinformować, że "kudłaczek" a właściwie Puszek bo tak się będzie teraz nazywał jest już u nas w domu:) Piesek jest oazą spokoju, miły, grzeczny do każdego się cieszy, ciągle merda ogonkiem. Zjadł obiad i teraz sobie śpi koło krzesła na którym aktualnie siedzę. Podróż zniósł bardzo dobrze, przez całą drogę spał grzecznie pod moimi nogami, w komfortowych warunkach (nastawiliśmy mu klimatyzację na 18 stopni). Wszyscy domownicy się dziwią że jest taki grzeczny. W czwartek mamy umówioną wizytę u psiego fryzjera zeby pozbyć się tych niewygodnych dla niego filców, jest bardzo chudy, ale myślę że szybko go odkarmimy:) psina naprawdę jest super, od razu widać że to taka przylepka. Pozdrawiam serdecznie. Jadwiga Tak bardzo się cieszę :) Puzek mial szczęście bo długo nie czekał na dogo :) Wspaniałe wiadomości!!! :multi: :multi: :multi: Quote
monika55 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No i szybko domek sie znalazl. Pozdrowienia dla nowych Panstwa i pieseczka. Na pewno bedzie mu dobrze.:lol: Quote
Diuna B. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts