Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powiedzcie mi, czy Lucek ma przyjechac do mnie ? Jest ciagle wpisany do mojej kolejki, narazie adopcje stoja, bo psiaki maloadopcyjne, ale nie sledze watku i nie wiem, jakie sa plany wobec Lucka. Chcialabym zaktualizowac kolejke na watku hotelowym.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super to alegro;)
Jesli chodzi o hotel, to trzeba by było być przygotowanym na to, ze pies musi wyjsc na spacer 3 razy dziennie, zeby nie kupowac pieluch. Czasem trzeba go umyc, kremowac, rehabilitacja wskazana. Noi charakterek Lucka - może ugryżć - ale tylko na początku. Boimy się czy hotel jest zainteresowany takim psem:(.

Posted

Olena84 napisał(a):
Super to alegro;)
Jesli chodzi o hotel, to trzeba by było być przygotowanym na to, ze pies musi wyjsc na spacer 3 razy dziennie, zeby nie kupowac pieluch. Czasem trzeba go umyc, kremowac, rehabilitacja wskazana. Noi charakterek Lucka - może ugryżć - ale tylko na początku. Boimy się czy hotel jest zainteresowany takim psem:(.

Najlepsze podsumowanie, Lucuś to psinka z charakterkiem, ale Wiosna wie o jego potrzebach i zgodziła się go przyjąć. Skontaktuję się z nią, pogadamy o tym i zobaczymy.

Posted

Olena84 napisał(a):
Boimy się czy hotel jest zainteresowany takim psem:(.

Jak ten nie będzie zainteresowany, to znajdzie sie inny;) nic się nie martwić! U nas jest jeden taki SUPER, ale to Wrocław... A co on by bez Was ciotuchny zrobił:cool3:

Posted

demi napisał(a):
Jak ten nie będzie zainteresowany, to znajdzie sie inny;) nic się nie martwić! U nas jest jeden taki SUPER, ale to Wrocław... A co on by bez Was ciotuchny zrobił:cool3:

No właśnie tak się cykamy, bo kto by go zabierał na takie wycieczki 2-godzinne tam:-(, sama już nie wiem co robić...

Posted

Lucuś dzisiaj po południu był w dobrym humorku, biegał na spacerku jak mały samochodzik. Niestety udało mi się do niego dojechać dopiero przed 19- praca plus jesienne korki:-(- koszmar a Lucuś czeka.
Mimo to pileuszka była suchutka a Lucek zadowolony.
Tradycyjnie potresował trochę szczeniaczki:evil_lol: ale i tak go uwielbają:loveu:

Posted

No to jestem dumna z Lucka, bo rano to była katastrofa kupkowa, a wyjątkowo go chciałam przebrać w poczekalni i żałowałam, ale Lucuś potem się ciągle przytulał, aż puknął mnie łebkiem pod rękę bym go drapała, no dziś był taki przytulak jak nigdy ( i koopka też była taka jak nigdy:().

Posted

Olena84 napisał(a):
Właśnie, aż chce się tak siedzieć, i nawet zapaszek nie przeszkadza już po paru minutach;). Ja siadam na poduszce Lucka i tak sobie oboje przysypiamy;).

Nie ma brzydkich zapaszków, szczeniaczki są leczone na biegunkę i są na diecie, pachnie pięknie.

Posted

Ty przyszłaś do czystej pielusi to sie wzruszyłaś i nic nie czułaś, a ja miałam buta upaćkanego nie powiem czym, ręce i szalik, bo dzis zalozylam taki ladny, fioletowy i mi upadł, nawet nie będę pisać gdzie;).

Posted

Lucek rzeczywiście ostatnio chce chodzić na dłuższe spacerki :multi: Byłam dziś z Pusią, żeby mu było raźniej. Potem posiedzieliśmy na kocu w poczekalni, nie spieszyłam sie, więc mieliśmy dużo czasu na głaskanie, Lucek położył mi głowę na kolanach i przysypiał. Grało radio, fajne spokojne piosenki. Wyszłam od Lucka przed północą, cała upudrowana jak młynarz, bo na koniec trzepałam koc na dworzu i powiało w moją stronę. Ale lepsze to, niż stracić fioletowy szalik;)