puzzle Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Zalezy jak pojdzie w niedziele z Alexem jezeli w miare szybko i ta jego brode doprowadzi sie do porzadku to mozna pomyslec o Darkenie, a jezeli nie to bedziemy sie umawiac na nastepne terminy;). Quote
Marta697 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 To świetnie. Bo z Darkenem to prawdziwe wyzwanie. Tzn. jest bardzo grzeczny przy strzyżeniu ale jego sierść....:-o Quote
puzzle Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 on siedzi w jednym z tych boksow murowanych z zielonymi kratami? Jezeli tak to go widzialam, jezeli nie tzn ze jest jeszcze jedno sznaucerowe cudenko;). Jak tylko bede miala czas to bedziemy sie umawiac w wakacje zeby dlugowlosym psiakom ulzyc w upaly (mam nadzieje, ze kiedys nadejda te "upaly":roll:). Quote
Marta697 Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Są takie 2 sznaucerkowe cudeńka, właśnie jeden z nich to Darken :razz: U nas sporo takich psiaków do strzyżenia. Quote
Marta697 Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Mam złą wiadomość:-(:-( Alex został pogryziony przez inne psy w boksie. Jest przeniesiony do kwarantannika i dostaje zastrzyki. Jego stan jest kiepski, więc na razie trzeba wykluczyć strzyżenie:placz::placz: Quote
malawaszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 o boże :-( jak to stan kiepski?????? jest zagrożenie życia????? Quote
puzzle Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 o moj Boze... a tak sie cieszylam, ze go dzisiaj odwiedze... Trzymam kciuki zeby psiak zdrowial, napisz nam jak sie czuje, jak wyglada i co wet o tym mysli... Quote
Marta697 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 W weekendy nie ma weterynarza. Dowiem się czegoś w tygodniu. Stan fizyczny nie jest tak zły jak psychiczny. Psiak jest strasznie smutny... widać, że brak mu domu... Quote
weszka Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Biedaczek a o dom dla staruszka ciężko :( A przecież 10 lat to wcale nie tak dużo zwłaszcza dla sznaucera! Quote
weszka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Przyszło z Allegro zapytanie o Alexa! Ale ja nie wiem co z nim... bo tu taka cisza. Marta - odesłałam Panią do Ciebie wiec jakby co daj znać. Quote
kamilka91 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 no to super. Czekamy na wieści ;) Alex ma się dużo lepiej. Nadal jest w ocieplanym boksie z dwoma kumplami-też staruszkami. Tylko tyle wiem. Quote
weszka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Cieszę się że ma się lepiej :) Zobaczymy czy cokolwiek wyniknie z tego kontaktu który przekazałam... Quote
Marta697 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Mam teraz zepsuty telefon:placz::placz::placz: niech zdzwoni na domowy --> wyslę Ci na priv:cool3: Acha z Alexem co raz lepiej. Chyba nawet dobrze się stało z tym pogryzieniem:eviltong: nie no zart :eviltong: Po tym zdarzeniu, Alex odpoczywa w kwarantanniku - u nas najlepsza ,,psie lokum" gdzie ma ciepło i jest sam w dużym boksie.:multi: Widać że mu to dobrze zrobiło;) Widać że domku trzeba! Quote
malawaszka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Alex na zbiorowym sznaucerzym allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=390857504 Quote
weszka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Buuuuuuuuu pani napisała że przygarnęła innego schroniskowca. Ale chociaż jakaś inna bieda ma dom... Quote
Marta697 Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Szkoda:-( No cóż, szukamy domku dalej:roll: Quote
Marta697 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Mam złą wiadomość:placz::placz: Jak dziś się dowiedziałam, byłam wściekła na siebie, na pracowników, na schronisko. Otóż tak jak wcześniej pisałam Alex przebywał w kwarantanniku gdzie wypoczął i wydobrzał. Pracowniczka stwierdziła że pies musi być przeniesiony do innych boksów, już nie w kwarantanniku gdyż inne psy są w gorszej sytuacji i muszą przebywać w lepszych boksach.A poza tym sznaucerek NIBY nie pozwalał innym psom dojść do miski.... Dziś Alexa znaleziono zagryzionego. Pies stracił życie przez bezmyślność i niedopatrzenie pracowników:angryy: Mieli juz raz nauczke przy pierwszym pogryzieniu Alexa, to było ostrzeżenie jak widać nic nie dało... Alex biegaj szczęśliwy za TM Quote
malawaszka Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :-( jak mogli po tym, jak już raz został mocno pogryziony... jak mogli... :-( Przepraszam Cię piesku, że nie umiałam Ci pomóc [']:-( Quote
Marta697 Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Właśnie do teraz nie mogę zrozumieć:placz: Zapraszam na wątek bydgoskiej suni która jest w tragicznym stanie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116436 i bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116478 Proszę o pomoc:-( Quote
weszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 O nieeee :placz::shake: Alex [*] ... tak mi z tym źle że nie udało się pomóc, że... że tak się to skończyło :placz::-( a ja tu siedziałam... :-(:-(:-( Quote
Recommended Posts