Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jej! Boski pies. Pytanie mam czy możliwy był by transport pieska do Tomaszowa Maz? Koło Łodzi to jest. Bo jestem zainteresowana tym pieskiem. :C Pogadam z rodzicami jeszcze. :C Narazie pytam.

Posted

Kinguska pewnie, że transport byłby mozliwy. jak bedziesz powaznie zainteresowana to na privie podam ci numer do osoby, która jest blisko kudłaczka. To piesio bardzo przyjazny do wszystkich :)
Ale oczywiście najpierw musiałaby byc wizyta przedadopcyjna a potem kombinowałybysmy transport :)

Posted

Kudłaczek jest tam cały czas, problem w tym, że nie ma go gdzie zabrać...
Tzn, że chciałabys go sama ostrzyc... Bo nie zrozumiałam...

Posted

Do kiedy piesek może być na działce ? Teraz trzeba by tylko na cito go obciąć.Będę w tamtych okolicach za tydzień . Najłatwiej by mi było gdyby fryzjer był w Białymstoku lub w Siedlcach w sobotę 7 czerwca ( mniejszych miejscowości nie podejrzewam o taką ekstrawagancję ).

Posted

iwop, wizyta przed adopcyjna tzn? xD Przyjadą ludzie i patrzą jakie warunki mam? Spoko. Mam piękne. Wokół lasy, pola, łąki. I spore podwórko. Mam też owczarka niemieckiego który toleruje tylko psy na swoim terenie suk niestety. :C
Ja bardzo psa bym chciała ale rodziców namówić muszę. :C Bo ja niepełnoletnia jestem. :C I tak jeśli już to pies byłby u mnie mógł być dopiero 15 czerwca. :C Pogadam z rodzicami, ale nie obiecuje. :(

Posted

A może po prostu Kudłaczek. Wszyscy Go tak nazywamy więc może niech tak zostanie. Rozumiem że King, Rusłan ... brzmią strasznie poważnie i dumnie ale Kudłaczek jest swojskie i bliższe.