Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zalezy jak pojdzie w niedziele z Alexem jezeli w miare szybko i ta jego brode doprowadzi sie do porzadku to mozna pomyslec o Darkenie, a jezeli nie to bedziemy sie umawiac na nastepne terminy;).

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on siedzi w jednym z tych boksow murowanych z zielonymi kratami? Jezeli tak to go widzialam, jezeli nie tzn ze jest jeszcze jedno sznaucerowe cudenko;). Jak tylko bede miala czas to bedziemy sie umawiac w wakacje zeby dlugowlosym psiakom ulzyc w upaly (mam nadzieje, ze kiedys nadejda te "upaly":roll:).

Posted

Mam złą wiadomość:-(:-( Alex został pogryziony przez inne psy w boksie. Jest przeniesiony do kwarantannika i dostaje zastrzyki. Jego stan jest kiepski, więc na razie trzeba wykluczyć strzyżenie:placz::placz:

Posted

o moj Boze... a tak sie cieszylam, ze go dzisiaj odwiedze... Trzymam kciuki zeby psiak zdrowial, napisz nam jak sie czuje, jak wyglada i co wet o tym mysli...

Posted

W weekendy nie ma weterynarza. Dowiem się czegoś w tygodniu. Stan fizyczny nie jest tak zły jak psychiczny. Psiak jest strasznie smutny... widać, że brak mu domu...

• 2 weeks later...
Posted

Mam teraz zepsuty telefon:placz::placz::placz:
niech zdzwoni na domowy --> wyslę Ci na priv:cool3:

Acha z Alexem co raz lepiej.
Chyba nawet dobrze się stało z tym pogryzieniem:eviltong: nie no zart :eviltong:
Po tym zdarzeniu, Alex odpoczywa w kwarantanniku - u nas najlepsza ,,psie lokum" gdzie ma ciepło i jest sam w dużym boksie.:multi:
Widać że mu to dobrze zrobiło;) Widać że domku trzeba!

Posted

Mam złą wiadomość:placz::placz: Jak dziś się dowiedziałam, byłam wściekła na siebie, na pracowników, na schronisko. Otóż tak jak wcześniej pisałam Alex przebywał w kwarantanniku gdzie wypoczął i wydobrzał. Pracowniczka stwierdziła że pies musi być przeniesiony do innych boksów, już nie w kwarantanniku gdyż inne psy są w gorszej sytuacji i muszą przebywać w lepszych boksach.A poza tym sznaucerek NIBY nie pozwalał innym psom dojść do miski.... Dziś Alexa znaleziono zagryzionego. Pies stracił życie przez bezmyślność i niedopatrzenie pracowników:angryy: Mieli juz raz nauczke przy pierwszym pogryzieniu Alexa, to było ostrzeżenie jak widać nic nie dało...

Alex biegaj szczęśliwy za TM

Posted

O nieeee :placz::shake:
Alex
[*] ... tak mi z tym źle że nie udało się pomóc, że... że tak się to skończyło :placz::-( a ja tu siedziałam... :-(:-(:-(