_beatka_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 oj Lucuś nie pożera, on tylko broni przed natrętami:cool3: ja niestety jestem niemobilna:roll: Quote
demi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 _beatka_ napisał(a):czyli to już na pewno? już mam zacząć szykować szampana?:cool3::cool3::cool3: to co szykować? Czy nie szykować :loveu::cool3: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 demi napisał(a):to co szykować? Czy nie szykować :loveu::cool3:Szykowac , szykowac ,:evil_lol: Quote
demi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):Szykowac , szykowac ,:evil_lol::drink1: serio?:BIG: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 demi napisał(a)::drink1: serio?:BIG:BARDZO ZLE dziala dogo nie otwieraja sie strony Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :multi:ida47 napisał(a):BARDZO ZLE dziala dogo nie otwieraja sie strony , juz jest lepiej ,:multi: Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Czepiam się, ale Lucek zaakceptuje Twojego psa, a raczej Twoj pies Lucka? Była u Lucka wieczorem, bo Marta nie mogła. Strasznie długo chciał chodzić, a ja już taka nieprzytomna byłam:-(. Quote
Neigh Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ja tradycyjnie cieszyć się zaczynam, jak pies już w domu i wszyscy zachwyceni sobą... Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 moje psiaki zaakceptuja Lucka , sa bardzo lagodne , juz ta sytuacje przerabialam , a i Luckowi dobrze zrobi mieszkanie z psami:p Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Legnica jest 400 km od Warszawy? Najlepiej jakby dwoje kierowcow jechalo zeby nazmiane prowadzic... Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Neigh napisał(a):Ja tradycyjnie cieszyć się zaczynam, jak pies już w domu i wszyscy zachwyceni sobą... Ja też dlatego taka chłodna jestem:evil_lol: Rozmawiałyśmy z Asią i chcemy, żeby Lucek pojechał do Idy (Asia nie ma czasu na dogo, to jestem taki adwokat:evil_lol:) Musimy jakoś rozwiązać sparwę transportu do Legnicy. Asia może jechać w tygodniu a ja nie mogę na razie wziąc wolnego z pracy. Najbliżesze weekendy mam zajęte, możecie się smiać, znowu mam dwa wesela tydzień po tygodniu:roll: a do Legnicy jest 350 km, nie da rady tak szybcikiem polecieć. Jak domek mamy i to już wyczekujący to z dowiezieniem problem. Myślimy na razie. Szampany prosze chłodzić, wszak najlepsze są zimne. Korki wystrzelą jak Lucek będzie grzał pupke na kanapce:loveu: cudna to wizja, nie powiem:loveu: Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Olena84 napisał(a):Legnica jest 400 km od Warszawy? Najlepiej jakby dwoje kierowcow jechalo zeby nazmiane prowadzic... To już najmniejszy problem. Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Kurczę, chciałabym pojechać. To 700 km w obie. No dałoby rade w dzien. Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Który to ten najmniejszy problem mysza? Km, czy dwoje kierowcow? Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Olena84 napisał(a):Który to ten najmniejszy problem mysza? Km, czy dwoje kierowcow? Tak, problem większy to czas- nie ma kiedy jechać a jak jedna moze to druga nie:shake: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ciesze sie ze Wam humory dopisuja , chociaz musiecie byc bardzo zmeczone Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):ciesze sie ze Wam humory dopisuja , chociaz musiecie byc bardzo zmeczone zdaje sobie sprawe ze ten transport to problem , tez mysle Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ida a masz domek czy mieszkanie, winde? Problem jest taki, ze moze i transport by sie dalo zorganizowac, ale ja np. bym chciala zobaczyc Was razem, dac mu buzi, pomachac:-(. Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 mam duze 2 pokojowe mieszkanie z duzym balkonem , mieszkam na 1 pietrze ,blisko rzeki , jest tam pieknie i chodze tam ze swoimi psiakami Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):mam duze 2 pokojowe mieszkanie z duzym balkonem , mieszkam na 1 pietrze ,blisko rzeki , jest tam pieknie i chodze tam ze swoimi psiakamiWIEM ZE POKOCHALYSCIE lUCKA ,bedziecie tesknic , zapraswzam do Legnicy Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A ile masz psiakow? A chodzisz do pracy, czy moze juz nie, czy moze jeszcze nie? Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):WIEM ZE POKOCHALYSCIE lUCKA ,bedziecie tesknic , zapraswzam do Legnicy Ja Luckowi za mowilam nowe legowisko , czerwone , takie jakie ma Tymoteusz, i caly czas na nim , lezy , dziadzio , nigdy wczesniej nie mial domu:-( Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):Ja Luckowi za mowilam nowe legowisko , czerwone , takie jakie ma Tymoteusz, i caly czas na nim , lezy , dziadzio , nigdy wczesniej nie mial domu:-( Bidula z tego Tymka straszna, dobrze, że ma Ciebie.:loveu: Lucuś ma brązowe posłanko, to jedno będzie na balkon;) Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wiem o czym myslisz , pracuje , i jeszcze popracuje dlugo , mamam zmianowa prace , do mpoludnia i po poludniu , Lucek bylby sam tylko przez kilka godzin,miszkam z 5 psiakami , chociaz moj syn ktory ze mna juz nie mieszka, mowi o mojej pinczerce takie cos , i nie uwaza jeje za psa:diabloti: Quote
Recommended Posts