Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysza nie stać mnie już na rozmowy telefoniczne, wiec pisz o co chodzi!!!

Byłam dziś u Lucka, spacerek długi sobie zrobiliśmy, wszystko na spacerku było;).
Potem otworzyłam szczeniaczki, tak, że biegały po posłaniu Lucka i drzwiczki odgradzały je od Lucka, ja między nimi. Więc miały zabawe jakąś godzinkę. Oczywiście standardowo siku na posłaniu Lucka, najpierw jedno potem drugie;).

PANI mAŁGOSIA PROSIŁA, ŻEBYŚMY WYCHODZIŁY Z LECZNICY Z lUCKIEM W PIELUSZCE, BO SIĘ SKARŻYLI, ŻE ZASIKANE PRZED DRZWIAMI.

Ja tak robie, ale dzis np. nie miał pieluchy i jak tu zalozyc pieluche na spacer a potem wyrzucic. Teraz 10 sztuk kosztuje 20,04 w aptece:crazyeye:.

Posted

- Ja po wyjściu z Luckiem myję przed lecznicą
- Lucek powinien mieć pieluchy w rozmiarze S, nie M, S jest tańsza, dzisiaj kupię
- Szczeniaki sikają Luckowi na posłanie i kocyk:mad:, trzeba posłanie kłaść wysoko jak biegają

Ida 47 zastanawia się nad adopcją Lucka:loveu:- rozmawiałyśmy już i bardzo bym się cieszyła gdyby pojechał do Idy.

Posted

ida47 napisał(a):
LUcus to chyba pieszczoszek
:p

Oj tak, dzisiaj siedział przy mnie i szturchał główką i swoim zimnym nochalkiem, żeby głaskać.

A na spacerze jakiś Pan nas zaczepił, opowiadał, że mial psiaka 17 letniego też na wózku, chciał Lucka głaskac ale ten go obszczekał- mój obrońca;)

Posted

ida47 napisał(a):
napewno polubimy sie z LUCKIEM:p
Lucus jest taki podobny do mojego Groszka , tylko lucek jest czarny a Groszek kremowy
, i to jest najzabawniejszy piesek jakiego mialam i moj e miziadlo

Posted

_beatka_ napisał(a):
czyli to już na pewno?
już mam zacząć szykować szampana?:cool3::cool3::cool3:

Asia tu rządzi :eviltong: aktualnie szukamy opcji transportowych, a nie jest to łatwe, bo każda z nas coś ma w najbliższym czasie.

Ważne, żeby zawiózł Lucka ktoś kto wie jak go masować, na wózek pakować i kogo on dobrze zna, czyli wybór nie za wielki i trzeba zgrac grafiki.;)

Posted

ida47 napisał(a):
Lucus jest taki podobny do mojego Groszka , tylko lucek jest czarny a Groszek kremowy
, i to jest najzabawniejszy piesek jakiego mialam i moj e miziadlo

teraz wlasnie Groszus lezy kolo mnie i warczy bo go nie miziam:diabloti:

Posted

ida47 napisał(a):
napewno transport bedzie problemem:-(
Groszus tak udaje groznego psa , ale nim nie jest , tylko ciagle chce sie miziac i zeby go nosic:diabloti: