epe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ida! Co ja zniszczyłam? A zapomniałaś,co obiecałaś na wątku Tymusia? Nata od Jadzi nawet sama Ci pisała,że juz wystarczy brania psów i Tymuś jako 5-ty pies jest ostatnim,którego powinnaś adoptować. Pisałaś tam też,że z 6-ma to sobie byś nie poradziła! Lucjusz musi mieć specjalną opiekę- nie rozdwoisz się przy tej ilości psów,zawsze.któryś byłby poszkodowany! Lucjusz nie jest nową przytulanką! Nie można brać ciągle nowych psów,bez opamiętania,Ido! Kochasz wszystkie,ale można też im pomóc w inny sposób! Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ido, ale co Epe takiego złego zrobiła? Ze głośno wyraziła ciche obawy? Czy takie straszne jest to, że ( absolutnie nie ujmując nic Twojej miłości do zwierząt) zapytała czy sobie poradzisz? Każdego kto ma 5 psów i bierze 6 zapytałabym - a wiesz co robisz? Ja mam 3 psy i aktualnie 3 koty........to dużo. Mam ogród. Ale bywają dni, kiedy jedyny spacer jakie moje psy mają to biegi po ogrodzie na własną rekę/łapę.......Nie daję rady wychodzić z 3 na raz. A nie zawsze mam czas na kilka spacerów dziennie. Czy sądzisz, ze miałabym prawo obrażać się o to, ze ktoś by mnie zapytał czy dam radę......z kolejnym? Chore by było, gdyby nikt o to nie pytał....... Ja Cię nie znam.......możliwe, że jesteś kawał twardej baby i 6 spacerów dziennie, to dla Ciebie norma i czysta przyjemność... Quote
epe Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Neigh! Jakie 6 spacerów? Ida wychodzi ze wszystkimi,tak pisała. Wyobraź sobie taką "silną grupę", jak wypada z bloku!;) Ja widziałam na żywo w autobusie gdańskie pięcioraczki w wieku ok.3 lat! To jakby całe przedszkole jechało!:evil_lol: A Lucjusz? Jak wtedy pakować go na wózeczek,gdy udzieli mu się spacerkowa ekscytacja? Aa! Bokser podobno na smyczy chodzi. Pies na smyczy + ubieranie wózeczka- jednym słowem obłęd w ciapki! Quote
LittleMy Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 widzialam dzis piekne zdjecie Lucka na wystawie w sejmie. Bardzo ladnie kontrastowalo z innymi zdjeciami, pokazujacymi, co czlowiek moze zrobic zwierzeciu.... Quote
mysza 1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 LittleMy napisał(a):widzialam dzis piekne zdjecie Lucka na wystawie w sejmie. Bardzo ladnie kontrastowalo z innymi zdjeciami, pokazujacymi, co czlowiek moze zrobic zwierzeciu.... Tak? To cudnie, Oskarek tez tam jest. Nie wiesz do kiedy ta wystawa i czy kazdy moze tam sobie pojsc? Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Lucjusz, ciotki się zastanawiają, a ja tymczasem porywam cię na wieczorny spacerek po forum... Dobranoc, kochane cioteczki, wierzę ze każda wasza decyzja w sprawie Lucjusza będzie najlepszą z możliwych. Quote
asiaf1 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 LittleMy napisał(a):widzialam dzis piekne zdjecie Lucka na wystawie w sejmie. Bardzo ladnie kontrastowalo z innymi zdjeciami, pokazujacymi, co czlowiek moze zrobic zwierzeciu.... a w jakich godzinach jest otwarta ta wystawa, czy kazdy może wejść/ Czy Oskarka widzialaś miał być na zdjęciach? Quote
LittleMy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 asiaf1 napisał(a):a w jakich godzinach jest otwarta ta wystawa, czy kazdy może wejść/ Czy Oskarka widzialaś miał być na zdjęciach? tak, Oskarek tez jest :loveu: otwarta jest w godzinach chyba takich jak i sejm jest otwarty, zeby wejsc trzeba miec przepustke, mysle, ze jak sie skontaktujesz z Karina to nie bedzie problemu. Ja jej wlasnie przy wieszaniu pomagalam, dlatego sie napatrzylam na to wszystko. Oby tylko do poslow cos trafilo, to przeciez wszystko od nich zalezy, jak to bedzie... Quote
