Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mialam wlasnie tel od Pana z Zawiercia.Ma sie jeszcze zastanowic i moze by podjechal poznac malego.Nie wiem czy warunki go nie przerazily,ale nie mowilam nic na wyrost...umowa,wizyta,kastracja....
Zobaczymy czy sie odezwie.Jesli tak to czy moge mu Elu dac nr do Krzysia,zeby jakos sie umowil?

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasne. Z Zawiercia - jesli pojedzie przez Olkusz a potem skrótem przez Pieskową Skałę i Olkusz ma do nas w sumie niedaleko. Tak jak pisałam, jeśli ktoś będzie naprawdę fajny telefonicznie, to my też możemy do niego podjechać. Kastracja jako hasło działa chyba na ludzi odstraszająco, o ile już generalnie panuje świadomość że suczki trzeba sterylizować, to kastrację psów mężczyźni zwłaszcza czasem chyba odbierają zbyt personalnie. Ale nic, trzeba tłumaczyć, tłumaczyć, tłumaczyć...

Posted

oj wlasnie,mezczyzni:shake::evil_lol:

Jedna Pani mailowo pisze mi,ze jest zdecydowana...ale nic nie napisala o warunkach dla psa.Teraz zadalam pytanie oraz poprosilam o tel i adres do wizyty...przez maila nie wiadomo czy np dziecko nie stara sie o psa:roll:

Posted

Ela_and_Krzys tylko nie dajcie Karolinie tłumaczyć o kastracji , lepiej sami :lol: ... ona mówi o tym z taką satysfakcją w głosie ze ja sie nie dziwie facetom ze mają ochotę czmychnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

a po plakaty sie zgłoszę ja , bo mam dziś chwilkę i i tak coś do załatwienia na mieście :)

Posted

Mialam tel o Igusia.Pani miala psa 14 lat,nastepnego 4 lata ,przygarniety ale wpadl pod auto...i szuka psa dla 3 letniego dziecka,bo jest przyzwyczajony jezdzic na piesku,meczyc go (!)....a tu taka pustka:cool1:

Posted

Hmm, mam nadzieje że z tym męczeniem to była żartobliwa forma określająca zabawę z psem w wykonaniu trzylatka... No i ten samochód, ale to się czasem niestety zdarza. Ale przynajmniej mieszkałby w domu a nie na zewnątrz. Iguś ma taki temperament, że jakby dziecko go trochę "pomęczyło" to chyba nie byłoby tak źle. Czy Pani chce zobaczyć Igusia?

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
Hmm, mam nadzieje że z tym męczeniem to była żartobliwa forma określająca zabawę z psem w wykonaniu trzylatka... No i ten samochód, ale to się czasem niestety zdarza. Ale przynajmniej mieszkałby w domu a nie na zewnątrz. Iguś ma taki temperament, że jakby dziecko go trochę "pomęczyło" to chyba nie byłoby tak źle. Czy Pani chce zobaczyć Igusia?

Elu ja Pani nie chce pokazac Igusia:oops:Bardzo wyraznie mowila,ze potrzebuje psa do zabawy dla dziecka.....a raczej jako zabawke ....:shake:

Posted

kochani, ja tylko przypomnę że wyjeżdżamy w przyszły piątek na weekend (tzn. ja wyjeżdżam służbowo wcześniej a Krzyś do mnie dojeżdża - raczej nie chcielibyśmy tego odwoływać)
pojawia się pytanie co z Igrekiem na ten czas... jeśli domku nie będzie...

Posted

no wlasnie mialam pytac kiedy wyjezdzacie....
Elu czy on (jesli nie znajdzie domu,tfu tfu) musialby znalesc cos na weekend a potem moze ewentualnie wrocic?czy wolelibyscie juz nie,tylko szczerze;)
Pytam bo na weekend moze ktos da sie wyblagac,a tak na dluzej juz to chyba hotel bedzie trzeba prosic....W kazdym razie absolutnie nic nie odwolujcie i nic sie nie martw bo ja Was tak nie zostawie i znajdzie sie cos.

aha dzis dostalam maila,ze Pani zainteresowana juz nie jest bo wczoraj dostala psa.....to jedna z pytajacych mailowo:roll:

Posted

karusia, to jest nastepny weekend (od 29 sierpnia), potem oczywiscie moze wrocic
my tez popytamy znajomych czy by go nie przygarneli na weekend - no ale musze tez komus nasze koty pod opieka zostawic - wiec bedzie trudniej

Posted

ruch w interesie...nie zapeszajac Ela i Krzys:loveu:jada jutro na wizyte,a w czwartek byc moze zsansa dla Iksa...
mialam tez inne zapytania,np dzwonila dziewczynka ze chce uratowac szczeniaka ja mowie ktorego a ona ze wszytskie,jak sie nie da wszystkich to nie chce...hahaha swietny zart:cool1:

aaa i jeszcze mail: "to ja która chce kupic pieska igusia i pytam sie czy moze mi pani go przyslac do domu poniewaz nie mam konta na allegro"...

Posted

karusiu, juz zmieniam to allegro, moglam cos przeoczyc

a jutro trzymajcie kciuki za domek - jedziemy do Sieradza :)
wyprawka już spakowana: smycz flexi bo na takiej ładnie chodzi, kilka zabawek, te brudne z ogródka też mu damy żeby znajomo pachniały, tylko karma z zooplusa nie zdążyła dojść (4kg - wyślemy pocztą) więc małe opakowanie tymczasowo, pratel na jeszcze jedno odrobaczenie (dalej robale w kupie)
pusto nam się w domu zrobi....

a za Iksia też mocno kciuki trzymamy, jak on się w ogóle ma?

rozumiem, że Państwo którzy oglądali Igusia tydzień temu, już nie zadzwonili? A byli tacy zdecydowani...

Posted

miniulka91 napisał(a):
ja moge go wziąć na weekend .Ten weekend ma trwać od piątku do niedzieli?

miniulka, kochana jestes, z góry wielkie dzięki - ale miejmy nadzieję że Iguś będzie już w nowym domku wtedy ;)