Sarunia-Niunia Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 O, pojawił się Najprzystojniejszy Dobek na dogo :) A dlaczego Skipcio ma bandaż na łapce? kontuzja? Przytulaki dla Przystojniaka <3 Quote
yolanovi Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Bernadko, bandaż, bo łapka rozcięta i już prawie było zagojone, ale sobie znowu trochę rowalił. No to zakładam bandaż, szczególnie na spacery, bo on gania jak szalony i wcale na łapę nie uważa. Quote
yolanovi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Skipek weekendowo w domciu ;) Pozdrawiamy wszystkich zaglądających tutaj Quote
Klementynkaa Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 A Sendi nawiała przed aparatem? Skipcio wygląda bardzo dostojnie :) Quote
yolanovi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 A Sendi nawiała przed aparatem? Skipcio wygląda bardzo dostojnie :) Sendusia dostaje totalnej głupawki jak tylko aparat wezmę do ręki i zwiewa do schronu, czyli pod stól w kuchni. Nawet jak fotografowałam kwiatki na balkonie i zaknęłam drzwi, a Sednunia została w innym pokoju, to i tak, na wszelki wypadek wlazła pod stół w kuchni. Fotomodelką nie będzie. Quote
Sarunia-Niunia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Śliczny Skipolek :) A skompaktował się na tym leżaku jakby.... jamnik ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 oj widzę że Skipciu już strzaskany od słońca ;) po prostu czekoladka :D Quote
yolanovi Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 oj widzę że Skipciu już strzaskany od słońca ;) po prostu czekoladka :D noooo, jeszcze tylko te jaśniejsze miejsca chciał doopalić ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Majutki, słodki Zającek - cuuuudnie :) Quote
Martika&Aischa Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 zdecydowanie dosc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki Skipciu i oby do następnego tygodnia :) Quote
Martika&Aischa Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 no to się Skipciu wywczasował :D Quote
yolanovi Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Niewiele nas tutaj, ale nieszkodzi - jutro jedziemy ze Skipkiem usunąć guzek z łapki i kciuki bardzo potrzebne Quote
Martika&Aischa Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Niewiele nas tutaj, ale nieszkodzi - jutro jedziemy ze Skipkiem usunąć guzek z łapki i kciuki bardzo potrzebne zaciśnięte z całych sił !!!! :) Bądź dzielny chłopaku kochany :* Quote
Sarunia-Niunia Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Niewiele nas tutaj, ale nieszkodzi - jutro jedziemy ze Skipkiem usunąć guzek z łapki i kciuki bardzo potrzebne zaciśnięte z całych sił !!!! :) Bądź dzielny chłopaku kochany :* To ja tutaj lecę, żeby się pochwalić znajomością ze Skipciem i opowiedzieć, jaki to CUDOWNY SŁODZIAK, a tutaj taaakie wieści... Ja będę zaciskać kciuki za Ciebie mocno, mocno!!!!! Przytulam Cię Pieszczoszku - buziaczki w czółeczko :) Quote
yolanovi Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Dziekujemy za kciukasy, ale nie puszczamy ich jeszcze. Guzek wzbudzil watpliwosci, nie jest tak jednoznacznie lagodny. Czekamy teraz na wynik histo i za to kciukamy z calych sil. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ja mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a guzek okaże się tylko jakimś tłuszczakiem :) Kciuki oczywiście zaciśnięte i wszystkie łapki w moim domu!!! A ja chciałam się pochwalić, że tydzień temu, w piątek miałam najjaśniejszą przyjemność poznać Księcia Skipka!!! Ponieważ Jolunia ze Skipciem odpoczywali 60km ode mnie postanowiłyśmy się spotkać... Dziewczyny - Skipcio to PRZE-CU-DOW-NY Skarbek; jest tak przyjaznym Słodziakiem, że naprawdę brak mi słów, żeby Go opisać... Wróciłam do domu pod wielkim wrażeniem tego Wielkiego, Pięknego Psiaka - opowiedziałam o Nim całej Rodzince, wciąż opowiadam Znajomym... Skipulku - zdrówka Słonko i do następnego spotkania Cudowny Przystojniaku!!! A tutaj fotka (choć mało wyraźna, ale jest) ;) Niestety, pogoda nam akurat tego dnia nie dopisała, za to było więcej czasu na poznanie i.... wzajemne przytulaski ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 o jak ładnie i słodko :) Skipciu mój ulubieńcu kochany ciocia tu cały czas zaciska kciuki za zdrówko :) Quote
Recommended Posts