Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Czyżbyście wszystkie znały wątek Libry:oops:? Kurcze bylam jedna z trzech pierwszych czlonkow:razz:, z Basią i Majqą, ale Margo tam nie pamietam:niewiem:, moze szytowala pozniej:loveu:.

Moze i Majqa w kazdym razie to był wątek Libry i oszłamiająco przystojnego weta:-) Był niezwykle rozrywkowy:-)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
A ja tu cichutko podczytuję i własnym oczom nie wierzę :crazyeye:. Takie ciche, spokojne dogomaniaczki. No, oczywiście za wyjątkiem :loveu: Neigh :evil_lol:

I Ty Brutusie?:-)

Posted

Mnie już ręce opadają-może Wy macie jakieś pomysły.
7 letnia sunia wyrzucona po śmierci właścicielki, szczennna z chorą łapą.
Na dniach wywiozą ja do Chrcynna.
Legionowo, koło W-wy
http://www.dogomania.pl/forum/f28/7l-ciezarna-poraniona-sara-wyrzucona-na-ulice-po-smierci-wlascicielki-123741/
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]Mama i 2 maluchy + kilkanaście innych psów na działkach koło jagiellońskiej w w-wie (niedaleko W-wa ZOO -rondo starzyńskiego)[/FONT]

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kilkanascie-psow-na-dzialkach-kolo-jagiellonskiej-wwa-123739/

Posted

auraa napisał(a):
Dziewczyny ale co dalej? Wiadomo? Chyba, że to tajemnica.:cool1:

Nie wiem dlaczego teraz tak nagle wszyscy co drugi dzień o to pytają.
Jak siedział w lecznicy nikt nie pytał.
Lucek jest na tymczasie u Basi. Taka jest sytuacja na dzisiaj.

Jezeli cokolwiek się zmieni, poinformujemy.

Posted

czy to dziwne? Chyba nie! Jest to wątek psa, którym się wspaniale opiekujecie a osoby, które tu wchodzą są zainteresowane jego losem. Ida oferowała dom. Zrobiło sie zamieszanie i nastąpiła cisza. Wcześniej miał jechać chyba do Krakowa? Też cisza. Chyba,ze cos przeoczyłam.

Posted

Mnie natomiast dziwi nagła cisza na temat adopcji Lucka przez Idę... Od początku śledzę ten wątek i pamiętam, że przez jakiś czas było z Lucjuszem na tyle źle że trudno było nawet marzyć o szukaniu domku. Ważne było czy piesek wróci do zdrowia i w jakim stanie:(.

Pies dzięki pomocy wspaniałych, podkreślam ( i pogrubiam:razz:) WSPANIAŁYCH osób zyskał szanse na nowe życie. Adopcja Lucka przez Idę wyglądała na bardzo zaawansowaną sprawę i nagle... klops. Pojawia się nawet - może źle to odbieram bo w końcu dogo to tylko słowo pisane i czasami trudno zrozumieć intencję autora - pretensja, że ktoś się o to co drugi dzień pyta:roll:. Mamy więc o tym nie pisać i udawać że nie było propozycji? Cóż, w takim razie najmocniej przepraszam, że jestem zainteresowana losem tego psa i próbuję na miare swoich sił i możliwości pomóc... :niewiem:

Posted

Dziewczyny,
jesteśmy w stałym kontakcie z Idą.
Lucuś jest teraz bezpieczny, chcemy mu jeszcze zrobić badania, żeby sprawdzić czy stan nerek się poprawił i zrobić taki kompleksowy przegląd.
Nie martwcie się proszę, wszystko jest dobrze.

Posted

LittleMy napisał(a):
dla osob chcaych zobaczyc wystawe - jak juz sie skonczy w sejmie (niecale 3 tygodnie) to bedzie do obejrzenia w metrze.

Na któreś konkretnej stacji???

Posted

Neigh napisał(a):
Na któreś konkretnej stacji???

jeszcze nie wiem, Karina tez nie, to ma byc w ramach "Pociag do sztuki" czyli chyba albo Centrum, Swietokrzyska albo Wilanowska, nie widzialam na innych stajach. jak juz bedzie to powiem :)

Posted

LittleMy napisał(a):
jeszcze nie wiem, Karina tez nie, to ma byc w ramach "Pociag do sztuki" czyli chyba albo Centrum, Swietokrzyska albo Wilanowska, nie widzialam na innych stajach. jak juz bedzie to powiem :)

koniecznie, będziemy czekać! Też bym bardzo chciała obejrzeć :)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Dziewczyny,
jesteśmy w stałym kontakcie z Idą.
Lucuś jest teraz bezpieczny, chcemy mu jeszcze zrobić badania, żeby sprawdzić czy stan nerek się poprawił i zrobić taki kompleksowy przegląd.
Nie martwcie się proszę, wszystko jest dobrze.

wierzymy na słowo :loveu: