ata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 sunieczka dzisiaj znalazla nowy domek:multi:niestety wygladala kiepsko:shake:wychodzi na to, ze sunia nie miala latwego zycia ze swoimi boksowymi kolezankami .....na szczescie jest juz w dobrych rekach......rowniez weterynarza Quote
ata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ten piesek ma na imie Kojot i zawziecie pilnuje swojej pani w zaprzyjaznionym schronisku Quote
magda222 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Anetka wreszcie się pojawiłaś!!!Super!!! To niemożliwe jak te psiaki zmieniają się w trakcie kilkumiesięcznego pobytu w schronie :-( Czy masz więcej zdjęć psiaków?Czy wiesz coś więcej o Kojocie? Quote
Weronia Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 magda222 napisał(a):Anetka wreszcie się pojawiłaś!!!Super!!! To niemożliwe jak te psiaki zmieniają się w trakcie kilkumiesięcznego pobytu w schronie :-( Czy masz więcej zdjęć psiaków?Czy wiesz coś więcej o Kojocie? Kojot bezpieczny, można mu szukać domu.:) Quote
magda222 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Weronia napisał(a):Kojot bezpieczny, można mu szukać domu.:) No problemos,tylko potrzebuję podstawowe dane o nim...wiek...itp. Quote
Weronia Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 magda222 napisał(a):No problemos,tylko potrzebuję podstawowe dane o nim...wiek...itp. Madziu Wiek: 10 lat, przyjazny dla otoczenia:D, akceptuje inne psy, bezproblemowy. Miły, lubi głaskanie, ale mocno wylewny nie jest. Quote
ata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witam, Witam:eviltong: mozna jeszcze dodac, ze Kojot na odleglosc wyczuwa niewykastrowane samce....a wtedy:diabloti:...wydaje mi sie, ze ma wiecej niz dziesiec lat ....jak wyciagalam go ze schronu to ledwo stal na wlasnych nogach...teraz takze slabo sie porusza, ale jest w lepszej kondycji... Quote
emilia2280 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dziewczyny, ale akcjé robicie. Wspaniale, kazdy uratowany pies to kolejne zycie. Po cichutku Wam tylko kibicujé. Quote
KasiaO Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pieski z Wrześni można wirtualnie adoptować... Wirtualny-Opiekun.pl - Pieski do adopcji Quote
ata Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ta sunia wyglada jak krotkowlosa Coli lepsze zdjecia mile widziane...... Quote
magda222 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='KasiaO']Pieski z Wrześni można wirtualnie adoptować... Wirtualny-Opiekun.pl - Pieski do adopcji Nie znałam do tej pory tej stronki :shake: Quote
Weronia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 magda222 napisał(a):Nie znałam do tej pory tej stronki :shake: no podawałam przecie ;) gdzies na watku.. Quote
ata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kasiu nie dziwie sie , ze nie masz jej fotek ona wiekszosc czasu spedza w budzie ....niestety:shake:........, siedzi w lewej czesci po lewej stronie tak mniej wiecej na srodku:roll: Quote
ata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :crazyeye:nasza schroniskowa krowka wyglada jak chart polski (tak mi sie wydaje) najgorsze jest ,ze nie przebywa juz w tym boksie zostala przeniesiona do innego kojca z wieksza liczba psiakow.......na moich oczach jedna sunia ja pogonila.......................................... Quote
KasiaO Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ata napisał(a):Kasiu nie dziwie sie , ze nie masz jej fotek ona wiekszosc czasu spedza w budzie ....niestety:shake:........, siedzi w lewej czesci po lewej stronie tak mniej wiecej na srodku:roll: Jak będę następnym razem ( nie wiem kiedy...) to jesli będzie zrobie jej kilka fotek i przyjze się dziewczynce ;) Quote
KasiaO Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='izabellah-aldonda'] Czy ktoś zna losy tego Rottka ? JA niestety nie wiem nic o tym psie.. Może Aneta go pozna... Quote
irysek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 a macie jakies plany zwiazane z ta wasza sliczna krowka? jakis hotelik, albo platne dt? Quote
magda222 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kasiu,gdybyś miała jakieś nowe fotki+info psiaków to daj znać. Tym,które mi do tej pory przesłałaś cały czas odnawiam allegro. Czy jest wogóle jakiś odzew dzięki tym ogłoszeniom? Quote
KasiaO Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 magda222 napisał(a):Kasiu,gdybyś miała jakieś nowe fotki+info psiaków to daj znać. Tym,które mi do tej pory przesłałaś cały czas odnawiam allegro. Czy jest wogóle jakiś odzew dzięki tym ogłoszeniom? Dzowniła pani w sprawie Foksika ale ma małe dzieci... Dałam Ricie60 namiar na tą kobitkę mam nadzieję, ze inny foksterier znajdzie dom. Pani dzowniła z allegro. Poza tym jednym telefonem nikt więcej nie dzownił... Do schornu pojade dopiero w następnym tygodniu... Quote
magda222 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Allegra odnowione. Te psiaki,które znalazły domy wycofane. Czekam na nowe fotki. Quote
KasiaO Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 magda222 napisał(a):Allegra odnowione. Te psiaki,które znalazły domy wycofane. Czekam na nowe fotki. Magda zapomniałaś wycofać tego owczarka z numerem 11 z allegro... Dziś dzowniła do mnie babka w jego sprawie... Rozpoznała w nim swojego psa który zaginął miesiąc temu gdzieś w zachodniopomorskim... nie wiem czy to możliwe... Jutro będe w schornie jeśli pozwoli mi pracownik porobie kolejne foty.. Quote
Recommended Posts