azalia Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Yolanovi,dziękuję za zdjęcia Twojego wnusia,śliczny chłopak,wesolutki,pięknie się uśmiecha. Niech zdrowo rośnie malutki! Cieszę się bardzo,że Skibi i Fibunia są w dobrej formie i tak trzymać! Buziaczek dla wnusia i pogłaskanka dla czworonogów,proszę przekaż. Napisz za jakiś czas,jak się miewa wnusio i zwierzaczki. Quote
yolanovi Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Kilka świeżutkich foteczek Skipka w zimowej scenerii: I z Fibisią na kanapie :) Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Dnia 26.01.2017 o 08:56, yolanovi napisał: Miło Azalio, że tu wpadłaś. Mój wnuczek Julianek, 1 lutego skończy 3 miesiące: Skipek i Fibi jak na razie w świetnej kondycji. Pozdrawiamy ależ się pięknie uśmiecha :)))))))))) 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Hej Joluniu... jakoś długo mnie tu nie było, teraz niestety wystarczy wpisać się na 1 choćby bazarek i powiadomienia nikną w gąszczu licytacji:( No to, żeby zacząć od początku: Julianek - prześliczny chłopaczek :), Skipuś w zimowej scenerii - no cóż? - Najpiękniejszy (z resztą to moja Miłość od pierwszego wejrzenia)!!!, a leniuszki na kanapie - hm, niektórzy to mają życie:) Buziaki zostawiam dla Was Wszystkich :* 1 Quote
azalia Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Zimowy Skibuś pięknie się uśmiecha na pierwszym zdjęciu. Później tropi,biegnie,a w końcu zasłużony odpoczynek z Fibisią na kanapie. 1 Quote
yolanovi Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Taki portrecik z pozdrowieniami od modela 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Ach, Skipcio - moje Ukochanie!!! Nie dosyć, że piękny, to jeszcze CUDOWNY!!!! Zostawiam moooc buzioli dla Skipcia i Fibuni :* 1 Quote
Martika&Aischa Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Nochalek kochany :) przystojniak jakich mało :) 1 Quote
yolanovi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Dziś zamykam ten wątek smutną wiadomością. 3 sierpnia ok godz. 20.15 Skip umarł, po przebytej bardzo ciężkiej operacji usunięcia nowotworu. Tym samym zamykam ostatni już wątek mojego podopiecznego na dogomanii. Żegnaj najdroższy przyjacielu [*] Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Skipku[*]... Cudowny, Wspaniały, Ukochany... do zobaczenia kiedyś TAM, o tej piękniejszej stronie Tęczy... Panie Boże, nie jestem Aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „Proście”, rzekłeś „Proście, a będzie wam dane”… Wiesz, że wczoraj po Tęczowym Moście szedł do Ciebie nasz Skip Ukochany? Panie Boże, poznasz Go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon... Proszę, o Panie, zawołaj Go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź Mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był, i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i nas zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł nam na spotkanie, kiedy będziemy wędrować do nieba... Poznałam Skipulka 2 lata temu i zakochałam się od pierwszego wejrzenia - był WYJĄTKOWY, taki ciepły, ufny i przytulaśny... CUDOWNY !!! To nasze jedyne wspólne zdjęcie, moja - teraz bezcenna - pamiątka... 1 Quote
Martika&Aischa Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Skipciu kochany, wspaniały psiaku na zawsze pozostaniesz w moim serduchu :** Biegaj za Tęczowym Mostem szczęśliwy i wolny od bólu [*] [*] 1 Quote
azalia Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Yolanovi,współczuję Ci serdecznie i przytulam. Tak mi smutno,że Skibunia już nie ma,mam nadzieję,że zdrowy.i szczęśliwy biega po zielonych łąkach...... 1 Quote
Recommended Posts