Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bernadko, bandaż, bo łapka rozcięta i już prawie było zagojone, ale sobie znowu trochę rowalił. No to zakładam bandaż, szczególnie na spacery, bo on gania jak szalony i wcale na łapę nie uważa.

Posted

A Sendi nawiała przed aparatem?

Skipcio wygląda bardzo dostojnie :)

Sendusia dostaje totalnej głupawki jak tylko aparat wezmę do ręki i zwiewa do schronu, czyli pod stól w kuchni. Nawet jak fotografowałam kwiatki na balkonie i zaknęłam drzwi, a Sednunia została w innym pokoju, to i tak, na wszelki wypadek wlazła pod stół w kuchni. Fotomodelką nie będzie.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Niewiele nas tutaj, ale nieszkodzi -  jutro jedziemy ze Skipkiem usunąć guzek z łapki i kciuki bardzo potrzebne

zaciśnięte z całych sił !!!! :) Bądź dzielny chłopaku kochany :*

To ja tutaj lecę, żeby się pochwalić znajomością ze Skipciem i opowiedzieć, jaki to CUDOWNY SŁODZIAK, a tutaj taaakie wieści...

Ja będę zaciskać kciuki za Ciebie mocno, mocno!!!!!

Przytulam Cię Pieszczoszku - buziaczki w czółeczko :)

Posted

Dziekujemy za kciukasy, ale nie puszczamy ich jeszcze. Guzek wzbudzil watpliwosci, nie jest tak jednoznacznie lagodny. Czekamy teraz na wynik histo i za to kciukamy z calych sil.

Posted

Ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a guzek okaże się tylko jakimś tłuszczakiem :)

Kciuki oczywiście zaciśnięte i wszystkie łapki w moim domu!!!

A ja chciałam się pochwalić, że tydzień temu, w piątek miałam najjaśniejszą przyjemność poznać Księcia Skipka!!!

Ponieważ Jolunia ze Skipciem odpoczywali 60km ode mnie postanowiłyśmy się spotkać...

Dziewczyny - Skipcio to PRZE-CU-DOW-NY Skarbek;

jest tak przyjaznym Słodziakiem, że naprawdę brak mi słów, żeby Go opisać...

Wróciłam do domu pod wielkim wrażeniem tego Wielkiego, Pięknego Psiaka - opowiedziałam o Nim całej Rodzince, wciąż opowiadam Znajomym...

Skipulku - zdrówka Słonko i do następnego spotkania Cudowny Przystojniaku!!!

A tutaj fotka (choć mało wyraźna, ale jest) ;)

Niestety, pogoda nam akurat tego dnia nie dopisała, za to było więcej czasu na poznanie i.... wzajemne przytulaski ;)

c4888a24f624de4fmed.jpg