Jump to content
Dogomania

Bolton, 2,5roczny pitt bull. W nowym domu!! :))))))))))

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Ogladalam fotki pitt bulli i amstafow i wydaje mi sie,ze na pierwszy rzut oka one sie nie roznia!!! Sa bardzo podobne!

nie znam sie na tych rasach, kompletnie
wszystkie wyladaja podobnie :oops:

• Replies 661
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może powinni wypowiedzieć się eksperci, ale na moje oko, z pitt-bulla to Bolton naprawdę niewiele ma.........:shake:
a jeśli chodzi o sprawdzenie reakcji, to tak jak było już napisane, zapoznanie na neutralnym terenie, jak wszystko byłoby OK, to do domku i jak znów wszystko OK, to ok tygodnia pomieszkać-w tym czasie ewentualne problemy na pewno się ujawnią i jeśli pańciowi zechce się z psami popracować to się da, jeśli nie, to psa trzeba by zabrać. Na początku wspólnego mieszkania psy powinny cały czas nosić kagańce. Poza tym łatwiej by było, gdyby Bolton był wykastrowany....
No i trzymam kciuki

Posted

A nie lepiej by było aby do czasu znalezienia domku państwo oddający umieścili go w hoteliku aniżeli do schronu .... a domu szukać nadal ...
może mógłby być na stronce fundacji AST i czekać na adopcję ...bo branie go i oddawanie to bez sensu ...

Posted

Pittbullek czy amstaffcio?! Hmmm....
Pamietam,jak pierwszy raz poszlam do weta z wlascicielem i Boltonkiem-wet spytal jaka to rasa?Wiec wlasciciel powiedzial "Pitt bull" i wet wpisal do ksiazeczki ta rase.Wiec teraz juz sama nie wiem jaka to rasa?!
Wlasciciel wyjezdza za granice w celach zarobkowych,nie stac go na to zeby oplacic hotel!
Woli uspac psa "ZEBY SIE NIE MECZYL,BO NIE WIADOMO GDZIE TRAFI"!!!
Porazka!!!
A ja juz nie wiem co robic?!:-(
Jeszcze TYLKO 5 dni!!!

Posted

LUDZIE POMOCY!!!
Wlasciciel chce uspac Boltona!!!
Musze zabrac go do piatku!!!
Sa szanse na hotel-20zl za dobe!!!
Nie mam tyle kasy a trzeba placic z gory!!!!:-(
Wystawie bazarki ale troche to potrwa bo nigdy tego nie robilam!!!
Pomozcie!!!!:-(

Posted

wlasnie obejrzalam interwencje o psich walkach jest tam na koncu scena ze jeden z pitbulli zabranych z posesji zostal jakis czas temu pozyskany przez tego psychopate z aukcji internetowych, przyjechala jego wlascicielka po niego do schronu, nie umiem sobie tego wyobrazic jak to jest oddac psa bo sytuacja nas zmusza a potem zobaczyc go w schroniskowym boskie zmasakrowanego po walkach :placz:

boje sie o Boltona :(

Posted

Ja tez sie boje!!!
Ale musze walczyc o niego!!!
Gdybym nie miala psa i "gromadki"kotow sama wzielabym go!!!!
Z psem by sie dogadal ale koty?!Watpie!
Glowa peka mi od nerwow co dalej robic?!
Najlepiej psa uspac i klopot z glowy!!!
Wlasciciel postawil sprawe jasno!
Nigdy nie wybaczylabym sobie tego,ze wiedzac o tym ,pozwolilam mu na to!!!!:-(
Glupi ten swiat!!!

Posted

nie obiecuję ale pogrzebie za czymś na bazarki....

mus ogłaszać. nie mam zbyt wiele czasu na robienie ogłoszeń ale wklepcie tu text do ogłoszeń z danymi kontaktowymi to na pewno kilka osób poogłasza Boltonka to tu to tam....

przydały by się ze 3 fotki gdzie Boltonek jest dobrze widoczny...

ehhh jak mi go szkoda- kolejny psiak który zostaje oddany bo pam za chlebem MUSI wyjechać :-(