karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Patia']Stara aukcja się zakończyła , już jej nie zmieniałam , teraz wystawiam nową , aktualną . Karusiu 1) Te pierwsze trzy pieski , 2 suczki i chłopczyk nadal są do wziecia , tak ? mają 5 miesięcy ,sa juz tylko 2 suczki ok 5-6 mscy 2) Igrek , który jest u Eli i Krzysia ma 3 miesiące , odrobaczony ale jeszcze nie zaszczepiony , będzie mały ? no mysle ze bedzie srednim psiakiem,ur 9 maja , odważny , przyjazny , wychowany wsród ludzi , jest jeszcze jego brat , tak ?tak Ale jego aktualnych zdjęc nie mamy ? 3 ) Niko ma 3 miesiące , waży 3 kilo , będzie mały , tak ? Czy jest już zaszczepiony ? nieśmiały , potrzebuje delikatnego , spokojnego właściciela bedzie chyba w piatek szczepiony i bedzie najmniejszy ze wszytskich szczeniaczkow 4) ruda suczka , co o niej napisać , ile ma ? Jaka będzie ? ma ok 3 mscy to siostra (albo brat:cool1:raczej siostra Nikusia),druga siostra jest odwazniejsza, o tej nic nie wiem,anwet czy jeszcze jest:( Co jeszcze napisać o nich ? ja to tak podopisuje tzlko formalnie:oops:super inf o zaletach maluchow podaja nam ich tymaczasowe mamy:loveu: Mialam jechac po matke i siostre Niko,ale.....znalazl sie Czesio blakajacy kudlacz i trafil do hotelu.Mam tam 5 psow:(nie dam rady z utrzymaniem jeszcze jednej suki z malym:( tak sie o nich martwie,upaly a nie wiem czy nawet wode maja:( Quote
miniulka91 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nikuś jest nieśmiały do obcych do domowników jest strasznie zaczepny huligan :evil_lol: i widze że już od negry się uczy .Wczoraj szedł duży pies i negra zaczeła na niego szczekać , jak mu to spasowalo też zacza szczekac i warczec na tego psa mam fantastyczny dułet hehe ,Negra na polku pilnuje Nikolasa i co jakiś czas podchodzi do niego i go za tylkiem obwąchuje on po niej skacze a ona sobie z tego nic nie robi szkoda ze taka nie jest w domu Quote
Ela_and_Krzys Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 zdjecia Igreka bede wrzucac tu - dzis same spiace, z lampa (gorsze) i bez (chyba lepsze), w ogrodku nie dalam rady - ADHD :D http://picasaweb.google.pl/ElaandKrzys/Igrek Quote
karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 ooo matkooo jakie bossskie!! Patia blagam wstaw je do allegro:) Aga jest szansa na nowy plakat? Quote
Ela_and_Krzys Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 i widac draśnięty przez Fuksa nochal (za zaglądanie do michy!) Quote
agamika Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 uaktualniony plakacik http://upload.miau.pl/3/121409.pdf Quote
karusiap Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='agamika']uaktualniony plakacik http://upload.miau.pl/3/121409.pdf dzieki Aga:loveu::loveu: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 rodzenstwo Igreka jest 3 miesieczne i jesli dobrze zrozumialam sunie nie szukaja domku ... Mozna by tez dac nowsza fotke... Quote
karusiap Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ela_and_Krzys napisał(a):rodzenstwo Igreka jest 3 miesieczne i jesli dobrze zrozumialam sunie nie szukaja domku ... Mozna by tez dac nowsza fotke... Elu na plakacie nie ma juz siostr Igreka,to inne sunie,ktore tez szukaja domu;)niestety szczeniakow mamy wysyp:( Quote
Ela_and_Krzys Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a to przepraszam :) zasugerowalam sie zdjeciem no ale Igrekowe rodzeństwo też ma 3 mies a nie 2, no i wygląda już zupełnie inaczej niż na zdjęciu - choć może zdjęcie takich słodziaków malutkich na plakacie wygląda bardziej przekonująco :) Quote
