Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek byłam u Lucusia, ma się świetnie, biega po podwórku z dwiema dziewczynami, w domu też do niego zaglądają, jedna z nich, Pchełka jest bardzo spokojna i znosi cierpliwie te amory chociaż ma dosyć:evil_lol:
Dziewczyny, które znają Lucka wiedzą, o czym mówię- on biega za suczką, unosi uszko, popiskuje, portafi ganiać do upadłego. Tak biegał za Pchełką, że nie mogłam zrobić ładnego zdjęcia Luckowi, ciągle kawałek Pchałki, zdjęcia poruszone, pomyslec, że to kaleka;)
Jest szybki jak błyskawicia.
Lucek dogaduje się takze z drugą suczką, zapomniałam jak się wabi :oops:

Poza tym jest przeogromnym łasuchem, przy mnie zjadł michę pysznego gotowanego jedzonka a jak chciałam go głaskać otwierał pyszczek myśląc, że wyciągam rekę z jakimś kąskiem. Caly czas żeruje:evil_lol:, oczywiście nie może dużo jeść, bo to mu może zaszkodzić, ale naprawdę Basia dba o niego niesamowicie.
Chodzi na spacery- wykazuje się wtedy instynktem obronnym i parę spodni już ucierpiało:diabloti: niestety a ja zawiozłam na wszelki wypadek kaganiec.
Wstawiam zdjęcia:

Między dziewczynami

Z jęzorkiem :)

W pełnej krasie

Żery ;)

Posted

Och Lucek, Lucek... Nawet nie wiesz ile miałeś szczęścia :loveu:

Kiedy zobaczyłam go w lecznicy (przy okazji wizyty u innego psiaka) zachwycił mnie i jednocześnie strasznie mi się go zrobiło żal... Pomyślałam, że w tym wieku i z takimi problemami zdrowotnymi nie będzie mu łatwo o dom :roll: Dobra, przyznam się, pomyślałam, że jeśli nie weźmie go któraś z opiekujących się nim dziewczyn to sprawa jest beznadziejna :oops::placz:
Ale wokół dziewczyn była taka dobra aura i tyle wiary w Lucusia, że... :loveu:

Dziękuję za to co zrobiłyście dla niego, przez to łatwiej wierzyć, że innym też się uda... :buzi::Rose:

Posted

demi napisał(a):
Cud świata po prostu:loveu:
no po prostu:loveu:, a zdjęcie z jęzorkiem między dziewuszkami powala, rozwala, rozbraja, i do tego jeszcze to zalotne spojrzenie:evil_lol:
bosko, dziewczyny, dzięki, bo to dzięki Wam on taki szczęśliwy

Posted

Niech spełnią się marzenia i nadzieje,
które niosą ze sobą
Święta Bożego Narodzenia
i nadchodzący Nowy Rok.

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:i szczegolne mizianka dla Lucjuszka:p

Posted

Super, Najlepsze Życzonka z okazji Świąt, zdrowia, szczęścia, rodzinnej atmosfery i szczęśliwego Nowego Roku życzy Ola, no wiadomo, że największy buziak dla Lucka:eviltong:.

• 2 weeks later...
Posted

j3nny napisał(a):
a co u ciebie w ogole slychac Lucus?

U Lususia wszystko dobrze, ma się świetnie, nie lubi zimna, nie za bardzo chce chodzić po dworzu, bo marźnie. Wcale mu sie nie dziwię.
Pieszczoszek taki- nic się nie zmieniło.

• 3 weeks later...
Posted

W niedzielę rozmawiałam z Pańcią Lucusia, Lucuś ma się świetnie, wychodzi ok 5 razy w ciągu dnia na podwórko z 2 suczkami, z jedną z nich- Pchełką, śpi:loveu:, bardzo lubi spać na łożeczku.
Jest energiczny i żywiołowy, biega za dziewczynami jak szalony. Ma się świetnie.

Posted

Super wieści!
A ja wczoraj wywołałam sobie wreszcie zdjęcia z Luckiem, jedno jakieś dziwnie nie wymiarowe mi zrobili, więc tylko do ramki się nadaje, bo w album nie wejdzie:evil_lol:.

Posted

Jaacie - nie było mnie tu już tak dawno, zaglądam, a tu taka niespodzianka! :loveu:

Cudowne wieści.

Dziewczyny, jesteście wspaniałe. Wywalczyłyście dla niego nowe, wspaniałe życie. Podziwiam Was! :loveu::loveu: