Ela_and_Krzys Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ojej, miniulka, trzymaj się :) zawsze można na pocieszenie wziąć kolejnego szczeniora :) Quote
karusiap Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 miniulka91 napisał(a):jak sobie go przypominam jak sie bawił spał ze mna , nie moge o tym pisac...nie moge byc DT :placz::placz::placz:to nie dla mnie DT maja bardzo ciezko,dlatego tak Was podziwiam...Kinga uratowalas kolejnego maluszka:loveu: Quote
miniulka91 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 już dochodze do siebie teraz jak to przeczytałam to mi w gardle coś staneło ale trzymam się to tylko 1 dzien tak mam.. jutro już bedzie jak dawniej Quote
Jagienka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Wspaniale, że się coś ruszyło :multi: Kinga :buzi: ściskam Cię mocno!!! Żeby jeszcze Igrek kogoś oprócz Eli i Krzysia zauroczył . Quote
Ela_and_Krzys Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Igrek jest kapitalny, tylko zdjęcia chyba tego nie oddają w pełni. Quote
Ela_and_Krzys Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Iguś był właśnie na pierwszym spacerze poza ogródek - niby wciąż powinien mieć kwarantannę, ale w sumie stężenie psów na hektar pola jest u nas tak nie duże, że postanowiliśmy zaryzykować. Smycz była dziwnym wynalazkiem (7m flexi) ale podążał dziarsko za Fuksem. Potem jak spuściliśmy Fuska ze smyczy i został tylko z nami (Fuks pobiegł załatwić swoje sprawy) to trochę popiskiwał, a do domu ciągnął jak rakieta. Poza tym ma trochę kocich zapędów. Gania laserek. Nie widzi go tak dobrze jak koty ale coś tam chyba widzi (a Fuks nie!). Śpi u podnóża kociego drapaka. Gwyddan (nasz kot) który jest od niego większy, w pełni go toleruje, a to rzadkość u Gwyddana :) Pocieszny mały stwór :) Quote
karusiap Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Dzwonila do mnie nowa Pani Nikusia:cool3:chciala tylko powiedziec,ze to sie zdrada nazywa:evil_lol:bo Niko mial bac sie mezczyzn a zakochal sie w Jej mezu:)szybko sie zaklimatyzowal,rozbrykal sie juz:loveu:ladnie zjadl,a spal z Panstwem w lozku:loveu: Quote
irenaka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jakie super wiadomości!!! Rewelacja ten domek:multi::multi: Ode mnie też specjalne podziękowania dla Kingi za DT. Wiem, że ciężko Ci teraz ale gdyby kolejny szczeniaczek zginął pod kołami samochodu to chyba bym nie przeżyła. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc dla maluchów, za szansę na życie dla nich:multi::multi: Quote
miniulka91 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 to się Cieszę, tyle łatwiej jest oddac szczeniaka, ze szczeniak szybko się akimatyzuje, dorosłego psa który jest we mnie wpatrzony chyba bym nie oddala , bo dorosłemu jest cięzej i mu to zostaje w psychice, szczeniak szybko zapomina...U mnie też jest już dobrze moge o nim mowić wspominać, i nie rycze przy ty wczoraj to był koszmar .Już doszłam do siebie :p. Quote
Ela_and_Krzys Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Zeby jeszcze Igruś znalazł taki fajny dom - świetny z niego psiak, zasługuje na niego. Ja niestety nie mogę mu poświęcać tyle czasu ile bym chciała :( Fuks go wychowuje... Quote
Ela_and_Krzys Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 \ dorzucilam nowe fotki Igreka - ogrodowe http://picasaweb.google.pl/ElaandKrzys/Igrek same nieszczęścia dziś psia spotkały, najpierw pan dał klapsa za wyrywanie z trawnika całych kęp świeżo posianej trawy :diabloti: a potem jeszcze tak wierzgałem przy obcinaniu pazurków, że niechcący pani obcięła za dużo pazurka :shake: wprawdzie chwile po tym indydencie juz wchodzil Fuksowi na glowe i postanowil za wszelka cene zaprzyjaznic sie z kotem :evil_lol: ale i tak był nieszczęśliwy Gdzie Igrek ma ogłoszenia? Mogłabym spróbować go poogłaszać jeszcze w innych miejscach.... Może zrobić mu samodzielne allegro? Quote