agamika Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 pytanie, bo chyba zły plakat wgrałam an serwer! jaki wam sie otwiera pomoranczowy czy zielokawy ??? bopjuz niewiem czy mój komp głupieje, czy w nocy cos pomieszałam ;) Quote
karusiap Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ela ma racje,bo to stary plakat.Ja nawet nie zagladnelam a na mailu mam nowy i myslalam,ze tu tez nowy Aga wstawila.Wyswietla sie stary:) Quote
karusiap Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 agamika napisał(a):miniulka wyśle Ci na pocztę ;) Aga wstawisz nowy? Quote
miniulka91 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 to jest aktualizowany plakat?? Nie ma fotki Nikiego Quote
agamika Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 juz juz jest nowy wstawiony ;) w nocy juz byłam na tyle śpiąca ze zły wgrałam na serwer :evil_lol: :roll: http://upload.miau.pl/3/121511.pdf Quote
Ela_and_Krzys Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak dacie nowy to mogę też trochę podrukować. Nie wiem tylko, czy nasza drukarka przeżyje to pomarańczowe tło :) Quote
miniulka91 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 moja mama wydrukowała w pracy 10 ale czarno bialych bo koloru nie mają , ja to w domu nawet czarno bialego nie mam :oops: Quote
Ela_and_Krzys Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dzis Igrek poradzil sobie swietnie z psuciem mat wiklinowych zabezpieczajacych furtke w ogrodzie (zeby nie bylo szczelin, dzieki temu tez nasze koty nie maja jak wyjsc) i radosnie biegal sobie po drodze osiedlowej - cale szczescie ze nie wyszedl dalej... bo niby to jest wies, ale ruch ogromny. Krzys zwiazal rodzielone maty drutem, mam nadzieje ze bedzie sie trzymac... Przez weekend pomyslimy jak jeszcze ta furtke wzmocnic. Maly jak jest z Fuksem to nie ma tendencji odsrodkowych, ale wydostal sie dzis jak wzielam Fuksa na spacer a on poczul sie najwyrazniej strasznie porzucony. Za malo mam czasu, zeby z nim pracowac :( Ale moze w weekend pocwiczymy troche zostawanie. Chyba trzeba zaczac chlopaka wszedzie oglaszac bo energia go rozpiera :) Plakatow mam na razie wydrukowanych ze 30 w kolorze i troche czarno - bialych, mam jakis problem z kolorowa drukarka bo po 10 plakacie zaczyna plamic. Bede probowac drukowac wiecej. Jesli ktos chcialby odebrac te co mam, zapraszam tradycyjnie do mnie do pracy. Quote
karusiap Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Elu ja podejde i bede wieszac ,tylko w poniedzialek bym mogla...napisz mi prosze na priwa jeszcze raz adres bo wiem na pamiec ale a nuz cos pomyle i godz w jakich moge podejsc:) Kinga czarno biale tez dobre;) Oglaszamy maluszki,zaraz pomolestuje agamike,bo zna sie na tym,ale z tego co wiem to caly czas wisza w necie dzieki niej:loveu: Quote
karusiap Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Mialam tel o Nikusia....dom z ogrodem w Zabierzowie.Wczoraj Pani przejechal samochod psa...ale niestety to sie zdarza:( dzieci 3. Czy ktos nie wybiera sie w tamte rejony?:cool3: Quote
miniulka91 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Został tam , a ja rycze jak głupia , az mnie głowa boli... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Nikunio zostal w nowym domku:loveu:Pani juz dzwonila spytac jak podawac mu witaminki:) Nasza kochana psia mama sie smuci-ale Kinga:Rose::Rose::Rose:to dla Ciebie:loveu: Quote
miniulka91 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jak sobie go przypominam jak sie bawił spał ze mna , nie moge o tym pisac...nie moge byc DT :placz::placz::placz:to nie dla mnie Quote
Recommended Posts