Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miniulka91 napisał(a):
jak sobie go przypominam jak sie bawił spał ze mna , nie moge o tym pisac...nie moge byc DT :placz::placz::placz:to nie dla mnie

DT maja bardzo ciezko,dlatego tak Was podziwiam...Kinga uratowalas kolejnego maluszka:loveu:

Posted

Iguś był właśnie na pierwszym spacerze poza ogródek - niby wciąż powinien mieć kwarantannę, ale w sumie stężenie psów na hektar pola jest u nas tak nie duże, że postanowiliśmy zaryzykować. Smycz była dziwnym wynalazkiem (7m flexi) ale podążał dziarsko za Fuksem. Potem jak spuściliśmy Fuska ze smyczy i został tylko z nami (Fuks pobiegł załatwić swoje sprawy) to trochę popiskiwał, a do domu ciągnął jak rakieta.

Poza tym ma trochę kocich zapędów. Gania laserek. Nie widzi go tak dobrze jak koty ale coś tam chyba widzi (a Fuks nie!). Śpi u podnóża kociego drapaka. Gwyddan (nasz kot) który jest od niego większy, w pełni go toleruje, a to rzadkość u Gwyddana :)

Pocieszny mały stwór :)

Posted

Dzwonila do mnie nowa Pani Nikusia:cool3:chciala tylko powiedziec,ze to sie zdrada nazywa:evil_lol:bo Niko mial bac sie mezczyzn a zakochal sie w Jej mezu:)szybko sie zaklimatyzowal,rozbrykal sie juz:loveu:ladnie zjadl,a spal z Panstwem w lozku:loveu:

Posted

Jakie super wiadomości!!! Rewelacja ten domek:multi::multi:
Ode mnie też specjalne podziękowania dla Kingi za DT. Wiem, że ciężko Ci teraz ale gdyby kolejny szczeniaczek zginął pod kołami samochodu to chyba bym nie przeżyła. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc dla maluchów, za szansę na życie dla nich:multi::multi:

Posted

to się Cieszę, tyle łatwiej jest oddac szczeniaka, ze szczeniak szybko się akimatyzuje, dorosłego psa który jest we mnie wpatrzony chyba bym nie oddala , bo dorosłemu jest cięzej i mu to zostaje w psychice, szczeniak szybko zapomina...U mnie też jest już dobrze moge o nim mowić wspominać, i nie rycze przy ty wczoraj to był koszmar .Już doszłam do siebie :p.

Posted

\
dorzucilam nowe fotki Igreka - ogrodowe

http://picasaweb.google.pl/ElaandKrzys/Igrek

same nieszczęścia dziś psia spotkały, najpierw pan dał klapsa za wyrywanie z trawnika całych kęp świeżo posianej trawy :diabloti: a potem jeszcze tak wierzgałem przy obcinaniu pazurków, że niechcący pani obcięła za dużo pazurka :shake:

wprawdzie chwile po tym indydencie juz wchodzil Fuksowi na glowe i postanowil za wszelka cene zaprzyjaznic sie z kotem :evil_lol: ale i tak był nieszczęśliwy

Gdzie Igrek ma ogłoszenia? Mogłabym spróbować go poogłaszać jeszcze w innych miejscach.... Może zrobić mu samodzielne allegro?

Posted

dostałam meila z gumtree ( mają jeszcze alegratkę na 100% ostatnio odnawianą, a tak to nie pamiętam :oops: gdzie jeszcze ale jeszcze gdzieś dawałam ) z zapytaniem o Igreka i więcej info o nim . MOge prosić tak w skrócie o takie info ? :oops: (zdjecia wiem gdzie są ;) )

Posted

Agamika, Igrek jest żywiołowy jak każde (chyba) szczenię, takie małe ADHD, zawsze pogodny, zawsze wymachujący ogonem, ale lubi też np leżeć niemalże na kolanach , wystawiać brzuszek do głaskania. Jest ciekawskim, zawadiackim szczeniakiem, ale w zabawach typu podgryzanie bardzo delikatny. Szczekliwy, często ma coś do powiedzenia. Próbuje bawić się nawet z kotami. Zupełnie niewybredny jeśli chodzi o jedzenie - przedmioty niejadalne też próbuje zjadać. Jest niewielki i raczej dużo już nie urośnie, tydzień temu ważył 5 kg. Jest odpchlony i raz odrobaczony, ok. środy będzie odrobaczony drugi raz.

Jeśli chodzi o jego wychowanie, to trochę jest u na zaniedbany. Załatwia się jak mu się uda. Przy regularnym pilnowaniu raczej w ogródku, ale w domu też się zdarza. Ale mały jeszcze jest.

Posted

ja dałam na te GRUMTEE( chyba dobrze napisałam) Nikiego i do tej pory mam 400 odwiedzajacych ;) wiec to jest najlepsza strona zaraz po allegro :p moge edytowac i zamiast Nikiego to jego wstawiac bo jeszcze z ponad tydz jest ważne

Posted

ok zmieniłam własnie dostałam meila od kogos ,,Witam serdecznie

Mam pytanko wiadomo jakiej rasy jest szczeniaczek bo wyglšda na bardzo silnego pieska??? " (chodzi o Niko):p szczeniaki sa tez grupowo na gumtree, ale pojedynczym ogłoszeniem jest wiecej ludzi zainteresowanych, myśle ze jak bedzie miał własne allegro to bedzie wiecej tel :lol:

Posted

cioteczki jestem na chwile ale w czwartek znikam do niedzieli....tel nie mialam:(ale oczywiscie caly czas intensywnie szukam domku dla Igreka gdzie sie da....
jutro zadzwonie do domu Niko czy bramka zabezpieczona