Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo sie ciesze ,ze jest w dobrej formie ,tesknie za nim ,chcialabym juz go zobaczyc ,i sie nim zajac, :p ,ale tak mysle, ze ta moja decyzja,adopcji ,wywolala dodatkowe klopoty, mam,na mysli ten transport i zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiac

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ida47 napisał(a):
Bardzo sie ciesze ,ze jest w dobrej formie ,tesknie za nim ,chcialabym juz go zobaczyc ,i sie nim zajac, :p ,ale tak mysle, ze ta moja decyzja,adopcji ,wywolala dodatkowe klopoty, mam,na mysli ten transport i zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiac
Moze beda dzisiaj zdjecia Lucjusza ze spacerku :p

Posted

Może Martulinek wrzuci swoje, a ja czekam na jej instrukcje obslugi jak wrzucac, bo gdzies byla a nie moge znalezc juz:-(.

Ida, nie mow tak, bo to brzmi jakbys zrezygnowala:-(.

Posted

ida47 napisał(a):

Ida, czy chcesz się wycofać?
Decyzja o adopcji nie wywołała kłopotów, wręcz przeciwnie, radość, jednak jest nam bardzo ciężko zorganizować transport- pracujemy, mamy domy i plany na najbliższy czas, nie spodziewałyśmy się takiego nagłego obrotu sprawy- rozmawiałysmy w piątek, dzisiaj poniedziałek. Potrzebujemy czasu na zorganizowanie wszystkiego. Nie jest to łatwe dlatego zabiera trochę czasu.

Kiedy wreszcie będą zdjęcia ze spacerku w Wilanowie? Nie możemy się doczekać:eviltong:

Ola, mogę Ci przesłać na pw instrukcję wstawiania zdjęć:p

Posted

Romantyczni TUSIA i LUCEK. Muszę przyznać, że Tusia podbiła również moje serce. On oszalał na jej widok. Olena wiele razy miała przejechane buty przez wózek Lucka, który nie odstępował Tusi na krok, a Tusia trzymała się Oleny. I jak widać polubili się bardzo :)

Posted

Lucuś wyrażnie oszołomiony towarzystwem koleżanki:-).
Ona bardzo przypomina mi Cyganka, który byl u Gajowej a teraz grzeje doopkę w nowym domku w Niemczech.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ida, czy chcesz się wycofać?
Decyzja o adopcji nie wywołała kłopotów, wręcz przeciwnie, radość, jednak jest nam bardzo ciężko zorganizować transport- pracujemy, mamy domy i plany na najbliższy czas, nie spodziewałyśmy się takiego nagłego obrotu sprawy- rozmawiałysmy w piątek, dzisiaj poniedziałek. Potrzebujemy czasu na zorganizowanie wszystkiego. Nie jest to łatwe dlatego zabiera trochę czasu.

Kiedy wreszcie będą zdjęcia ze spacerku w Wilanowie? Nie możemy się doczekać:eviltong:

Ola, mogę Ci przesłać na pw instrukcję wstawiania zdjęć:p

Nie , nie chce sie wycofac , bardzo chce pomoc Lucjuszkowi , , tesknie za nim:p

Posted

ida47 napisał(a):
Nie , nie chce sie wycofac , bardzo chce pomoc Lucjuszkowi , , tesknie za nim:p

Już tęsknisz?:evil_lol: Jeszcze nie wiesz jaki z niego łobuziak:evil_lol:
Najgorzej to ja będę tęsknić jak pojedzie:-(, zapłaczę się chyba.
Może to dlatego tak z tym transportem cieżko- nie mozemy się pogodzic z rozstaniem z nim;)

Tak naprawdę bardzo chcemy żeby już miał swoje miejsce na ziemi tylko potrzebujemy czasu na organizację.:p

Posted

ida47 napisał(a):
Ja to rozumiem , czy juz macie jakis pomysl na zorganizowanie tego , wiem ze to trudne

Mamy pomysł, musimy przyjechac osobiście samochodem dla wygody Lucka- dlatego musi się to odwlec w czasie - w tej chwili nie jesteśmy w stanie pojechac tak daleko - podróz w obie strony jest bardzo długa.

Nie mogę wziac urlopu a najbliższe weekendy mam wesela- niestety wyjazdowe.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Mamy pomysł, musimy przyjechac osobiście samochodem dla wygody Lucka- dlatego musi się to odwlec w czasie - w tej chwili nie jesteśmy w stanie pojechac tak daleko - podróz w obie strony jest bardzo długa.

Nie mogę wziac urlopu a najbliższe weekendy mam wesela- niestety wyjazdowe.
Tak , wiem o tym juz pisalas , tzn moze to mpotrwac jeszcze z miesiac

Posted

Poker napisał(a):
ida47, jak dasz radę z tyloma psami z 8 piętra się tarabanić? Zebyś sama nie padła w końcu :roll:
Poker, niedawno zmienilam mieszkanie , mieszkam teraz na 1, pietrze,i naprawde czuje sie dobrze:p

Posted

[quote name='ida47']Poker, niedawno zmienilam mieszkanie , mieszkam teraz na 1, pietrze,i naprawde czuje sie dobrze:p[/quotale jak czytam takie posty to rzeczywiscie zastanawiam sie czy dobrze robie
, i

Posted

ida47 napisał(a):
[quote name='ida47']Poker, niedawno zmienilam mieszkanie , mieszkam teraz na 1, pietrze,i naprawde czuje sie dobrze:p[/quotale jak czytam takie posty to rzeczywiscie zastanawiam sie czy dobrze robie
, i

Nie ma co się denerwować, to tylko pytania, na pewno wynikają z troski o Ciebie i psiaki.
Ja sama mam 3 i czasem mam dość:evil_lol: ale bez nich nie umiałabym zyć.