asiaf1 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Nawiązując do otrzymanej wczorajszej propozycji zapraszam do zakupów na bazarku-pamiętajcie, że pienądze idą na szczytny cel:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/erotyczny-bazarek-prezerwatywy-contex-rosetex-durex-play-dodalam-nowe-121522/ Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='asiaf1']Nawiązując do otrzymanej wczorajszej propozycji zapraszam do zakupów na bazarku-pamiętajcie, że pienądze idą na szczytny cel:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/erotyczny-bazarek-prezerwatywy-contex-rosetex-durex-play-dodalam-nowe-121522/ Ładne:-) naprawdę ładnie ujęte:-) Quote
LittleMy Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ja o swoim bazarku tez przypominam :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-avon-na-splate-dlugu-lucjusza-68997/ Quote
_beatka_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ekskluzywne alkohole na spłatę długu http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekskluzywne-alkohole-na-splate-dlugu-lucka-7000zl-123707/#post11143665 Quote
madcat1981 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ida47 napisał(a):Powiem tylko jedno Epe idz do diablaaaaaaaaaaa, weszlas wtrakcie i zniszczylaqs wszytko , idz do diabla Przepraszam, ale czy powyższa wypowiedź oznacza, że Ida zrezygnowała z planów adopcji Lucjusza? Może skontaktowała się z którąś z opiekunek i przekazała jakie są jej decyzje? Quote
Olena84 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Bazarki są widzę bardzo korzystnie przemyślane, najpierw mozna zalozyc kolczyki, pieknie sie umalowac w Avonie, najesc psich przyszmakow, upic, ale pamiętać na koniec o prezerwatywach:p. Quote
mysza 1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Olena84 napisał(a):Bazarki są widzę bardzo korzystnie przemyślane, najpierw mozna zalozyc kolczyki, pieknie sie umalowac w Avonie, najesc psich przyszmakow, upic, ale pamiętać na koniec o prezerwatywach:p. Trafnie:eviltong: Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Bo dziewczyny z dogo to są zapobiegliwe, przewidujące i bardzo świadome procesów rozmnażania........ze o szczytowaniu zmilczę:-).I metamorfozy też ich domeną.:evil_lol: Ale jak doszlo do takiego odejścia od tematu........to hmmm kiedyś na dogo istaniała tajna grupa poszukująca zagubionych punktów od A do G;-) Quote
mysza 1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Neigh, jako, że lubisz używki:diabloti: zapraszamy na alkoholowy bazarek :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Neigh napisał(a):Wredna Małpa:-) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mysza 1 napisał(a):Neigh, jako, że lubisz używki:diabloti: zapraszamy na alkoholowy bazarek :evil_lol: Wredna Małpa:-) Quote
_beatka_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 rzeczywiście bazarki się ułożyły śmiesznie:evil_lol: Quote
epe Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ciotki! A co tu się dzieje? Toż to ruja i poruta na wątku biednego kaleki!:evil_lol: Neigh jak zwykle prowodyrka! A od szukania punktu G to była chyba ciotka Margo na wątku Libry wykradzionej przez Dorothy!:lol: Quote
Neigh Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 epe napisał(a):Ciotki! A co tu się dzieje? Toż to ruja i poruta na wątku biednego kaleki!:evil_lol: Neigh jak zwykle prowodyrka! A od szukania punktu G to była chyba ciotka Margo na wątku Libry wykradzionej przez Dorothy!:lol: Onaż ,onaż we własnej osobie:-) .Tamże to miejsce miało... Noooo wszak powszechnie wiadomo, ze jam uosobienie zła wszelakiego:-). Staropolszczyzną jadę, bo mnie wkurzono jak mało kiedy. Kto ciekaw niechaj bieży co żyw na wątek Indii i Cleo....... Quote
Olena84 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Czyżbyście wszystkie znały wątek Libry:oops:? Kurcze bylam jedna z trzech pierwszych czlonkow:razz:, z Basią i Majqą, ale Margo tam nie pamietam:niewiem:, moze szytowala pozniej:loveu:. Quote
Recommended Posts