agamika Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 dostałam meila z gumtree ( mają jeszcze alegratkę na 100% ostatnio odnawianą, a tak to nie pamiętam :oops: gdzie jeszcze ale jeszcze gdzieś dawałam ) z zapytaniem o Igreka i więcej info o nim . MOge prosić tak w skrócie o takie info ? :oops: (zdjecia wiem gdzie są ;) ) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Agamika, Igrek jest żywiołowy jak każde (chyba) szczenię, takie małe ADHD, zawsze pogodny, zawsze wymachujący ogonem, ale lubi też np leżeć niemalże na kolanach , wystawiać brzuszek do głaskania. Jest ciekawskim, zawadiackim szczeniakiem, ale w zabawach typu podgryzanie bardzo delikatny. Szczekliwy, często ma coś do powiedzenia. Próbuje bawić się nawet z kotami. Zupełnie niewybredny jeśli chodzi o jedzenie - przedmioty niejadalne też próbuje zjadać. Jest niewielki i raczej dużo już nie urośnie, tydzień temu ważył 5 kg. Jest odpchlony i raz odrobaczony, ok. środy będzie odrobaczony drugi raz. Jeśli chodzi o jego wychowanie, to trochę jest u na zaniedbany. Załatwia się jak mu się uda. Przy regularnym pilnowaniu raczej w ogródku, ale w domu też się zdarza. Ale mały jeszcze jest. Quote
miniulka91 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ja dałam na te GRUMTEE( chyba dobrze napisałam) Nikiego i do tej pory mam 400 odwiedzajacych ;) wiec to jest najlepsza strona zaraz po allegro :p moge edytowac i zamiast Nikiego to jego wstawiac bo jeszcze z ponad tydz jest ważne Quote
Ela_and_Krzys Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 miniulko, jesli mozesz wyedytowac i wstawic Igreka to super, ja zrobie mu dzis wlasne allegro Quote
miniulka91 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ok zmieniłam własnie dostałam meila od kogos ,,Witam serdecznie Mam pytanko wiadomo jakiej rasy jest szczeniaczek bo wyglšda na bardzo silnego pieska??? " (chodzi o Niko):p szczeniaki sa tez grupowo na gumtree, ale pojedynczym ogłoszeniem jest wiecej ludzi zainteresowanych, myśle ze jak bedzie miał własne allegro to bedzie wiecej tel :lol: Quote
karusiap Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 cioteczki jestem na chwile ale w czwartek znikam do niedzieli....tel nie mialam:(ale oczywiscie caly czas intensywnie szukam domku dla Igreka gdzie sie da.... jutro zadzwonie do domu Niko czy bramka zabezpieczona Quote
Ela_and_Krzys Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nowe allegro Igusia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=418440289 I alegratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1605855_igus_psie_dziecko_poszukuje_kochajacego.html http://zwierzakiwkrakowie.blox.pl/2008/08/Igus-psie-dziecko-poszukuje-kochajacego-domu.htm mamy tez gumtree ale cos nie moge wyslac tam dzis zdjec, a takie z fotosika tez nie chca sie zaladowac - szkoda :( http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Igu-psie-dziecko-poszukuje-kochaj-cego-domu-W0QQAdIdZ68200724 Quote
Ela_and_Krzys Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Igus ma jednego obserwatora na allegro... Quote
Ela_and_Krzys Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 dwóch obserwatorów, oby tylko coś z tego wyszło... Quote
Jagienka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):dwóch obserwatorów, oby tylko coś z tego wyszło... My też... toż to szczeniak powinno pójść migiem.... powinno :cool1: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no wlasnie, szczeniak, ladniutki, fajny, bez wad... powinna stac po niego kolejka... Quote
karusiap Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 nie bylo mnie pare dni i widze na mailu 2 zapytania o malego,juz sie biore za odpisywanie:) Quote
Ela_and_Krzys Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 to my trzymamy kciuki! jakbys potrzebowała jakichś informacji to jestem do dyspozycji :) Quote
Recommended Posts