Klementynkaa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 TOBIASZ przemieszkiwał na terenie ogródków działkowych w Kielcach gdzie wypatrzyły go dobre cioteczki i otoczyły opieką (cioteczki uzupełnią historię, prawda? ;) ). dziś - 25 maja - TOBIASZ przyjechał do Orzesza (woj. śląskie) gdzie zamieszkał w domku tymczasowym i czeka na kogoś kto go pokocha :loveu: jest śliiiiczny! mocna budowa, gruba kość, kłapciate uszy i długi ogon! zdjęcia mówią same za siebie :razz: potrzeba nam pomocy finansowej i w ogłoszeniach, bardzo proszę o wsparcie! 31.05.2008r TOBIASZEK vel SPOTI dzis pojechał z nowa Pańcią do domku, wszystko zapowiada sie dobrze, ale trzymanie kciuków nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 to ja szybciutko przekleje foteczki Tobiaszka Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 patrzę sobie... i patrzę... micha? dosyc mam juz tej sesji... no dobra, pousmiecham sie Quote
ewelinka_m Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 a to jeszcze kiedy był pod opieką Erki: jeszcze raz ogromne podziękowania dla Liryki i Klementynki :Rose: Quote
Klementynkaa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 ooo bardzo Ci dziekuję za przeklejenie zdjęć, mam dzięki temu ciut mniej roboty ;) dzwoniła dziś do mnie pani, która obiecała wspomóc finansowo Tobiaszka, wpłaci pieniążki na skarpetę Nadziei Dobermana. worek karmy mamy na przynajmniej miesiąc więc chwilowo niuniek jest zbezpieczony! ale czeka nas w perspektywie kastracja!!! Quote
erka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Tobi jest młodym psem, ok. roku, jest bardzo łagodny do ludzi i psów. Bawiła sie też z nim taka mała dziewczynka, jak jeszcze było koło mojej pracy Podejrzewam,że musiał przebywać w mieszkaniu. Bez problemu dał sobie założyć obrożę i ładnie chodził na smyczy, równiez w mieszkaniu był bardzo grzeczny i spokojny. Mam nadzieję,że takie kochane psisko nie będzie długo czekało na dom. Quote
andzia69 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Tobiaszku - taki piękny chłopczyk z ciebie! Z resztą jak wszystkie scyzoryki!:evil_lol: Quote
erka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Tobi na razie jest bezpieczny w DT, ale cały czas szuka domu stałego:p. Quote
Klementynkaa Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 TOBIASZEK jest bardzo wesołym psem, uwielbia towarzystwo ludzi, chodzi za swoja opiekunką krok w krok! ma śmieszny zwyczaj chwytania pyskiem za nogę i trzyma! jak sie rozbryka to skacze jak szczeniak. na smyczy chodzi ładnie i grzecznie. w kojcu nie drze pyska, troche poskuczy ale uspokaja się. a jutro rano jadę do niego z Panią, która chce go poznać i być może da mu dom! trzymajcie kciuki żeby sobie przypadli do gustu! Quote
dzodzo Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 i czekamy na wiesci-oczywiscie tylko te dobre:mad: Quote
erka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 To by było fantastycznie, jak by tak szybko znalazł dom:loveu:. Mam nadzieję,że sie pani spodoba, bo to takie miłe psisko:lol:. Quote
Klementynkaa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 trzymajcie kciuki żeby Pani spodobała sie mnie ;) Quote
Klementynkaa Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 TOBIASZEK pojechał do domku :) Pani przypadła i psu i mnie do gustu, porozmawiałysmy sobie w drodze, potem nastapiło zapoznanie i dalsze rozmowy. poszliśmy wszyscy na spacer żeby zobaczyć jak sie przystojniak będzie zachowywał i jest w porządku. trochę obawia sie ludzi na ulicy, zwłaszcza większych grup, przestraszył sę wózka i rowerów, ciut lęku przy hałasujących samochodach ale ogólnie dobrze było. Pani przy okazji została poinstruowana co w takich sytuacjach robić, jest chętna do szkolenia TOBIASZKA, pokazałam jej już nasz ośrodek szkolenia. wrażenia pozytywne i myślę, ze będzie dobrze! Quote
erka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Bardzo się cieszę!:multi::multi::multi: Klementynko dziekujemy Ci za wszystko!!!:iloveyou: Quote
Klementynkaa Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 własnie dostałam sms-a "... piesek jest super, bardzo grzeczny. wczorj upłynęło nam głównie na spacerach." jakie to miłe, prawda? za dwa tygodnie zrobię odwiedziny u przystojniaka, do końca załatwimy formalności. moze jakies zdjęcia mu cyknę! Quote
ewelinka_m Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 o jej ale prędko udało mu się znaleźć domek :multi::multi: ogromnie się cieszę :loveu: Klementynko dziękujemy Quote
andzia69 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 super wiesci!!!!!:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu: Dziękujemy slicznie!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 właśnie wróciłam ze spaceru z TOBIASZEM - SKIPEM, bo takie imię teraz nosi! pies wyglada świetnie, jest przeszczęśliwy, oczyska mu się śmieją, jęzor lata jak trzeba (wylizał mnie po nosie dokładnie), błyszczy się... generalnie - sama przyjemność patrzeć! widać, że ze swoją Pańcią ma dobry kontakt i jest wypieszczony jak należy! bardzo mnie ten widok ucieszył i jestem w 100% (a to u mnie rzadkość) pewna, że ten pies będzie szczęśliwy w tym domu! zrobiłam kilka zdjęć i jak się uporam z obróbką to wrzucę :cool3: Quote
Klementynkaa Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 obiecane zdjęcia z wczorajszego spaceru :) Quote
Recommended Posts