TYGRYS-ica. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 biedny Lucek tyle sie dla niego robi a to wciaz malo.. dobrze ze jestescie z nim :-) Quote
misiek-kurczak Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 asiaf1 napisał(a):z tych pieniędzy musimy opłacic pobyt Lucjusza-niestety ciągle jeszcze dużo brakuje Ile potrzeba na teraz, aby chociaż wyjść na zero. Quote
mysza 1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kurczę, mój duży ładny banerek podlinkowany jest do fotosika zamiast psiaka. Umiecie moze to zmienić? Quote
agat21 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Qrka, finanse zawsze kuleją w przypadku takiego leczenia. :shake: W tym miesiącu też trochę podrzucę kasy. Quote
asiaf1 Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 misiek-kurczak napisał(a):Ile potrzeba na teraz, aby chociaż wyjść na zero. Na razie mamy prawie 1900 PLN. Rachunek w lecznicy już wyniósł ponad 3,500PLN a Lucjusz jeszcze tam jakiś czas będzie. Więc na teraz potrzeba jakieś 1500 PLN Quote
Aleksandra59 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Melduję, że byłam dzisiaj u Lucka ;) Wyspacerkowałam chłopaka :loveu: Lucek obszczekał rowerzystę, dwie panie i ze trzy samochody :diabloti: Trochę się zmęczył bo daleko pomaszerowaliśmy i do lecznicy wrócił juz na moich rękach i o mało pieluchy nie zgubiliśmy:razz: Lucka chyba trzeba mocno wyszczotkować, bo taką miejscami sklejoną sierść ma. Gizmo miziaki i drapanko dostał - jak ten pies lubi być drapany w podgardle :lol::lol: Quote
misiek-kurczak Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 asiaf1 napisał(a):Na razie mamy prawie 1900 PLN. Rachunek w lecznicy już wyniósł ponad 3,500PLN a Lucjusz jeszcze tam jakiś czas będzie. Więc na teraz potrzeba jakieś 1500 PLN Prześlemy kasę jutro, bądź w poniedziałek, 2000, żeby było górką, oczywiście na Pai konto. CYGAN, Misiek-Kurczak Quote
mysza 1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 misiek-kurczak napisał(a):Prześlemy kasę jutro, bądź w poniedziałek, 2000, żeby było górką, oczywiście na Pai konto. CYGAN, Misiek-Kurczak Misiek-Kurczak jesteś niesamowity:loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Aleksandra59 napisał(a):Melduję, że byłam dzisiaj u Lucka ;) Wyspacerkowałam chłopaka :loveu: Lucek obszczekał rowerzystę, dwie panie i ze trzy samochody :diabloti: Trochę się zmęczył bo daleko pomaszerowaliśmy i do lecznicy wrócił juz na moich rękach i o mało pieluchy nie zgubiliśmy:razz: Lucka chyba trzeba mocno wyszczotkować, bo taką miejscami sklejoną sierść ma. Gizmo miziaki i drapanko dostał - jak ten pies lubi być drapany w podgardle :lol::lol: Super dzięki:loveu: jeszcze Martulinek miała wieczorem iść poduczyć się u Maupy jak powinno się takim psinką zająć. To już Lucek od wrażeń oszaleje. Wiem, że on taki skołtuniony, trochę go czesałam ale sprzętu nie miałam, muszę kupić odpowiednią szczotkę, poza tym miał kołnierz i bylo niewygodnie. Jutro ja pojadę to postaram się i poczesać. Quote
mysza 1 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 _beatka_ napisał(a):dodałam sobie Lucka do podpisu, korzystając z okazji, że ta opcja już dziala;) Jak to zrobiłaś, że masz link do wątku, mnie do fotosika się pokazuje. Pierwszy raz mam coś takiego Quote
_beatka_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 misiek-kurczak dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jaki slodki rozkoszniak, a ta minka na pierwszym:) Quote
demi Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jaki on biedny jest...:placz: nikt go tam w toruniu nie weźmie:-(? Quote
Edi100 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 misiek-kurczak:loveu:Brak słów:loveu::loveu::loveu: Moze jednak Ktoś zabierze Go na DT?:placz:Zobaczcie te smutne oczęta:placz::placz::placz: Quote
Olena84 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Misiek - kurczak dajesz 2000 ???? o matko! pokłony!!!!!! Quote
wanda szostek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mogę wesprzeć pampersami. Jeżeli potrzebne proszę o informację na PW Quote
pati-c Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Na prośbę asiaf1 dorzucam jeszcze foty kolejnej bidulki- towarzyszki niedoli Lucjusza- jamniorka szorstkowłosa- delikatna, młoda sunia.. wyrzucona/porzucona? Quote
pati-c Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 sunia jest naprawdę przesłodka..i taka delikatniutko-subtelna.. Quote
Martulinek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Byłam u Lucka wieczorem. Jaki on jest sympatyczny, łagodny i cierpliwy :lol: Myszka, bardzo dobrze opisałaś to podtrzymywanie Lucka na ręczniku, kiedy chodzi, sprawdziło się :lol: Chodził po trawniku i chodniku, a potem usiedliśmy przed wejściem do lecznicy. Lucek obserwował całą okolicę i był głaskany i drapany za uszkiem ;) A jak wrócił ze spaceru Gizmo, to się jeszcze chłopcy trochę pokręcili po chodniku i poobwąchiwali krzaczki. Dziś u Gizmo były bardzo miłe cioteczki, ale przepraszam, że nie pamiętam imion:oops: tyle nowych rzeczy dziś się działo. Po spacerze Lucek miał mokrą pieluchę. Ale cioteczki od Gizmo wszystko pokazały - jak go umyć, wytrzeć i jak założyć świeżą pieluchę. Dziękuję :loveu: Jaka niespodzianka!!!!!! Dług w lecznicy uda się spłacić:multi::loveu: W lecznicy na Lucka wpłacono jeszcze 100zł. Quote
Aleksandra59 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A ja dzisiaj w lecznicy słyszałam, że jakiś domek dla suniaczki się szykuje :loveu: Nie jest to jednak zweryfikowana na 100% wiadomość:roll: Sunia jest wielkim słodziakiem - jest baaardzo radosna i wszystko ją cieszy. Baardzo domaga się pieszczotek i jest bardzo biedna jak jest zamknięta w klatce :oops: Quote
Aleksandra59 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Martulinek - musimy się jakoś dogadać i spotkać w lecznicy :razz: No bo tak nie może być ;) Czy Ty tylko po nocy możesz? Ja o 17 jestem Ty o 20 - to może kiedyś o 18 się spotkamy ;) Przepraszam za offa :oops: Quote
Martulinek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 O, i są zdjęcia suni!!!! Ona jest taka łagodna, ufna, niczego się nie boi, lubi spacerować i być głaskana. Przekochana suńka. I taka malutka, filigranowa:lol: Quote
Martulinek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A 59 - bardzo chętnie! Ja ogólnie lubię łazić po nocy. Ale też sobie obiecuję, że muszę Cię w końcu kiedyś wcześniej dopaść:diabloti: Quote
Recommended Posts