Guest malva Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 i hop;) trzymam kciuki za bidaka, trafił na wyjatkowego-chama -opiekuna ,jedyny plus to ze go nie zabił, fagas jeden Quote
BUDRYSEK Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Wieczorkiem beda nowe fotki Boltona-zobaczycie jaki on jest kochany!!! Dzisiaj -piatek-miał to byc ostatni jego dzien!!!! Porazka!!! Dzięki Bogu i Wam udało sie znalezc mu dom na pare najblizszch dni ale dalej trzeba kombinowac!!! Za tydzien Pani z Wadowic chcialaby go zobaczyc!!! Na razie jest u młodego chłopaka,ktory mieszka w strasznych warunkach!!! W b.starym domu, probuje cos tam remontowac ale tez ciezko jest z kasa! Ale dzieki mu za to ze zgodzil sie go przyjac tylko za jedzenie dla niego! Trzeba szukac dalej!!! Wierze,ze pomozecie!!!! Zapraszam na bazarki dla Boltona!!!! Quote
karusiap Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a jak Bolton zniosl rozstanie?a raczej porzucenie bylego "wlasciceila"?? Quote
BUDRYSEK Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='karusiap']a jak Bolton zniosl rozstanie?a raczej porzucenie bylego "wlasciceila"??[/quote] Wydaje mi się,ze dobrze?! Na pewno tęskni , ale mam nadzieję, ze jest mu tam dobrze?! Najgorsze jest to, ze za niedługo znowu zmieni m-ce zamieszkania!!! Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Wydaje mi się,ze dobrze?! Na pewno tęskni , ale mam nadzieję, ze jest mu tam dobrze?! Najgorsze jest to, ze za niedługo znowu zmieni m-ce zamieszkania!!! [FONT=Arial]taki psi żywot :-(:-( jak długo może zostać u tego chłopaka u którego jest teraz??? jest jakiś limit czasu??? [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jak zadzwonilam do hotelu powiedzieli ze musi byc 10 dni po szczepieniac-pozniej przez dobra cioteczke okazalo sie ze moglby byc tam na kwarantannie-ale jz juz znalazlam tego chlopaka i umowilam sie z nim na te 10 dni Na kwarantannie nie wychodzilby na zewnatrz-a on caly dzien latal po ogrodzie,teraz chodzi na spacery,kiedy tylko zechce-podobno?!On tam nie ma dobrego ogrodzenia,wiec nie moze byc wypuszczany! Dzisiaj tam pojade z karma ,wiec sprawdze!!!! Wieczorkiem zdam relacje! Jak sie uda to _bubu_wklepie fotki z pierwszego dnia "przeprowadzki" Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]śliczny jest ............[/FONT] [FONT=Arial]wyciągłaś mi to z ust :cool1: jest śliczny :loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wyciągłaś mi to z ust :cool1: jest śliczny :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]aaaa teraz wiem dlaczemu mam takie wilgotne palce :cool1:...od śliny :razz:...ale co racja to racja .....koffana mordeczka :loveu:[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To juz wiecie dlaczego tak bardzo chce mu pomóc!!!!:lol: Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='BUDRYSEK']To juz wiecie dlaczego tak bardzo chce mu pomóc!!!!:lol: [FONT=Arial]nooo wiemy... żeby Alicja przestała ssać kciuk i nie śliniła sobie rączek :grins: miejmy nadzieje że znajdzie szybciutko SUPER domek :loveu:[/FONT] Quote
Jenny19 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 wrzuciłam Boltona na: www.aaaby.pl www.4lapy.pl www.adopcje.org www.bono-polska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.kupiepsa.pl www.dwukropek.pl www.polskastrefa.eu www.psy.pl Quote
BUDRYSEK Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Byłam dzisiaj u Boltonka!!! Wszystko jest ok!!! Przywitał mnie jak zwykle swoimi "całusami"!!!:lol: Nie ma za bardzo apetytu! Za to uwielbia batony- snickersy itp!!!! Powiedzialm Dawidowi (opiekun),ze absolutnie ma mu ich nie dawac!!! Na szczęście mieszkam niedaleko,więc moge go często odwiedzać! Pozdrowienia od Boltona dla Wszystkich!!!!!!!!;) Quote
Recommended Posts