Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie boję sie o reakcję na Lucka, bo sam Lucek z racji rozmiarów nie jest groźny.

Z kotami wiele razy był blisko, siedział przy kanapie w poczekalni, a one szalały na kanapie, zwłaszcza małe. Zresztą , jakim on może być zagrożeniem dla kota skoro nie chodzi, kot mu zawsze ucieknie:roll:

Lucek siedzi przy drzwiach, bo chyba ma dosć siedzenia ze szczeniakami i chce sie wydostać:evil_lol: dlatego biorę go do poczekalni.

Posted

Hehehehe, Gizmo też nie chodził a na wózeczku śmigał za kotami jak pocisk :crazyeye: a i bez wózeczka jak kiedyś wyciął do labradora to z trudem go dogoniłam i to jeszcze po schodach :crazyeye: Tylko Gizmo młodszy i taki troche crazy :evil_lol: może Lucek spokojniejszy jednak

Posted

Czy jest w stanie ktoś mnie jutro wspomóc w spacerach z luckiem? Okazało się że muszę isć jutro z luckiem 3 razy, ale mam nadzieje, że ktoś się zgłosi do pomocy:-(.

Posted

Olena84 napisał(a):
Czy jest w stanie ktoś mnie jutro wspomóc w spacerach z luckiem? Okazało się że muszę isć jutro z luckiem 3 razy, ale mam nadzieje, że ktoś się zgłosi do pomocy:-(.

Ola, co TY- przecież pisałysmy smsy, że ja będę po pracy, czyli ok 17.30:roll:

Posted

Wymęczyłyście Lucka spacerami, ze mną chodził bez specjalnego zapału dzisiaj, do tego ktoś go chyba dokarmił i miał biegunkę:mad:

Poza tym stukał mnie głowką żebym głaskała:loveu: zresztą to normalka;)

Posted

Zupełnie odwrotnie jak ze mną - chodził długo, kupy brak i nie chciał się tulić. Ale wolę swoją wersję:evil_lol:.

Wiem mysza, ale liczyłaś że masz jutro wolne i chciałam Cię odciążyć:roll:.

No trudno, podjade rano i wieczorem. Niestety bym Cię prosiła, żebyś była o tej 17.30:roll:.

Posted

Dzięki- ale nie ma problemu, wolne będę miała w trumnie:evil_lol:

Ja mogę z nim zostać dłużej, ale nie dam rady do 22 czy 23 tak jak przychodzi Marta, bo od rana nie będzie mnie w domu.

Czasem jednak tak bywa, że ze mną ma ostatni spacer kiedy Marta nie może. Jeśli mozesz być drugi raz wieczorem, po 21 to super a jesli nie to ja z nim posiedzę do 20 z minutami i ułożę do snu.

Posted

Olena84 napisał(a):
Puzon i Stefan z mojego podpisu potrzebują ogłoszeń;). Tam gdzie 3 linki sa, jeden jest Ewy i dwa ich.

Do wojska bys była idealna:diabloti: rozkaz i koniec.

Posted

ida47 napisał(a):
jak czuje sie lucek

Lucek czuje się dobrze, jest tylko bardzo samotny, bardzo czeka na nasze wizyty a kiedy wychodzę szczeka za mną:-(. Serce boli.

Kocha przytulanki i bardzo potrzebuje ciepła. Z racji wieku nie ma wielkich wymagań- spacer, prztulanie i obserwacja. Lubi tez dobrze się wyspać;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
lucek czuje się dobrze, jest tylko bardzo samotny, bardzo czeka na nasze wizyty a kiedy wychodzę szczeka za mną:-(. Serce boli.

Kocha przytulanki i bardzo potrzebuje ciepła. Z racji wieku nie ma wielkich wymagań- spacer, prztulanie i obserwacja. Lubi tez dobrze się wyspać;)

mysza prosze o kontakt