scarlet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 demi napisał(a):czyżby jakaś chałupka się kroiła:razz: cicho bo zapeszysz Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :p:p:razz::razz::pscarlet napisał(a):cicho bo zapeszysz Quote
scarlet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 mysza 1 napisał(a)::loveu:;)......... no i co??????????? Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Mysza nie stać mnie już na rozmowy telefoniczne, wiec pisz o co chodzi!!! Byłam dziś u Lucka, spacerek długi sobie zrobiliśmy, wszystko na spacerku było;). Potem otworzyłam szczeniaczki, tak, że biegały po posłaniu Lucka i drzwiczki odgradzały je od Lucka, ja między nimi. Więc miały zabawe jakąś godzinkę. Oczywiście standardowo siku na posłaniu Lucka, najpierw jedno potem drugie;). PANI mAŁGOSIA PROSIŁA, ŻEBYŚMY WYCHODZIŁY Z LECZNICY Z lUCKIEM W PIELUSZCE, BO SIĘ SKARŻYLI, ŻE ZASIKANE PRZED DRZWIAMI. Ja tak robie, ale dzis np. nie miał pieluchy i jak tu zalozyc pieluche na spacer a potem wyrzucic. Teraz 10 sztuk kosztuje 20,04 w aptece:crazyeye:. Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 - Ja po wyjściu z Luckiem myję przed lecznicą - Lucek powinien mieć pieluchy w rozmiarze S, nie M, S jest tańsza, dzisiaj kupię - Szczeniaki sikają Luckowi na posłanie i kocyk:mad:, trzeba posłanie kłaść wysoko jak biegają Ida 47 zastanawia się nad adopcją Lucka:loveu:- rozmawiałyśmy już i bardzo bym się cieszyła gdyby pojechał do Idy. Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Olena84 napisał(a):A skąd Ida jesteś? Ida jest z Legnicy. Quote
Olena84 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dzis ok 22 bedzie u Lucka Marta. Mysza to dasz rade podjechac na tą 17.30? Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Olena84 napisał(a):Dzis ok 22 bedzie u Lucka Marta. Mysza to dasz rade podjechac na tą 17.30? Jasne, 17:30, może trochę poźniej zależy czy korki będą. Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Tak, bardzo chce pomoc Luckowi , przeczytalam caly watek , zorientowanan jestem ze jest to piesek niepelnosprawny Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ja niedawno od Lucusia wróciłam, wyjatkowo przytulasny dzisiaj był:loveu::loveu: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 mysza 1 napisał(a):Ja niedawno od Lucusia wróciłam, wyjatkowo przytulasny dzisiaj był:loveu::loveu: LUcus to chyba pieszczoszek :p Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):LUcus to chyba pieszczoszek :p Oj tak, dzisiaj siedział przy mnie i szturchał główką i swoim zimnym nochalkiem, żeby głaskać. A na spacerze jakiś Pan nas zaczepił, opowiadał, że mial psiaka 17 letniego też na wózku, chciał Lucka głaskac ale ten go obszczekał- mój obrońca;) Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):napewno polubimy sie z LUCKIEM:p Mam nadzieję:loveu: już mu kazałam walizki zacząć pakować;) Quote
_beatka_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 czyli to już na pewno? już mam zacząć szykować szampana?:cool3::cool3::cool3: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):napewno polubimy sie z LUCKIEM:pLucus jest taki podobny do mojego Groszka , tylko lucek jest czarny a Groszek kremowy , i to jest najzabawniejszy piesek jakiego mialam i moj e miziadlo Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 _beatka_ napisał(a):czyli to już na pewno? już mam zacząć szykować szampana?:cool3::cool3::cool3: Asia tu rządzi :eviltong: aktualnie szukamy opcji transportowych, a nie jest to łatwe, bo każda z nas coś ma w najbliższym czasie. Ważne, żeby zawiózł Lucka ktoś kto wie jak go masować, na wózek pakować i kogo on dobrze zna, czyli wybór nie za wielki i trzeba zgrac grafiki.;) Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):Lucus jest taki podobny do mojego Groszka , tylko lucek jest czarny a Groszek kremowy , i to jest najzabawniejszy piesek jakiego mialam i moj e miziadlo teraz wlasnie Groszus lezy kolo mnie i warczy bo go nie miziam:diabloti: Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):teraz wlasnie Groszus lezy kolo mnie i warczy bo go nie miziam:diabloti: Jak warczy to juz maja coś wspólnego z Luckiem:evil_lol: Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):teraz wlasnie Groszus lezy kolo mnie i warczy bo go nie miziam:diabloti:napewno transport bedzie problemem:-( Quote
ida47 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ida47 napisał(a):napewno transport bedzie problemem:-(Groszus tak udaje groznego psa , ale nim nie jest , tylko ciagle chce sie miziac i zeby go nosic:diabloti: Quote
basiapron Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 skad dokąd?? moze jakąs kase się zbierze.pociągiem też można,lucuś zeżre pana konduktora i biletu nie trzeba kupowac:evil_lol: Quote
Recommended Posts