Vorph Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Leszno PRESTIGE Sobota, 31.05 Staffordshire Bull Terrier - Jaroslav Matyas PSY - RÜDEN Klasa Młodzieży - Jugendklasse 4 997 - 1000 Klasa Pośrednia - Mittelklasse 1 1001 - 1001 Klasa Otwarta - Offene Klasse 1 1002 - 1002 Klasa Championów - Championklasse 1 1003 - 1003 Klasa Weteranów - Ehrenklasse 1 1004 - 1004 SUKI - HÜNDINEN Klasa Szczeniąt - Jungstenklasse 3 1005 - 1007 Klasa Młodzieży - Jugendklasse 5 1008 - 1012 Klasa Pośrednia - Mittelklasse 3 1013 - 1015 Klasa Otwarta - Offene Klasse 4 1016 - 1019 Klasa Championów - Championklasse 2 1020 - 1021 Klasa Weteranów - Ehrenklasse 1 1022 - 1022 My jestesmy psy klasa mlodziezy i klasa otwarta :) American Staffordshire Terrier - Joanna Szczepańska-Korpetta PSY - RÜDEN Klasa Szczeniąt - Jungstenklasse 1 837 - 837 Klasa Młodzieży - Jugendklasse 5 838 - 842 Klasa Pośrednia - Mittelklasse 3 843 - 845 Klasa Otwarta - Offene Klasse 7 846 - 852 Klasa Championów - Championklasse 5 853 - 857 Klasa Weteranów - Ehrenklasse 1 858 - 858 SUKI - HÜNDINEN Klasa Szczeniąt - Jungstenklasse 2 859 - 860 Klasa Młodzieży - Jugendklasse 6 861 - 866 Klasa Pośrednia - Mittelklasse 2 867 - 868 Klasa Otwarta - Offene Klasse 8 869 - 876 Klasa Championów - Championklasse 4 877 - 880 Klasa Weteranów - Ehrenklasse 1 881 - 881 Tu jestesmy suki klasa mlodziezy :) Kogo jeszcze spotkamy? Quote
Asztir Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Vorp masz może dane dotyczące kto jest zapisany? może ogólne dane typu nazwiska wystawców? bo widze, że w klasie otwartej w staffikach tylko jeden pies i coś mi się wierzyć nie chce... więc pewno znowu nas nie dopisali.... albo przyznawać się kto gdzie się zapisywał ;) jutro oczywiście i tak będę dzwonić, ale doświadczenie mi mówi że coś i tak się kroi :mad: Quote
Vorph Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Niestety nazwisk nie ma, jest tylko stawka ilosciowa taka jaka podalam. Zostala skopiowana ze strony ZK Leszno. Hmmm, jak bylam w oddziale zwiazku to mieli w klasie otwartej tylko Grubego zgloszonego bo przegladalam segregator III grupy. No i do niego przyszlo mi potwierdzenie. Moze Twoje zgloszenie nie doszlo? Albo po ostatecznym terminie? Nie wiem... Musisz zadzwonic i sie dowiedziec. Quote
strumyk Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Asztir napisał(a): jutro oczywiście i tak będę dzwonić, ale doświadczenie mi mówi że coś i tak się kroi :mad: ja tez musze, bo do nas tez nic nie przyszlo ale mam nadzieje, ze to "zasluga" poczty, bo po bydgoskiej kobieta dzwonila i pytala sie o kod, bo niby nie wpisalam, gdzie maja wyslac potwierdzenia obaczym :mad: Quote
Vorph Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 strumyk napisał(a):ja tez musze, bo do nas tez nic nie przyszlo Psy młodzież sprawdzaliśmy. Shaq jest na pewno :) Nie wiem jak reszta, bo sprawdzaliśmy tylko te klasy, w których startują nasze psy. Quote
strumyk Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Vorph napisał(a):Psy młodzież sprawdzaliśmy. Shaq jest na pewno :) Dzieki serdeczne! Wiec Lindzin raczej tez, bo mi babeczka mowila, ze wysylaja w jednej kopercie. Quote
Asztir Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 czyli my mamy powtórke z zeszłego roku... ależ się cieszę... :shake: zupełnie tego nie rozumiem, myślałam, że po zeszłym roku i tym co się tam działo poprawi się organizacja, ale widze, że jednak problemy... no mam nadzieje, że nas dopiszą tak jak w zeszłym roku bo ja Rave też zapisałam, więc jak nie zapisali nas to jestem do tyłu z kasą i to nie ze swojej winy! no ale we wtorek się wszystkiego dowiem bo wtedy mają otwarty oddział... :shake: Dzieki za info :) Quote
Sebastian Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja dostałem potwierdzenia osobno, w dwóch przesyłkach. Quote
klaudia&Manta Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 My będziemy z Mantą :) Ja dostałem potwierdzenia osobno, w dwóch przesyłkach. Siostra wystawiia godenkę od znajomych która jest zarejestrowana na nas , i tez dostaliśmy osobną kopertę z Mantowym potwierdzeniem i osobną z tym na goldenkę :) Quote
wera99 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 a u mnie pomylka - dostalam potwierdzenie, ale wpisano mnie do zlej klasy - ale potwierdzenie mam Quote
