Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Olena84 napisał(a):Czyżbyście wszystkie znały wątek Libry:oops:? Kurcze bylam jedna z trzech pierwszych czlonkow:razz:, z Basią i Majqą, ale Margo tam nie pamietam:niewiem:, moze szytowala pozniej:loveu:. Moze i Majqa w kazdym razie to był wątek Libry i oszłamiająco przystojnego weta:-) Był niezwykle rozrywkowy:-) Quote
EVA2406 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja tu cichutko podczytuję i własnym oczom nie wierzę :crazyeye:. Takie ciche, spokojne dogomaniaczki. No, oczywiście za wyjątkiem :loveu: Neigh :evil_lol: Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 EVA2406 napisał(a):A ja tu cichutko podczytuję i własnym oczom nie wierzę :crazyeye:. Takie ciche, spokojne dogomaniaczki. No, oczywiście za wyjątkiem :loveu: Neigh :evil_lol: I Ty Brutusie?:-) Quote
asiaf1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Mnie już ręce opadają-może Wy macie jakieś pomysły. 7 letnia sunia wyrzucona po śmierci właścicielki, szczennna z chorą łapą. Na dniach wywiozą ja do Chrcynna. Legionowo, koło W-wy http://www.dogomania.pl/forum/f28/7l-ciezarna-poraniona-sara-wyrzucona-na-ulice-po-smierci-wlascicielki-123741/ [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Mama i 2 maluchy + kilkanaście innych psów na działkach koło jagiellońskiej w w-wie (niedaleko W-wa ZOO -rondo starzyńskiego)[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/f28/kilkanascie-psow-na-dzialkach-kolo-jagiellonskiej-wwa-123739/ Quote
_beatka_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Asia pokazuje mi że nie mam uprawnień do oglądania strony:shake::placz: Quote
asiaf1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 teraz już powinno byc ok. Beatko-gorąca prośba o ogłoszenia. Quote
auraa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A tak wracając do tematu. To co będzie z naszym małym bohaterem? Quote
mysza 1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 auraa napisał(a):A tak wracając do tematu. To co będzie z naszym małym bohaterem? Pasztet zrobimy na Święta, idą akurat. Quote
mysza 1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 auraa napisał(a):A nie za stary? Kurde, możesz mieć rację, żylasty:loveu: I tak go kocham:loveu: Quote
auraa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 chłopak ma szczęście! Stary, inwalida, szczerzy zęby a wszystkie go kochają!:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mysza...na smalec się nada co? ;) Quote
mysza 1 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Lucuś nie gryzie nikogo, jest kochaniutki. Nie dam na smalec.:loveu: Quote
auraa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dziewczyny ale co dalej? Wiadomo? Chyba, że to tajemnica.:cool1: Quote
mysza 1 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 auraa napisał(a):Dziewczyny ale co dalej? Wiadomo? Chyba, że to tajemnica.:cool1: Nie wiem dlaczego teraz tak nagle wszyscy co drugi dzień o to pytają. Jak siedział w lecznicy nikt nie pytał. Lucek jest na tymczasie u Basi. Taka jest sytuacja na dzisiaj. Jezeli cokolwiek się zmieni, poinformujemy. Quote
Belula Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bo coraz więcej osób trafia na ten wątek... Co bardzo mnie cieszy :) Quote
auraa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 czy to dziwne? Chyba nie! Jest to wątek psa, którym się wspaniale opiekujecie a osoby, które tu wchodzą są zainteresowane jego losem. Ida oferowała dom. Zrobiło sie zamieszanie i nastąpiła cisza. Wcześniej miał jechać chyba do Krakowa? Też cisza. Chyba,ze cos przeoczyłam. Quote
LittleMy Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 dla osob chcaych zobaczyc wystawe - jak juz sie skonczy w sejmie (niecale 3 tygodnie) to bedzie do obejrzenia w metrze. Quote
madcat1981 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mnie natomiast dziwi nagła cisza na temat adopcji Lucka przez Idę... Od początku śledzę ten wątek i pamiętam, że przez jakiś czas było z Lucjuszem na tyle źle że trudno było nawet marzyć o szukaniu domku. Ważne było czy piesek wróci do zdrowia i w jakim stanie:(. Pies dzięki pomocy wspaniałych, podkreślam ( i pogrubiam:razz:) WSPANIAŁYCH osób zyskał szanse na nowe życie. Adopcja Lucka przez Idę wyglądała na bardzo zaawansowaną sprawę i nagle... klops. Pojawia się nawet - może źle to odbieram bo w końcu dogo to tylko słowo pisane i czasami trudno zrozumieć intencję autora - pretensja, że ktoś się o to co drugi dzień pyta:roll:. Mamy więc o tym nie pisać i udawać że nie było propozycji? Cóż, w takim razie najmocniej przepraszam, że jestem zainteresowana losem tego psa i próbuję na miare swoich sił i możliwości pomóc... :niewiem: Quote
asiaf1 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dziewczyny, jesteśmy w stałym kontakcie z Idą. Lucuś jest teraz bezpieczny, chcemy mu jeszcze zrobić badania, żeby sprawdzić czy stan nerek się poprawił i zrobić taki kompleksowy przegląd. Nie martwcie się proszę, wszystko jest dobrze. Quote
Neigh Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 LittleMy napisał(a):dla osob chcaych zobaczyc wystawe - jak juz sie skonczy w sejmie (niecale 3 tygodnie) to bedzie do obejrzenia w metrze. Na któreś konkretnej stacji??? Quote
LittleMy Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Neigh napisał(a):Na któreś konkretnej stacji??? jeszcze nie wiem, Karina tez nie, to ma byc w ramach "Pociag do sztuki" czyli chyba albo Centrum, Swietokrzyska albo Wilanowska, nie widzialam na innych stajach. jak juz bedzie to powiem :) Quote
Martulinek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 LittleMy napisał(a):jeszcze nie wiem, Karina tez nie, to ma byc w ramach "Pociag do sztuki" czyli chyba albo Centrum, Swietokrzyska albo Wilanowska, nie widzialam na innych stajach. jak juz bedzie to powiem :) koniecznie, będziemy czekać! Też bym bardzo chciała obejrzeć :) Quote
kasia_r Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przepraszam za offa ale sprawa pilna Koleżanka odratowała dwa psy, komuś się to nie spodobało, były groźby i dziś psy zginęły. Proszę pomóżcie im wrócić do domu: http://www.dogomania.pl/forum/f96/stara-milosna-po-grozbach-zniknely-dwa-psy-z-posesji-pomocy-123941/ Quote
demi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 asiaf1 napisał(a):Dziewczyny, jesteśmy w stałym kontakcie z Idą. Lucuś jest teraz bezpieczny, chcemy mu jeszcze zrobić badania, żeby sprawdzić czy stan nerek się poprawił i zrobić taki kompleksowy przegląd. Nie martwcie się proszę, wszystko jest dobrze. wierzymy na słowo :loveu: Quote
Recommended Posts