Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero co dostała priw od ecci pod tytułem::mad::mad::mad:, teraz Beatka i serwuje::mad::mad::mad:.
Dziewczyny troche szacunku, ja dzis mialam stresa porządnego. Wiec dla dwoch dziewczyn::mad::mad::mad:

Posted

_beatka_ napisał(a):
to moje to w żartach było, ja taka bitna nie jestem;)

moje też!!!:roll: To Olena do bicia taka pierwsza pewnie, w każdym razie nieźle Beatko się zgrałyśmy!!!

Posted

Ja jestem bardzo spokojna, kiedy akurat się nie wściekam..
Ale jak jestem u Lucka to jestem bardzo grzeczna. Beatka, które psiaki powyprowadzałaś? Proponuje (chyba że juz tak jest) zeby nawet jak sie wpada na chwile do Lucka by mu zienić pieluche. Jesli on ma takie rozwolnienie to musi byc dla niego koszar lezec w tym caly dzien (prawie).

Posted

wyprowadziłam tylko cekina-ale na mega duży spacerek:razz:
sunie i lucek już byli więc skupilam się na wymęczeniu cekina, jak wróciliśmy to padl jak dlugi, a ja...zasnęlam w autobusie w drodze powrotnej:evil_lol:

Posted

[quote name='Olena84']Ja jestem bardzo spokojna, kiedy akurat się nie wściekam..
Ale jak jestem u Lucka to jestem bardzo grzeczna. Beatka, które psiaki powyprowadzałaś? Proponuje (chyba że juz tak jest) zeby nawet jak sie wpada na chwile do Lucka by mu zienić pieluche. Jesli on ma takie rozwolnienie to musi byc dla niego koszar lezec w tym caly dzien (prawie).

używacie zwykłych dziecinnych pieluch???
czy pampersów???

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ludzkich seni pieluchomajtki.

to dobrze, martwię się bardzo o Lucka...wybaczcie, niedługo będę w Wawie to z Oleną do niego zawitam!!! nie zakładajcie mu zwykłych pieluch, bo będzie miał okropne problemy ze skórą...zwykłe pieluch w ogóle nie chłoną...skończę, bo gadam jak matka...:diabloti:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ludzkich seni pieluchomajtki.

napisz dokładnie nazwę i rozmiar to kupię w sklepie internetowym torunskich zakł. które produkuja te pieluchy zawsze będzie taniej niż w aptece. A do tego mam az 3%upustu(szaleństwo-wysilili sie strasznie) bo kupuję dla Oskara podkłady za prawie 1000za miesiąc

Posted

asiaf1 napisał(a):
napisz dokładnie nazwę i rozmiar to kupię w sklepie internetowym torunskich zakł. które produkuja te pieluchy zawsze będzie taniej niż w aptece. A do tego mam az 3%upustu(szaleństwo-wysilili sie strasznie) bo kupuję dla Oskara podkłady za prawie 1000za miesiąc

Asiu, nie znam. Proszę w aptece o pieluchomajtki Seni rozmiar s, mają niebiesko-granatowe opakowanie.
Jutro zadzwonię do Pixi, trzeba odebrać te pieluchy wreszcie.

Posted

Wieczorem Lucek już doszedł do siebie po całym zdarzeniu. Mam nadzieję, że Ty Olenko już też. Nikt tego nie mógł przewidzieć, każdemu z nas się mogło to przytrafić. Bardzo skutecznie go utuliłaś i uspokoiłaś :lol: Na spacerze znów go wszystko interesowało, a suczki najbardziej. Szczekał na rowerzystów.A przed lecznicą bawił się z takim małym białym Mikusiem tzn. próbował go powąchać, a Mikuś biegał dookoła Lucka, jakby chciał, żeby Lucek go gonił, no to Lucuś kręcił się w kółko razem z nim.

Udało się Lucka porządnie umyć w ciepłej wodzie i szamponie, pani starzystka pomogła :lol: Wysmarowałam jąderka i pupcie Sudokremem. Żałowałam tylko potem, że samego brzuszka nie posypałam pudrem, bo ma zaróżowioną skórę.

Zjadł kurczaka z ryżem, całą miskę. Reszta jest w lodówce, w pudełkach po maśle.
Biegunki wieczorem nie było raczej widać.

Dzwoniłam do Pixi, pieluchy są do odbioru w każdej chwili na Żoliborzu. Są rozmiaru średniego, czyli większe od tych co ma Lucjusz teraz. Będą dobre na niego? Mogłabym odebrać po jutrze. Chyba, że ktoś miałby po drodze bliżej ;)

Mysza, jeśli dałabyś radę przyjechać jutro po południu, to ja byłabym po jutrze wieczorem?

Posted

Dziś znowu byłam u Lucka i Beatka też:), bez chyba:). Lucek znowu dostał małego rozwolnienia, ale chyba z .. podniecenia:), otoz tak sie wzruszyl ze buldozki wychodza z klatki i ida na spacerek ze obskakiwał je, całował i przytulał się:). Aż nie można go było złapać w ich pokoiku do mycia. Umyłyśmy go potem z Beatką, która się aż tak poświęciła, że wpadła z Luckiem do prysznica:). Na spacerku Lucek nie chciał iść aż tak daleko jak zwykle wolał się pokręcić koło kliniki. Jest bardzo tolerancyjny, bo Cekin choć młody i większy prawie go stratowal ale Lucek nic sobie z tego nie robił:).

Posted

o tak, dziś znów ola miała przejście z luckową kupą:roll::evil_lol:
ja zresztą też ale co dwie to nie jedna i sprawnie opanowałyśmy sytuację;)
ja do pon nie będę już u lucka-muszę wreszcie zacząć się uczyć na obronę:shake::placz:

Posted

organizuje pomoc dla cekina, a powinnam się uczyć...kurcze jak nie zacznę się uczyć to się skończy że będę bezrobotna i żadnemu psu już nie pomogę:placz:

Posted

To idz sie uczyc kobieto!!! Ty i tak masz fajnie, bo ja musze jescze dzis odkurzyc i nie moge sie zabrac za to... Jutro znowu postaram sie pojechac do Lucka, jakos na 11.30, Cekina tez bede chciala wyprowadzic, ale panienek juz nie dam rady:(