Vorph Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Sebastian Książk napisał(a):Ja dostałem potwierdzenia osobno, w dwóch przesyłkach. My rowniez dostalismy "na raty". Dwa potwierdzenia przyszly w jednym liscie, a trzecie przyszlo osobno po kilku dniach. Ale na szczescie wszystkie doszly :lol: No i na szczescie u nas nic nie pokrecili :roll: Do zobaczenia juz za kilka dni :) Quote
Asztir Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Hihi czyli nie tylko ja miałam problemy ;) Pani się bała, że jak mnie dopiszzą poza katalogiem to mnie wystawcy przeklną :evil_lol: ale chyba tak nie będzie - prawda? :mad: :lol::lol::lol: ostatecznie po długiej dyskusji ponownie wysyłałam zgłoszenie, tym razem faksa i Pani mnie dopisała.... Ciekawe, że w zeszłym rozku było to samo, najlepsze jest to, że chciano mi wcisną ściemę, że mail nie dotarł. Ciekawe tylko dlaczego wyszedł po za nasz serwer, nie było jego zwrotki a po 2 dniach jak dzwoniłam to mi ktoś potwierdzał przyjęcie.... :roll: no coż bywa i tak... ;) to do zobaczenia. Wera a my się w otwartej spotykamy? to będzie nas 3jeczka :) ale co tam wystawa, tam jest tak pięknie, że będziemy tam już od czwartku :multi::multi::multi: będziemy nad jeziorkiem wypoczywać :D (ponoć mamy być jedyni na ośrodku :p ) Quote
klaudia&Manta Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 że będziemy tam już od czwartku :multi::multi::multi: będziemy nad jeziorkiem wypoczywać :-D (ponoć mamy być jedyni na ośrodku :p ) Zazdroszczę strasznie :razz: Sami na ośrodku , to przynajmniej nikt nie będzie krzywo na psy patrzał :evil_lol: Miłego wypoczynku (pogoda dopisuje) , i do zobaczenia !:loveu: Quote
Asztir Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 a my już jesteśmy! jest wspaniale! :D całkiem sami na ośrodku, pieski biegają i się taplają :D naprawde przepięknie! ptaszki śpiewają i tylko komary są denerwujące... ;) do zobaczenia na ringu w sobote :) Quote
Vorph Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Oj, jak milo! A ja w pracy siedze :mad: Przyjemnego leniuchowania! Do jutra :lol: Quote
Carbonara Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Strasznie Wam zazdroscimy:) Szykuje sie pewnie wspaniała atmosfera. Życzymy wszystkim wspaniałej zabawy, emocji pozytywnych i trzymamy kciuki :) Quote
klaudia&Manta Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No właśnie ja się tak nie bawię :eviltong: Ja tu na jakiejś zakichanej wsi , a wy tam....:mad: Jeszcze raz miłego leniuchowania , i do zobaczenia jutro :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No w końcu coś mamy :cool3: Z tego co się dowiedziałam to Leonardo Da Vinci Human Dogs CACIB Magnetic Boy Buldożer Res.CACIB VIGOR Canaveral-staff Zw.Mł ZHOSHUA Buldożer CWC Coco Chanel Buldożer Res.CACIB HEBA NOWA Pullera CACIB tyle zapamiętałam i mam nadzieje że nic nie przekręciłam, (a jeśli tak proszę o poprawę) gratulacje dla wygranych :multi::multi: i czekamy na pełne wyniki :p Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 AMSTAFF Psy - klasa mlodziezy: 1. ABSOLUT DARSONWALI Casa Nostra - Zw. Mł. 2. VAZZYLI BARRNABA Staff-Ka 3. LIKE NO ONE Ewimark Rakownia Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 AMSTAFF Suki - klasa mlodziezy: 1. BIJOU Red Pearl In Ginger - Zw. Mł. ( gratulacje za ukonczenie Ml. Championatu :) ) 2. LARA CROFT Ewimark Rakownia :multi: 3. BLUE MOON Staff Apocalyps Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 STAFFIK Psy - klasa mlodziezy: 1. Canaveral-Staff VIGOR - Zw. Mł 2. VERSUS Dynastia Bulli :multi: 3. Human Dogs SHAQUILLE O'Neil 4. Sirius Carlos Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 STAFFIK Psy - klasa otwarta 1. Human Dogs LEONARDO DA VINCI - CWC, NDPwR, CACIB 2. CARTMAN Stawka Wieksza Niz Zycie 3. PINCOLETTO CHATCHATURRI Staff-Ka :roll: Psy - Klasa championow 1. MAGNETIC BOY Buldozer - CWC, Res. CACIB Psy - Klasa weteranow 1. SCY SCRAPPER ADBA Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 STAFFIK Suki - klasa szczeniat 1. SANTANA Family Buldozer 2. SAMANTHA FOX Family Buldozer 3. SAKKARA KIDIZZY SKAY Staff-Ka Quote
Vorph Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 STAFFIK Suki - Klasa mlodziezy 1. EBONY Stawka Wieksza Niz Zycie 2. Bull Hunter ORMANTA 3. RAVENA z Hambalek Busin 4. RAGAZZA MARGARITTE GRAND Staff-Ka Quote
Recommended Posts